karolina175 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Potwierdzam slowa Pauliny Wega jest cudownym psem i zasluguje na dom pelen miłości:) Psiak siedzacy z nia w boksie tez jest slodziakiem:) Quote
doddy Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Poszukujemy transportu z Wrocławia do Warszawy gdybyście coś słyszeli przy okazji. Quote
diuna_wro Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Ja z Uru jadę do Wawy 30 paźdz. lub 1.listopada. Wieziemy z sobą agresywnego spaniela:diabloti:. Kogo jeszcze miałybyśmy zabrać? Quote
Uru Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 własnie mialam pisac,ze jedziemy;P jednak moze dobrze sie sklada,ze spaniel jedzie sam- jeszcze by kogos pozarł ;P Quote
Uru Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 na pierwszą strone wrzucam kolejne dwie diewczynki do adopcji. zdjecia mozliwe ze dopiero po weekendzie Quote
diuna_wro Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ogłoszenie zbiorcze trzech naszych dziewczynek, do najpilniejszych adopcji http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-amstaffy-do-adopcji-W0QQAdIdZ323098628 Quote
karolina175 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Witam serdecznie chcialabym poinformowac iz czlonkowie fundacji 2plus4 organizuja koncert charytatywny na rzecz zwierzat ktory odbedzie sie 29 pazdziernika 2011r w Obornikach Ślaskich start godz 18:) Gwarantujemy udana zabawe w polaczenie ze szczytnym celem:) Zapraszamy:) Quote
Paulina Grudzień Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='karolina175'] Witam serdecznie chcialabym poinformowac iz czlonkowie fundacji 2plus4 organizuja koncert charytatywny "PODAJ POMOCNĄ ŁAPĘ" na rzecz zwierzat ktory odbedzie sie 29 pazdziernika 2011r w Obornikach Ślaskich start godz 18:) Gwarantujemy udana zabawe w polaczeniu ze szczytnym celem:) podaje link do wydarzenia koncertu: http://www.facebook.com/event.php?eid=173964589354929 Zapraszamy!:) Quote
diuna_wro Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 złe wiadomości od Skota:-( Skot zaczął potwornie niszczyć mieszkanie. Wgryza się w drzwi, już prawie na wylot. Zeżarł telewizor itd. Mimo, że od początku Państwo kierują się zasadami, jakie powinny wyeliminować lęk separacyjny, niestety Skota dopadła ta choroba. Ludzie są załamani... Wysłaliśmy do tego domu dwóch behawiorystów, niestety na koszt Fundacji. Czekamy na ich wizytę... Niestety Skot jest bardzo silny i podejrzewam, że klatkę kennelową rozniesie w drzazgi. Nie wiem co, poza farmakoterapią, polecić tym ludziom, by w miarę szybko się uspokoił. Quote
paoiii Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='diuna_wro']mamy takie cudo do adopcji: nie pokazuje się zdjecie, czy tylko mi? Quote
paoiii Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 widaaać, co to za piękne cuuudo! Ona jest w DT bo takie otoczenie nie schroniskowe??? Quote
diuna_wro Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 jest w domu. śliczność wyjątkowa:loveu: grzeczna, ułożona, kocha ludzi, w tym dzieci, generalnie bezproblemowa, poza tym że zaczęła zjadać małe pieski i koty. Quote
rutta Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 diuna_wro napisał(a):złe wiadomości od Skota:-( Skot zaczął potwornie niszczyć mieszkanie. Wgryza się w drzwi, już prawie na wylot. Zeżarł telewizor itd. Mimo, że od początku Państwo kierują się zasadami, jakie powinny wyeliminować lęk separacyjny, niestety Skota dopadła ta choroba. Ludzie są załamani... Wysłaliśmy do tego domu dwóch behawiorystów, niestety na koszt Fundacji. Czekamy na ich wizytę... Niestety Skot jest bardzo silny i podejrzewam, że klatkę kennelową rozniesie w drzazgi. Nie wiem co, poza farmakoterapią, polecić