Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diuna_wro napisał(a):
kopię każdej wizytówki zostawiłam w biurze, żeby wiedziały co jest napisane, gdyby ktoś pytał. Wiesz, ja im nadałam imiona i ludzie mogą pytać imiennie.

demi, Ty kocia mamo, dziś wyszłaś ostatnia !!!

Jak dziewczyny się zepną, to pozmieniają w kartach psiaków i nie bedzie najmniejszego problemu:)

hehe, a skąd Ty tak dobrze, wiesz, ze u kotów siedziałam:razz: normalnie śledzą mnie na każdym kroku:cool3::crazyeye:

no dobrze, przyznam się, dziś u kotów, noo dobra, bardzo często u kotów, ale jak wejde w psy, to tylko modle się, żeby był sprzyjający mi ochroniarz na drugiej zmianie, co by nie było problemów:diabloti:
mnie ciężko ze schroniska wyciągnąć, a jak mam wolne to i tak zazwyczaj jestem:lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro podasz mi swojego maila? mam zapytanie odnośnie Lary, facet z wesołą gromadką bedrnarynką, shih tzu, kotem i szynszylem, obliguje się do poświęcenia jej czasu. jeśli chcesz mogę wstępnie odpowiadac na maile, ale jak już wcześniej pisałam nie czuję się do tego upoważniona ;)

Posted

demi napisał(a):
hehe, a skąd Ty tak dobrze, wiesz, ze u kotów siedziałam:razz: normalnie śledzą mnie na każdym kroku:cool3::crazyeye

wiem, bo wychodziłam przedostatnia. Już nikogo nie było tylko pan portier i Ty.

Posted

[quote name='diuna_wro']do schr własnie trafiła 6 miesięczny szkielet w typie TTB. Suńka
:( czy bedzie taki dzień bez żadnej takiej wiadomości? :(

Posted

chyba nie, bebcik.

co gorsza, ludzie mają coraz większe wymagania. Od paru tygodni męczy mnie pewna Pani o szczenię, sunię, amstaffa. Jak tylko się dowiedziałam, że ta mała jest od razu dzwonię pewna, że jest domek dla małej. Ale Pani mówi mi, że najpierw muszę sprawdzić czy mała nie zaczepia psów, bo ona już ma pieska (od nas ze schr). No ręce opadają. Jak można wymagać od szczenięcia w typie terriera żeby nie zaczepiało innych psów?? Wysłałam zdjęcie szkieletorka, że ona potrzebuje domu natychmiast, a Pani mi mówi o tym sprawdzeniu i o tym, że musi mieć pare dni na zastanowienie. Albo ja jestem głupia, albo ludzie ze mnie głupka robią:angryy:

Posted

mam jej zdjęcie w telefonie, a nie mogę znaleźć kabla USB. Mogłabym przesłać komuś mmsem, żeby tu wstawił?

demi mówi, że amstaffiątko zostało jednak zabrane z powrotem przez ludzi, którzy ją znaleźli na ulicy. Oni jej nie chcą, nie chcą amstaffa, za chwilę urodzi im się dziecko i sobie nie poradzą. Wzięli ją na parę dni, bo może coś wykombinujemy.

Posted

diuna_wro napisał(a):
mam jej zdjęcie w telefonie, a nie mogę znaleźć kabla USB. Mogłabym przesłać komuś mmsem, żeby tu wstawił?

demi mówi, że amstaffiątko zostało jednak zabrane z powrotem przez ludzi, którzy ją znaleźli na ulicy. Oni jej nie chcą, nie chcą amstaffa, za chwilę urodzi im się dziecko i sobie nie poradzą. Wzięli ją na parę dni, bo może coś wykombinujemy.

dobre choć te parę dni ale bez zdjęć nic się pewnie nie zdziała.
ja niestety nie pomogę wrzucić foty z telefonu-mam podobny problem ale na pewno zaraz ktoś pomoże ...

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z ludźmi od tej malutkiej. Zastanowią się, czy jej nie zostawić, mają dom z ogrodem i koty. Pan już trochę zapoznał się ze specyfiką rasy, porozmawiał ze znajomą mającą bulla i stafforda, spodobał mu się stosunek TTB do rodziny i dzieci, boi sie tylko o koty... zobaczymy. Na razie wstrzymam się z szukaniem dt, może jednak zostanie tam.

zdjęcie szkielecika tak czy siak mogę wstawić, zobrazuje poziom tzw. trójkąta bermurdzkiego we Wrocławiu, obfitującego w pseudokibiców, dresiarzy i amstaffy

Posted

piękna ;) mi też się zdaje że bardziej pitka, sama bym jej dała dt ale na razie nie mogę bo mam dwie wredoty jamnicze i swojego Czecha a on nie akceptuje nowych rezydentów, ale wiem że kiedyś będę mogła ogłosic swoją realną pomoc :)
co się tyczy Lary nadal będę ją ogłaszac, a pana można miec w pamięci, piesków na pewno nie zabraknie nie Lara to inna bieda się znajdzie.

Posted

Djuna Uru - Wasz pomysł na opisowe karty jest BOMBOWY !!!!!!! Jesteście naprawdę SUPER babki :) widziałam , nawet fotke cyknęłam :)

Posted

kolejna nowo przybyła astka:-( Nie widziałam jej, wiem tylko, że

młoda, z chorą skórą i wyrżniętymi domowym sposobem uszami. Z małżowin praktycznie nie pozostało nic, tylko blizny na głowie i dwie dziury - kanały słuchowe. Podobno okrutnie oszpecona.

Beżowo - biała.

Dostała zastrzyk p/grzybiczy.

Posted

ja to już chyba nawet nie mam czym płakać ...

kolejna skrzywdzona istota ... i to nie przez te okrzyknięte przez media "mordercami" psy w typie TTB, tylko przez bestię zwaną dumnie człowiekiem :angryy:

Posted

Widziałam dziś tą astkę z okaleczonymi uszami, nic z nich prawie nie zostało .... masakra , ludzie mają g....o w głowach niektórzy.