Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='narisowa']zgłoszenia do 31 marca

wyższa opłata w dniu wystawy

oczywiście najlepiej wpłacić tak, by przed wystawą kasiorka wpłynęła na konto oddziału :razz:

dzięki. :) No ja wolę jak u mnie dłużej na koncie jest :)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narisowa napisał(a):
Z przyczyn niezależnych od organizatora nastąpiła zmiana sędziego gr V.
Sędziować będzie Pani Mariola Semik.

A czy istnieje choć cień szansy, że FCR(gr VIII) będzie sędziować ktoś inny?

Posted

evel napisał(a):
O, ja będę też ;) Tym razem bez jęczącego TŻta :evil_lol:

Eee tam, ja już dawno Cię zapowiedziałam :eviltong: TZtów zostawimy u mnie :evil_lol:

Posted

no jak to???? To ja się wybieram - jejku - tylko jak tak jak rok temu, to muszę wieczorem wyjść żeby do rana dojść piechotą.... Albo rolki sobie kupię i psy mnie do Lublina pociągną ;)

Posted

agnethka napisał(a):
Termin zgłoszeń przedłużony do 04.04.2011 ;)

czy ktoś wie jak na pieski patrzą kierowcy busików?
ja cały czas kombinuje, jakby się pojawić na wystawie i pomyślałam sobie, że mogłabym wsiąść w busik (wziąć psiaka na kolana), przyjechać na Główny PKP i przejść sobie spacerkiem na stadion (w końcu to nie jest stamtąd daleko)

Tak naprawdę wszystko zależy od kierowcy - a nawet jak on się zgodzi, to wystarczy, że ktoś z pasażerów się nie zgodzi i lipa :(

Posted

ja często jeżdżę PKS ze swoimi labkami - z tym żółtym (45 kg) wlaściwie problemu nie ma - kierowca miły dla niego, ludzie też, gorzej z czarnym (37 kg) bo jak czarne to przeciez od razu złe...
Ubierz może w jakąś kurteczkę kolorową??? :)
Tylko u mnie jest problem z pks ogólnie, bo w niedzielę pierwszy jaki mam do cywilizacji wyjeżdża ode mnie o 10.20.... A w Lublinie jest kolo 11, choc to tylko 30 km.

Posted

agnethka napisał(a):
ech no własnie tego się obawiam... Dziunia ma 9miesięcy, moglaby bez problemu jechać na kolanach, zaszczepiona oczywiście jest...ale jest czarna i reprezentuje ttb, a ludzie wiadomo różni. kurcze ;/

Wnioskuję, że jesteś z bych, to z busów, ten starszy kierowca na 90% procent Cię nie "puści" z psem, ale Ci młodsi raczej tak.. zależy jeszcze jak mocno zatłoczony będzie bus, bo w godzinach popołudniowych jazda busem na trasie bych-lbn to tragedia bez psa, a co dopiero z psem. Ale myślę, że gdybyś to ustaliła wcześniej, to by problemu nie było, bo pamiętam jak jakiś czas temu chłopak wiózł bodajże kota w torbie :D

Wiecie czy będzie stoisko z josery, el perro i pitmana?

Posted

oj dojedziesz :) Tylko zacznij wcześniej probować wsiadać do busa :)
Pamiętasz jak ja rok temu piechotą chcialam dojść. Teraz też nie mam jeszcze sposobu na transport, ale wierzę ze się cos uda zorganizować.
A u mnie jeżdżą ze 3 busy na dobę... A i tak do przystanku mam ze 2 km przez łąkę i rzekę :)

Posted

Pointer11 napisał(a):
panbazyl czy zglislas sie na wystawe..??? i z iloma psami sie wybierasz ...?? ja jade z 2 i mysle ze znajde miejsce dla 1 os z psem ...:)

dzięki za propozycję :) Ja zgłosilam swoje 2 psy - więc bedzie chyba za ciasno :( Bo moje to duże konie.
Na razie mam 2 kierowców z samochodami którzy mają jechać na wystawę, więc jest lepiej jak rok temu (miałam jednego który zapomniał że ma jechać i poszedl na imprezę....) więc na ten rok się zabezpieczylam. Ale co w razie - dobrze wiedzieć że jest jeszcze jedna możliwośc :)
bo poza psami same pierdołki zajmują masę miejsca! Namiot, klatka i takie tam.

robimy jakies spotkanie na wystawie?