Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
jedziecie przez Piaski? szukam transportu - jak zawsze :)

Tak jedziemy z Krasnegostawu przez Piaski..;) Takze jak cos jade z 2 pointerami przyjaznymi do innych psow i moge cie zgarnac po drodze..;)

Posted

Pointer11 napisał(a):
Tak jedziemy z Krasnegostawu przez Piaski..;) Takze jak cos jade z 2 pointerami przyjaznymi do innych psow i moge cie zgarnac po drodze..;)

to super!!! Moje też są spokojne do innych psow - młody trochę jeszcze głupi i z każdym chce się bawić....
A może przez Rybczewice jedziesz? Bo bym miała bliżej do szosy :) tak tylko pytam.
Przypomne się na pv przed wystawą.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Trzeba będzie jakiś znak rozpoznawczy dogo zrobić, nie wiem, żółta apaszka czy coś ;) Ja będę pewnie focić, na szczęście nowym aparatem :)

dobry pomysł :) Coś ustalimy, czasu trochę jest. Jak będę miała kierowcę z samochodem to namiot mogę wziąć nawet - dość spory, ale jak nie to na plecach dźwigać nie będę

Posted

Najprawdopodobniej będę jechać z warszawy i będę mieć miejsce nawet dla wiekszego psa albo kilku mniejszych na kolanach;) na tą chwilę jestem ja + 2 rude przyjazne juniory, w berlingo.

Posted

Stadion Startu mieści się po tej samej stronie co siedziba Związku. Obok Startu jest stadion Motoru (Żużel) a po drugiej stronie stadion Mosir(baseny i kort tenisowy) tam gdzie kiedyś były wystawy. Mam nadzieję że teraz łatwiej traficie ;)

Posted

Ła, super miejsce! Podrebtusiamy z Bridą droga rowerową i na miejscu ;)
Postaram się wziąść aparat i popykać fotki, mam nadzieję również na jakieś rewanż: biało-czarna dalmatynka w otwartej i młodą handlerką :p :lol:

Posted

Bliżej wystawy, tak jak to miało miejsce w tamtym roku, będę przyjmowała zamówienia na zdjęcia konkretnych ras czy psów na ringu - kto pierwszy, ten lepszy :evil_lol: Tym razem będę miała lepszy aparat, będę na wystawie od samego początku do końca.

Posted

agnethka napisał(a):
a tam bliżej wystawy - po co czekać?
ja proszę - staffordshire bull terrier'y :D

Tu będę na pewno, w tamtym roku też Wam robiłam fotki, choć w tym będą lepsze jakościowo.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Bliżej wystawy, tak jak to miało miejsce w tamtym roku, będę przyjmowała zamówienia na zdjęcia konkretnych ras czy psów na ringu - kto pierwszy, ten lepszy :evil_lol: Tym razem będę miała lepszy aparat, będę na wystawie od samego początku do końca.

a grzywki lubisz focić ??? :cool3:;)

Posted

AnkaW napisał(a):
a grzywki lubisz focić ??? :cool3:;)

Nie fociłam dotąd :lol: Ale mogę spróbować, jeśli nie będą na siebie pokazy zachodzić ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):

Dalmatyńczyki będą może 3 albo i 1 (mój ^^), więc gdybyś "przypadkiem" znalazła się przy ringu... :cool3: Jedna fotka wystarczy :cool3:

Posted

[quote name='Chein']Poszukuję psa do konkursu Młodego Prezentera. Gdyby ktoś mógłby "pozyczyć" psa, proszę o kontakt![/QUOTE]
Jezeli poradzisz sobie z seterem to zapraszam.

Posted

[quote name='panbazyl']narisowa - do kiedy termin zgłoszeń? I czy ostatni dzień zgłoszeń to ostatni dzień opłaty normalnej a potem już większa?

zgłoszenia do 31 marca

wyższa opłata w dniu wystawy

oczywiście najlepiej wpłacić tak, by przed wystawą kasiorka wpłynęła na konto oddziału :razz: