Fantowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czy ktoś użyczyłby mi psa na Młodego Prezentera na tę wystawę?? Jestem zapisana, lecz piesek ten najprawdopodobniej jednak nie jedzie... Grupa starsza, wolałabym większe pieski, choć z małym też mogę chętnie spróbować ;) Jak coś - PW ;) Quote
Agasia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Czy ma ktos informacje kiedy pojawi sie plan sedziowania? Quote
panbazyl Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 czy będzie ktos z Sandomierza, najlepiej samochodem? Mam do podania jedną rzecz dla dogomaniaczki w potrzebie (pudełko, niewielkie, ale nieporęczne). jeśli tak to prosze o pv. Quote
Agasia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Teraz tylko plan sedziowania, piekna pogoda i bede na prawde zadowolona! :) Quote
.Agata. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czy ktoś z Warszawy mógłby w drodze powrotnej przetransportować w transporterku małego chomika ? :) Quote
panbazyl Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 oby tylko pogoda była, bo na razie to kożuch i folia przeciwdeszczowa.... Quote
Chein Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Plan sędziowania też jest. Teraz tylko ładna pogoda! :) Quote
psyja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 co to za plan sędziowania?:roll: żadnej godziny nie ma podanej albo ja ślepa jestem Quote
Agasia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Agata_Roki napisał(a):Czy ktoś z Warszawy mógłby w drodze powrotnej przetransportować w transporterku małego chomika ? :) Napisz lub zadzwon do mnie to sie dogadamy :) Tak faktycznie jest plan bez godzin, ale podana kolejnosc ras i ringi wiec orientacyjnie mozna sobie poukladac wszystko :) Quote
ann1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Godziny są podane między wykazami dla kilku ringów jednoczesnie. Quote
narisowa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 psyja napisał(a):co to za plan sędziowania?:roll: żadnej godziny nie ma podanej albo ja ślepa jestem na wystawach krajowych rzadko kiedy podawane są godziny sędziowania Quote
psyja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 to ja chyba miałam szczęście bo do tej pory zawsze trafiałam na plany z godzinkami Quote
panbazyl Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 na krajowych wystawach nie ma obowiązku takiego jak na międzynarodowych aby podawać dokładnie godzinowo wszystko - a i tak - w trakcie wystawy są poślizgi, więc nawet jeśli są podane godziny - i tak jest to orientacyjne. Quote
Agasia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 panbazyl napisał(a):na krajowych wystawach nie ma obowiązku takiego jak na międzynarodowych aby podawać dokładnie godzinowo wszystko - a i tak - w trakcie wystawy są poślizgi, więc nawet jeśli są podane godziny - i tak jest to orientacyjne. Roznica tylko taka, ze jak masz podana godzine to sie mozesz wyklocac ze wczesniej sedzia nie ma prawa rozpoczac sedziowania, a tak to jak sobie chce :) Quote
Guciek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ostatecznie jade przez Radom i mam miejsce dla osoby z wiekszym psem albo dwoch osob z mniejszymi :) tak dokladnie bede jechac :) http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Fal%C4%99cice&daddr=Aleja+J%C3%B3zefa+Pi%C5%82sudskiego+22,+Lublin&hl=&geocode=FbZ1FAMdZms_ASnLMW6_rQIZRzFiX3ZDV3_n7g%3BFWzXDQMdDElYASnH955jbVciRzHAuu7dj1vK-w&gl=pl&mra=ls&sll=51.238492,22.567978&sspn=0.013085,0.042272&ie=UTF8&ll=51.534377,21.923218&spn=0.832027,2.705383&z=9 Quote
panbazyl Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Agasia napisał(a):Roznica tylko taka, ze jak masz podana godzine to sie mozesz wyklocac ze wczesniej sedzia nie ma prawa rozpoczac sedziowania, a tak to jak sobie chce :) a po co sie wykłócać? Można poprosić, powiedzieć o co chodzi - sędzia też człowiek i zrozumie. a wcześniej przed godziną rozpoczęcia sędziowania przecież nikt nie pojawi się na ringu i nie zacznie sędziować, bo to czysty absurd, co najwyżej może się trochę spóźnić. Quote
panbazyl Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Przeklejam ze strony ZKWP o Lublin UWAGA!!! W związku z uzyskaną dzisiaj (12.04.2011 r.) informacją od Pani Viva Maria Soleckyj-Szpunar o niemożności sędziowania następują zmiany w palnie sędziowania Boksery - sędziuje Pani Elżbieta Chwalibóg Flat Coated Retriever i Labrador Retriever - Pan Jan Ryk Za niezależną od nas zmianę przepraszamy. Quote
Agasia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 panbazyl napisał(a):a po co sie wykłócać? Można poprosić, powiedzieć o co chodzi - sędzia też człowiek i zrozumie. a wcześniej przed godziną rozpoczęcia sędziowania przecież nikt nie pojawi się na ringu i nie zacznie sędziować, bo to czysty absurd, co najwyżej może się trochę spóźnić. Wyklocac w " " ;) Niejednokrotnie spotkalam sie z sytuacja, ze sedziowanie danej rasy zaczelo sie wczesniej lub kolejnosc ras zostala zmieniona. Niektorzy spozniaja sie na swoja kolej dlatego ze "byli na czas". Oczywiscie biorac to pod uwage warto zawsze byc wczesniej, ale rozne sytuacje sie zdarzaja. Przed rozpoczeciem sedziowania nikt nie zaczyna sedziowac, ale nieraz sedziowanie idzie szybciej niz plan przewiduje lub wiele zgloszonych psow nie przyjezdza i czas skraca sie. Mam nadzieje ze w Lublinie bedzie wszystko ok :) Quote
AnkaW Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 pokazywali w TV 14 stopni i słoneczko, może być nieźle tylko ciekawe co moja goła doopa na to??? Quote
Saga200 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jeżeli jest taka możliwość - mógłby ktoś sfotografować moją sucz? Jedyny dalmatyńczyk na wystawie, na V ringu. Ja zapewne biorę aparat i to co mi się uda to sfocę. Najpewniej: lagotto romagnolo (<33), rhodesian ridgeback, bullteriery (miniaturę również), BOSa, peikę, berneńczyki, boksery, tollery. Ale to też zależy od sędziowania na moim ringu. Postaram się ufocić wszystko o mi się nawinie, choć nie ukrywam, że będę poszukiwać piesków z Dogomanii ;> Quote
LadyS Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dziewczyny z dogo - trzeba się jakoś oznaczyć, co by się móc znaleźć :lol: Quote
Saga200 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zrobię co się da i o ile w tedy nie będę mieć oceny na ringu agnethko ;) ladySwallow, ja już jestem oznakowana - jedyny dalmat na wystawie :lol: Quote
anorektyczna.nerka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kurde,bym porobiła foty, ale mam obecnie tylko telefon.. Wiecie coś nt. stoisk? Quote
Recommended Posts