tym ludziom, by w miarę szybko się uspokoił. Początkowo nie mieli z nim problemów, czy coś się zmieniło w funkcjonowaniu rodziny? Skot zostaje dłużej niż wcześniej sam? Pamiętasz historię Stefana, który też zjadał drzwi, przy okazji wyrywał klamki i zjadł całą gumę w drzwiach garażowych? To było na początku jego pobytu u nowych właścicieli. Porządnie zabezpieczyli drzwi ;) i przez kilka dni ktoś był w domu i wychodzil co jakiś czas. Żeby pies nabrał pewności, że wszystko jest ok. Jestem ciekawa, co się stało u Skota :( Trzymam kciuki za wizytę behawiorystów! Quote
Uru Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 poczatkowo wszystko bylo super. Scot zostawał sam i nic sie nie dzialo. Scot bardzo przywiązal sie do swojego Pana. Bardziej niz do innych domowinikow. Pan wyjechal na jakis czas po czym wrócił i przy jego nastepnym wyjsciu z domu Scot zrobil pierwsza demolke. Teraz rujnuje wszystko jak sie da i to regularnie gdy zostaje sam:( Quote
Kofeina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Uru napisał(a):poczatkowo wszystko bylo super. Scot zostawał sam i nic sie nie dzialo. Scot bardzo przywiązal sie do swojego Pana. Bardziej niz do innych domowinikow. Pan wyjechal na jakis czas po czym wrócił i przy jego nastepnym wyjsciu z domu Scot zrobil pierwsza demolke. Teraz rujnuje wszystko jak sie da i to regularnie gdy zostaje sam:( poczatkowo kuba (tassman) miejmy nadzieje ze behawiorysta pomoze.... i ja mam nadzieje ze oni chca o niego walczyc;) 3 mamy kciuki Quote
Uru Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 co początkowo Kuba? tez niszczył? albo ja czegos w Twoim zdaniu Kofeino nie rozumiem;) No miejmy nadzieje,ze coś przyniesie rezultaty. Na tą chwile wrażenie odnosimy,ze chcą walczyc. Quote
Kofeina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 tak ;) urwalo mi zdanie.. tak niszczyl... ale jakos opanowalismy lek separacyjny i juz jest dobrze... najwazniejsze by sie nie poddali. zal psiaka bo widzialam zdjecia sliczny cudak;)no i uczy sie szybko Quote
karolina175 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 http://psyadopcjewroclaw.dbv.pl/news.php jesli chcecie moge pododawac bullki na ta stronke:) Zalozylam ja z mysla o naszych psiakach:) Quote
karolina175 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216463-7-miesieczny-amstaff-szuka-domu.WA%C5%81BRZYCH?p=17853435&posted=1#post17853435 da sie cos zrobic z tym szczylkiem? Ktos go znalazl i szuka mu domu:( Quote
Uru Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 znalezienie domu dla 7miesiecznego zdrowego szczeniaka nie powinno graniczyc z cudem. skoro jest obecnie w domu osob, ktore go znalazly i sa to osoby z dogo... myśle, ze ogloszenia wrzucone w siec i nadzor tej adopcji jest mozliwy do przeprowadzenia przez nich. obecnie nie mamy zgloszen od osób chcacych zaadoptowac szczenie. w ogole mamy zastój w adopcjach. czekamy na wynik kilku nowych ogloszen,które poszły w sieć. oczywiscie bede miała w pamięci szczeniaka z wałbrzycha jesli ktoś bedzie dzwonił. Quote
Uru Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 w sprawie Vegi- zanim zaczniemy ją ogłaszać musimy ją zdiagnozować, skoro dochodzi u niej do pewnych zachwiań/zaburzeń rownowagi musimy wiedzieć czym może byc to spowodowane. W niedziele zabiore ją na spacer by sprawdzić jak to wygląda. Pomyslimy pod jakim kątem można robić badania Quote
MisiePysie Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 CIACHO W DOMU!!!! :) :) Był spacer, była kompiel, było siku na dywan..... ;) a teraz słodko spi kołomnie na słoneczku, położył głowe na kolanach i chrapie. Kochany jest ..... :) zrobiłam foto ale nie mogę wstawić eh... pozdrawiam Madzia Quote
Recommended Posts