Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Weronia napisał(a):
Babunia amstaffka umarła :(
Lara poszła do domu.

Biedna [']
A nie wiadomo dlaczego??
A nowa bulterierka śliczna :)
Dopisuję na pierwszą...

Posted

Bardzo jej szkoda- była super psem:( Lubiliśmy ją strasznie.. Chciałam, żeby znalazła dom, choć miała małe szanse, drukowałam nawet ogłoszenia takie papierowe o niej..ale nikt nie zadzwonił:/
Nic nie wskazywało, że źle się czuje, zachowywała się normalnie. I tak jak spała, umarła- nie cierpiała na pewno.

Posted

Wiesz Wala, biedna to ona była w pseudohodowli z której do nas trafiła... u nas przynajmniej miała lepsze 2 ostatnie lata...

A o suni na razie nic nie mogę powiedzieć, przyszła wczoraj, na razie jest w szoku chyba. Wysłałam maila do dziewczyny, która zajmuje się bullterierami (kiedyś pisała do mnie, czy są u nas bullteriery), liczę na jej pomoc.

Posted

agaga21 napisał(a):
a co się stało z pniewkiem i rudym pitkiem, że oba są za TM :( ??

Rudy pit musiał być uśpiony z tego co pamiętam. Ale nie chodziło o żadną agresję, tylko o jakieś problemy z jelitami...
Później Pniewko niespodziewanie odszadł u siebie w boksie.. znaleziono go rano martwego- wcześniej nie miał żadnych objawów :(

Jest u nas biała suczka bullowata, bardzo sympatyczna, ma problemy z uszami. Jest na stronie, chciałam wkleić linka, ale nasza strona nie działa, mam nadzieję, że chwilowo tylko..

• 2 weeks later...
Posted

"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! ludzie sa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[SIZE="3"]Już działa nowa strona Przytulisk u Wandy. Jesteśmy na etapie dodawania zwierząt do adopcji.
Zapraszam do pomocy bezdomniakom z Przyborówka w z Ruśca!!!

[SIZE="4"]www.przytuliskauwandy.pl

• 2 months later...