Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wysyłam nr - bardzo dziękuję :) Ogłoszenia robię mu regularnie na kilku portalach, ma wyróżnione allegro.

EDIT: Dingo zyskał nową deklarację, 10 zł/msc od Cicia1977 :)

Posted

ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON.

[SIZE=3]Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH.

http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice!

Posted

emka_ napisał(a):
mały przelew dla Dingo wysłany.

Ślicznie dziękuję! Nie taka znowu mała :)

Doszły wpłaty:
Emka_ - 50 zł
Emma53 - 20 zł
Witer7 - 100 zł (chyba nie zdążyłam podesłać konta... :))
Maja602 - 30 zł
Cicia1977 - 10 zł

Za wszystkie bardzo dziekuję :) Brakuje jeszcze chyba ok. 100 zł EDIT: brakuje więcej, bo przecież Dingo ma dzisiaj jajocięcie i trzeba Yumanji zwrócić za transport.

Posted

Dingo to juz zupelnie inny psiak!Wesoly kontaktowy, choc wpatrzony w Yumanji!
W lecznicy w poczekalni zachowywal sie wzorowo!!
Swoje demoniczne oblicze pokazal jak sie zaczal wybudzac i wetki chcialy mu zdjac welfron.Latal jak oszalay i kłapał paszczą.Ale to wszystko ze strachu.

Posted

Aha, słyszałam, jaki to diabeł :)
On gdy zabierałam go z lecznicy też wpatrzony był w swoją opiekunkę, bardzo jej pilnował... Mam nadzieję, że w przyszłym domu nie będzie przez to problemów z n.p. niszczeniem albo wyciem przy zostawaniu samemu w domu... :(

Posted

Spal w nocy u mnie w sypialni.Na lozko nie wlazl,ulozyl sie na kocyku na podlodze.Lazi w kolnierzu.Ma"boja"chyba,bo
nie odstepowal mnie na krok,nawet do lazienki probuje za mna wejsc.Poza tym b ladnie bawil sie z moim 6-letnim synem,
zero problemow,byl wyraznie zaciekawiony zabawkami Joachima i biegal pomiedzy mna a synem.