Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko jest ok.Dingo cala Nasza wizyte przesiedzial mi na kolanach,oczywiscie sie poplakalam.Wylizal mnie i moje dzieci od stop do glow.Panstwo sa Nim zachwyceni.Milo bylo patrzec ,jak starszy Pan bawi sie z Nim pilka.Jest jeszcze Panstwa corka i wnuk 15-letni,dla ktorego Dingo ma byc troche terapeuta.Niesmialy,delikatny chlopak,rowniez zachwycony psem.Mial troche zdrowotnych problemow,a teraz wychodzi z Dingo na spacery.Sa koty,ale obrazone z powodu obecnosci psa,wiec nie schodza ze swojego pietra.Dingo sygnalizuje tez szczekaniem gosci pod drzwiami,a Panstwo rowniez z tego sie ciesza.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko kibicuje i czasem grosza podrzucę- to Ty robisz całą robotę i to ja dziękuję, że tyle robisz!!:)
Teraz, mój psiak jest chory i utknęłam finansowo, ale w przyszłym miesiącu będę pamiętać!:)

potrzebujesz ogłoszeń? mogę wykupić na 3 psiaki na bazarku? 45 ogłoszeń na 1 psiaka?

Posted

A ja napisze ,gwoli wyjasnienia..na pierwszych zdjeciach to Yumanji z dziecmi....wlascicielem jest m.in ten szczesliwy starszy Pan,jest tez Jego zona,a corka i wnuk sa na urlopie nad morzem.Podoba mi sie to zdjecie,kiedy Pan Stefan caluje Dingiego w pychol...

Posted

[quote name='yumanji']A ja napisze ,gwoli wyjasnienia..na pierwszych zdjeciach to Yumanji z dziecmi....wlascicielem jest m.in ten szczesliwy starszy Pan,jest tez Jego zona,a corka i wnuk sa na urlopie nad morzem.Podoba mi sie to zdjecie,kiedy Pan Stefan caluje Dingiego w pychol...[/QUOTE]

no właśnie ciekawostka, nigdy nie widziałam Cię na żywo, a tak właśnie intuicyjnie myślałam, że to Ty :)

Posted

[quote name='Kamila Proc']brawo Pan Stefan[/QUOTE]

To wzruszajace patrzec na radosc tego starszego Pana.Uwielbiam takie happy endy,wtedy mysle,ze te wszystkie trudy,mam na mysli oczywiscie tez Koosiek,maja sens...

Posted

Dinguniu szczescia szczescia kochany psiutenkuuu! panciowi zdrowenka , calej rodzince nowej psiateczkowej wszystkiego dobrego:bye::thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

• 1 year later...