ostatniaszansa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ja dostałam, ale jeszcze nie ma wszystkich w/w wymienionych wpływów i wpływu deklaracji od Agnieszki. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dzisiaj P. Ewie przekazałam specjalny łańcuszek na szyjkę Maksi co by się dziewczynka przyzwyczajała, żeby jej dyndało :) No trochę smaczków, gryzaczków oraz ciutek suchej dla wszystkich. Dalej problemy z powrotami ze spacerów, trzeba używać sztuczek. Przy podniesionej ręce( do pogłaskania ) sunia natychmiast zwiewa do swojej "norki ". Bywa,że sama podchodzi, ale tylko wtedy kiedy to samo czyni Rurek. Cosik ciężko to idzie. Ewa Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ech, cięzko. ale ewa, ty miałas rozmawiac z mestudio, już dawno i nic mi nie dałas znać :-( Quote
ostatniaszansa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Olu, jestesmy świeżo po rozmowie, teraz do Mestudio jedzie zamarzający dzikawy pies, on jest w tragicznej sytuacji a Mini i Maksi są zabezpieczone . Mestudio nie powiedziała nie . Niemniej p. Ewie trzeba troszkę pomóc, zastanawiam sie nad bezpośrednim kontaktem pomiędzy Mestudio i Jej TZ a P. Ewą no i specjalne szelki dla Maksi takie co to non stop by nosiła i sie do tego faktu przyzwyczajała. Po założeniu obrozy i smyczy Maksi zamienia się w kawałek drewna :( o ile Rurek nie boi się panicznie ręki nawet nad nim to Maksi jest spanikowana. Swiadczyłoby to o naszych wcześniejszych przypuszczeniach ona i Mini były bite. Dziwne , ale Maksi jakby bardziej słucha sie TZ P. Ewy. sparwa zmiany pobytu Maksi nie jest zamknięta ,ale musimy być czujni. Ewa Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 to nie jest najgorzrej - byc może po prostu maxi trzeba zakolejkowac, jak dzikus zmarźniety się ogarnie i znajdzie dom. maxi jest bardziej przestarszona, ale za to bardziej chce do ludzi, rurek to większy dzikus i na dłuższą metę to chyba maxi jets łatwiejszym przypadkiem, choc w tej sytuacji za dużej róznicy nie ma. Quote
ostatniaszansa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 aaaaaleeee sssliiiiczzzznaaaaaa :) /Agnieszka Quote
P78 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziewczyny, a ja w ogóle chyba z Wami gadałam w grudniu, nie :)? Chodzi mi o zbiórkę zimową dla schronisk ;) Dostałyście te materace wojskowe...? Jakiś był problem z dostawą, ale mam nadzieję, że dojechały... ;) Quote
ostatniaszansa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ha, materace dojechaly :) I to z tego co pamietam w dwoch turach:):):) Dziekujemy! A Maxi wyszla cudnie, ma takie sliczne, duzo ooooczy. /Agnieszka Quote
P78 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tak, dwie tury miały być :) Słuchajcie mam dostęp do ogromnej ilości wykładzin (z Sejmu :)), może Wam się przydadzą? Ale nie mam transportu, uprzedzam :( Quote
P78 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Maxi mieszka z naszym Szarikiem w tym DT ;) i wcale się go nie boi ;) A to właśnie Szarik :) Sporawy koleś :) Quote
sleepingbyday Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ale maxi generalnie się boi. dziewczyny, czekamy z utęsknieniem na marcowe wpłaty :-) Quote
ostatniaszansa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Olu jest ok, wpłaty wpływają , DZIĘKUJEMY, mam to potwierdzone od P. Ewy. Maksi ma obróżkę i łańcuszek,który dla niej kupiłam i... dzisiaj weszła do domu mając przypiętą smycz:multi: Już się nie zamieniła w kawałek drewna :) Potrafi sama wejść na wersalkę i prosić o pogłaskanie. Ale i potrafi nadal ze strachu schować się do Szarika i zanic nie chce wrócić do domu... Na tych zdjęciach wygląda cudnie i wielgachne oczy :lol: A trzymana na rękach - taki mały gremlinek :evil_lol: Ewa Quote
P78 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wie, że Szarson :) ją obroni! Moje odważne ukochane Psichoooo :) Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 ten łańcuszek to juz miesiac temu powinna nosić, miesiąc do tyłu... no, ale dobrze, że reaguje na ten sposób. a oczy ma śliczne, fakt :-) Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Trafiłam na watek Maksi po wątkach Pauliny!:evil_lol: Miałam kilka fajnych zdjęć zarówno Maksi jak i Rurka, ale wszystkie szlag trafił w związku z "padnięciem" dysku w moim komputerze. Ale jak już trafiłam na wątek postaram się wklejać na bieżąco i bez zaległości. Quote
P78 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 DIF napisał(a):Trafiłam na watek Maksi po wątkach Pauliny!:evil_lol: No latam to tu, to tam :) Quote
Ewa i flatki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Moja dyszka marcowa wyjdzie jutro z konta :) Quote
sleepingbyday Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 dziewczyny, co u maxi? co u p. ewy? wszystko ok? Quote
ostatniaszansa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Finansowo jakims cudem Maksi zabezpieczona. Rozmawiałam z p. Ewa w sobote, gdyby nie brak autka zajrzałabym do P. Ewy. Maksi cwaniara jak Pani Ewa ma smakołyki to przychodzi na głaski, czasami i bez ,ale niestety nakręcaja się z Rurkiem. Bywaja obydwoje nieposłuszni. Pani Ewie przydałaby się porady. Porozmawiam o tym z Moniką i Andrzejem z Fajnego Psa. Aaaa, Maksi zawzięcie broni podwórka , znalazł sie pies obrońca:evil_lol: Jak widzi konia sąsiadów szaleje, no tych co smią kolo siatki przechodzić- zagryżć wroga :cool3: Bezwględnie nauka chodzenia na smyczy bo jakos Maksi nie widzę w budzie tylko mieszkanko i poducha. W domu nie ma problemu z utrzymaniem czystości. Ewa Quote
sleepingbyday Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 ja będę mieć jeszcze wpłatę dla suni... Quote
ostatniaszansa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewuniu pieknie dziekujemy. Pani Ewa ma przesłac rozliczenie , wpływy na Maksi. Ewa jako trzecia :) Quote
mgie Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jaka pustka na tym wątku. Maksi jest gotowa do adopcji ? Ma jakieś ogłoszenia ?? Quote
Recommended Posts