yumanji Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wszystko jest ok.Dingo cala Nasza wizyte przesiedzial mi na kolanach,oczywiscie sie poplakalam.Wylizal mnie i moje dzieci od stop do glow.Panstwo sa Nim zachwyceni.Milo bylo patrzec ,jak starszy Pan bawi sie z Nim pilka.Jest jeszcze Panstwa corka i wnuk 15-letni,dla ktorego Dingo ma byc troche terapeuta.Niesmialy,delikatny chlopak,rowniez zachwycony psem.Mial troche zdrowotnych problemow,a teraz wychodzi z Dingo na spacery.Sa koty,ale obrazone z powodu obecnosci psa,wiec nie schodza ze swojego pietra.Dingo sygnalizuje tez szczekaniem gosci pod drzwiami,a Panstwo rowniez z tego sie ciesza. Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Nie miałam wcześniej możliwości wejść na dogo, dlatego nie zmieniłam tytułu. Przy okazji zapraszam na wątek szczeniaka, który jest u mnie na baaardzo awaryjnym tymczasie i na cito szuka nowego miejsca: http://www.dogomania.pl/threads/212611 Zdjęcia - słabe, bo padała mi bateria, ale są: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Aż się łezka w oku kręci!!:) Dziękuję! Koosiek, będę pamiętać o Tobie- tylko chwilowo pusto w kieszeni..:) Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Chiquita - dzięki :) I dzięki Wam wszystkim za obecność na wątku, miło jest wiedzieć, że ktośtam jeszcze myśli o psiaku :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja tylko kibicuje i czasem grosza podrzucę- to Ty robisz całą robotę i to ja dziękuję, że tyle robisz!!:) Teraz, mój psiak jest chory i utknęłam finansowo, ale w przyszłym miesiącu będę pamiętać!:) potrzebujesz ogłoszeń? mogę wykupić na 3 psiaki na bazarku? 45 ogłoszeń na 1 psiaka? Quote
basiek8 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Piękne zdjęcia, szczęśliwy Dingo, bardzo się cieszę. Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ciepło na sercu się robi jak się ogląda te foty :loveu: Dużo szczęścia chłopaku!! Quote
yumanji Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A ja napisze ,gwoli wyjasnienia..na pierwszych zdjeciach to Yumanji z dziecmi....wlascicielem jest m.in ten szczesliwy starszy Pan,jest tez Jego zona,a corka i wnuk sa na urlopie nad morzem.Podoba mi sie to zdjecie,kiedy Pan Stefan caluje Dingiego w pychol... Quote
tripti Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='yumanji']A ja napisze ,gwoli wyjasnienia..na pierwszych zdjeciach to Yumanji z dziecmi....wlascicielem jest m.in ten szczesliwy starszy Pan,jest tez Jego zona,a corka i wnuk sa na urlopie nad morzem.Podoba mi sie to zdjecie,kiedy Pan Stefan caluje Dingiego w pychol...[/QUOTE] no właśnie ciekawostka, nigdy nie widziałam Cię na żywo, a tak właśnie intuicyjnie myślałam, że to Ty :) Quote
yumanji Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='tripti']no właśnie ciekawostka, nigdy nie widziałam Cię na żywo, a tak właśnie intuicyjnie myślałam, że to Ty :)[/QUOTE] Ciekawe dlaczego... Quote
yumanji Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Kamila Proc']brawo Pan Stefan[/QUOTE] To wzruszajace patrzec na radosc tego starszego Pana.Uwielbiam takie happy endy,wtedy mysle,ze te wszystkie trudy,mam na mysli oczywiscie tez Koosiek,maja sens... Quote
Gabi79 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cudny Dingo, widać że jest szczęśliwy. WSPANIALE! Quote
Kociabanda2 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zapraszam na bazarek, który przygotowała Natusia dla naszego dzikuska z banerka :) Zabawki, ciuszki i inny asortyment niezbędny do szczęścia małolatom mniejszym i większym :) http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT Quote
Nadziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dinguniu szczescia szczescia kochany psiutenkuuu! panciowi zdrowenka , calej rodzince nowej psiateczkowej wszystkiego dobrego:bye::thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/233625-Toby-w-typie-labka-wywalony-na-trasie-prosi-o-dom zajrzyjcie ,prosze,to jeden ze zgarnietych z trasy przeze mnie psow Quote
Recommended Posts