Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Delaila z niebieskiego forum zaproponowała, że poszuka jakiś fantów na bazarek dla suni z interwencji. Prosiła o kontakt z kimś kto zajmuje się sunią, więc poleciłam Diunę, ponieważ ona ma konto na niebieskim forum. Natomiast Delaila nie ma konta tu.

Ja również od siebie dorzucę coś na bazarek, tylko czy ktoś podejmie się ogarnięcia tego?
Ewentualnie czy znajdzie się więcej darczyńców? :)

Posted

Potrzebuję numeru konta, na które można robić wpłaty na sunię z interwencji ;)

na jakie konto wpłaty? Mogę jednorazowo 50 zł wpłacić, a później się zobaczy

Posted

Fundacja 2plus4
ul.sienkiewicza 40/15
50-335 Wrocław
Numer Konta: Alior Bank 18 2490 0005 0000 4520 3065 5090

z dopiskiem na amstafke Nastke( takie nadalysmy jej imie)

Posted

Hamas pojechal dzisiaj do bardzo fajnego domku do swidnicy! jestem pod niebo szczesliwa. w przyszlym tyg, moze uda mi sie ich odwiedzic. Panstwo sa doswiadczeni w prowadzeniu rasy jak i z rozmowy wywnioskowalam-dobrzy ludzie! hamas powinien byc z nimi szczesliwy. powodzenia psie!! trzymam kciuki!!
Bylam tez dzis w ramach szkolenia u Maji w legnicy. Mała urosla, nabrala miesni masy. wyglada pieknie. jest natomiast wulkanem energii. poinstruowalismy Panią Mirosławe,opiekunke, jak ma z MAja postepowac. Sama milosc do psa nie wystarczy. Maja jest skora do nauki niesamowicie, trzeba jednak wiedziec jak to robic. zobaczymy jakie beda efekty. Maja jest kochna przez swoja Panią natomiat tez i zbyt rozpieszczona. zwyczajnie trzeba je nauczyc wspolnego zycia.

Posted

Uru napisał(a):
boho zaczyna byc tragicznie chudy.tak na prawde to on na cito potrzebuje ds lub dt.jest zle.

Kurczaczek z ryżem i marchewką już pyrka dla niego na jutro.
Mam nadzieję, że się skusi tak jak w zeszłym tygodniu.
Dobra szama raz w tygodniu? ... niech będzie że lepszy rydz niż nic...

Chciałam mu wrzucić ogłoszenie na Gumtree ale w informacjach jest podane, że tylko licencjonowane hodowle mogą zamieścić ogł. pit bullom /:/

Będzie allegro fundacyjne?

Posted

konto allegro Fundacji już jest założone, zarejestrowane. Postaram się za jakiś czas wystawić do sprzedaży to, co nam zostało po Dog FunFest i jakby mi ktoś przygotował ogłoszenie naszych astów to wrzucę je też na Allegro. Nie obiecuję jednak, ze szybko to zrobię, bo w piątek zaczyna się Zoobotanika i mam jeszcze mase rzeczy do opracowania i załatwienia.

Ruttka, a może podam Ci dane i zrobisz to sama?

Posted

[quote name='Uru']Fundacja 2plus4
ul.sienkiewicza 40/15
50-335 Wrocław
Numer Konta: Alior Bank 18 2490 0005 0000 4520 3065 5090
z dopiskiem na amstafke Nastke( takie nadalysmy jej imie)

nie może być z dopiskiem żadnym, bo wtedy taka zbiórka podlega pisemnemu zezwoleniu od Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji (patrz: ustawa o zbiórkach publicznych). A wiadomo ile to trwa ....
Musi być w tytule przelewu "na cele statutowe". Info o kwocie wpłaty i od kogo i na jaki cel prosimy przesyłać na adres email: dwapluscztery@gmail.com

Posted

diuna_wro napisał(a):
konto allegro Fundacji już jest założone, zarejestrowane. Postaram się za jakiś czas wystawić do sprzedaży to, co nam zostało po Dog FunFest i jakby mi ktoś przygotował ogłoszenie naszych astów to wrzucę je też na Allegro. Nie obiecuję jednak, ze szybko to zrobię, bo w piątek zaczyna się Zoobotanika i mam jeszcze mase rzeczy do opracowania i załatwienia.

Ruttka, a może podam Ci dane i zrobisz to sama?

a zrobię :) dogadamy w schronie

Posted

[quote name='diuna_wro']nie może być z dopiskiem żadnym, bo wtedy taka zbiórka podlega pisemnemu zezwoleniu od Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji (patrz: ustawa o zbiórkach publicznych). A wiadomo ile to trwa ....
Musi być w tytule przelewu "na cele statutowe". Info o kwocie wpłaty i od kogo i na jaki cel prosimy przesyłać na adres email: dwapluscztery@gmail.com

Tak jest moja droga;) czuje sie doinformowana na calego:) i dobrze!!

Boho dzis pojechal do domu!Jutro jede podpisac z nimi fundacyjna umowe. wyrazili chec uczeszczania na szkolenia.

Posted

tak, Boho pojechał, uff. Dziś wieczorem zje już normalnie kolacje, chudzinek:( Będzie się nazywał UZI.

Ale znów jest jeden nowy:(

Ruttka, jak znajdziesz czas na to allegro, daj znać, prześlę Ci login i hasło. I fotki, które dziś robiła Gosia.
A jakbyś miała więcej czasu, to i linki do obrazów i książek, jakie mamy do sprzedaży. Zróbmy aukcję.

Posted

Sunia z interwencji - Nastka czeka na badania w schronisku. Mają być w tym tygodniu. Jeśli będą potrzebne dodatkowe, Fundacja jej zrobi na klinikach. Jest też szansa na dom w Poznaniu... :razz:

Posted

Ale super, że Boho już w domku!:multi:Czy to ci ludzie go wzieli, którzy wychodzili z Rutką przed schron z nim?Są 2 nowe:-( ten 7 miesięczny i drugi bialy w brąz łatki...

Posted

[quote name='diuna_wro']tak, Boho pojechał, uff. Dziś wieczorem zje już normalnie kolacje, chudzinek:( Będzie się nazywał UZI.

Wyprzedziłyście mnie z dobrymi wieściami o chudzinie :)
Rozmawiałam godzinę temu z nowymi opiekunami Boho. Na razie zrezygnowali z imienia Uzi, ponieważ całkiem całkiem reaguje na Boho :D Właśnie wybierali się na wieczorny spacer, na jutro ma już przygotowany kurczaczka z ryżem, niech mu spokojnie żołądek wraca do normy. Póki co wszystko gra :):):) Boho mały wygodniś wpakował się na kanapę, jak tylko zostawili go samego w pokoju :D
Jutro wieczorem odwiedzimy go z Uru w nowym domku.

Bardzo ale to bardzo cieszę się, że Boho tak się poszczęściło :)))

Posted

diuna_wro napisał(a):

Ruttka, jak znajdziesz czas na to allegro, daj znać, prześlę Ci login i hasło. I fotki, które dziś robiła Gosia.
A jakbyś miała więcej czasu, to i linki do obrazów i książek, jakie mamy do sprzedaży. Zróbmy aukcję.

ślij, ślij wszystko im szybciej tym lepiej, w miarę możliwości wydzióbię wszystko.