Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba nie ma jeszcze takiego tematu :)

może znacie jakieś, w których jest największy wybór akcesoriów - szelki, posłanka, zabawki?
ja większośc kupuję w necie, ale czasem fajnie zobaczyć coś na żywo. a w tych zoologach, w których bywam najczęściej (centra handlowe - malta, m1, pestka, panorama) jakiś taki mały wybór..

a może znacie jakiś sklep, w którym kupię karmę Taste of the wild? mam ostatnio problem z kupieniem jej w necie, zwłaszcza jak obudzę sie na ostatnią chwilę :)

Posted

Zawsze tak jest,że kiedy czegoś potrzebujemy,to nigdzie nie można tego znaleźć:) Co do sklepów zoologicznych w Poznaniu,to moja wiedza jest bardzo uboga,nie jestem z Wielkopolski. Często również zamawiam przez internet,po wcześniejszym obejrzeniu danej rzeczy na żywo w sklepie.

• 1 month later...
Posted

mnie przerażają ceny w sklepach zoologicznych np w malcie lub king cross ... wolę zakupy robić w necie.. taniej i dostawa do domu. Ale mimo, to trzeba powiedzieć ze w tych dwóch sklepach mają duży asortyment...

• 4 weeks later...
Posted

W sklepach internetowych też jest spory wybór,trzeba tylko wiedzieć w któych kupować. Poza tym często w galeriach handlowych możemy spotkać takie sklepy stacjonarne i tam pooglądać zabawki lub inne akcesoria dla naszych pupili. Jest tylko jeden minus: cena...