Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kana']Czy ten pies ma jeszcze jakieś ogloszenia oprócz tych 3... ?

Ma, wrzucam go cały czas na różne strony, regularnie (co kilka dni) odświeżam gumtree, jak pamiętam, to i cafeanimala, wczoraj zrobiłam allegro: http://allegro.pl/udomowiony-dingo-szczeniak-szuka-domu-i1538856466.html... Nie mam kiedy tego wrzucać na wątek, ale pisałam, że stale go ogłaszam. Miał juz wyróżnione allegro, wyróżnioną ale.gratkę, adopcje.org i nic :(

Dingo jest teraz w boksie z innym psiakiem, więc cena zmniejsza się - o koszt karmy, jeszcze później dogadam z Yumnaji, ile to dokładnie będzie i uaktualnię rozliczenie.

Posted

Ja też zaglądam (dzisiaj wrzuciłam 30 zł Dingusiowi, za parę dni postaram się zasilić troszeczkę Fuksia...) . Jak ja chciałabym mieć Dom... Przytuliłabym je do naszej piątki ( 2 ludziki i 3 zwierzaki :) )

Posted

koosiek napisał(a):
Baszon dzięki :)

Nie ma za co... Ty robisz o wiele więcej. Gdybym tylko dysponowała choć troszkę czasem, swoją osobą i środkami, intensywniej zajęłabym się pomocą dla naszych mniejszych braci. Robię, co mogę... Dinguś, trzymaj się, piesku :)

Posted

Kamila to na prawdę nic trudnego.
Wchodzisz na stronę z ogloszeniami, klikasz dodaj ogloszenia i wypelniasz rubryki ( tekst, telefon, tytul, miasto ) to na prawdę nic trudnego.

Posted

koosiek napisał(a):
Uzupełniłam rozliczenie w drugim poście, Dingo jest 63,50 zł na plusie :)[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

super!!!!!!!!!!!!!!!!!