Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

serfer0 napisał(a):
komu w droge....

temu czas;) scot- won do domku;)

Bulinka ma smutek w oczach:( przykro patrzec na zdjecia....
Rutta jak stan jej lapek?? bardzo zle wygladaja??

Posted

Bulinka pojechala dzisiaj do domku tymczasowego z szansa na dom stały!
mała jest wspaniała. po doprowadzeniu stanu jej łapek i siersci do porzadku bedzie sie jej zyło komfortowo:) Dziekuje Paulino!
:)
Scot równiez został w Bielsku białej w swoim nowym domku. Wszystko przebieglo pomyslnie. Scot zaakcpetowal Yorczke,swoja nowa siostre jak i nowi opiekunowie sa bardzo zadowoleni. trzymajmy kciuki by nic nie zmącilo tego stanu:)

Wyprowadzone zostało dzis kilka psow,miedzy innymi Maja,która jest na prawde super psem. przez kraty wyglada groznie na zewnatrz wspaniala pozytywna psina. Był tez:Rodi,Neo,Tequila(została przez nas zarezerwowana,za tydzien przyjezdzaja fajni ludzie chcacy dac jej dom. mają juz staforda i przyjada z nim na zapoznanie. dzis poznali tequile i bardzo przypadła im do gustu) oraz Graff.Deszcz nikomu nie przeszkadzal,chociaz przyznac trzeba ,ze psy mialy dzisiaj duzzoooo sily;)

Posted

Uru napisał(a):
Bulinka pojechala dzisiaj do domku tymczasowego z szansa na dom stały!
mała jest wspaniała. po doprowadzeniu stanu jej łapek i siersci do porzadku bedzie sie jej zyło komfortowo:) Dziekuje Paulino!
:)
Scot równiez został w Bielsku białej w swoim nowym domku. Wszystko przebieglo pomyslnie. Scot zaakcpetowal Yorczke,swoja nowa siostre jak i nowi opiekunowie sa bardzo zadowoleni. trzymajmy kciuki by nic nie zmącilo tego stanu:)

Wyprowadzone zostało dzis kilka psow,miedzy innymi Maja,która jest na prawde super psem. przez kraty wyglada groznie na zewnatrz wspaniala pozytywna psina. Był tez:Rodi,Neo,Tequila(została przez nas zarezerwowana,za tydzien przyjezdzaja fajni ludzie chcacy dac jej dom. mają juz staforda i przyjada z nim na zapoznanie. dzis poznali tequile i bardzo przypadła im do gustu) oraz Graff.Deszcz nikomu nie przeszkadzal,chociaz przyznac trzeba ,ze psy mialy dzisiaj duzzoooo sily;)

Lara ma się świetnie ... koty ignoruje .... jednego powachala i odeszla . dagadala sie z sunia :) male psy ignoruje:) juz sie zadomowila:) bardzo sie ciesze z nowego domu skocika :) pozniej wstawie zdjecia lary :)

Posted

dziś Bulinkę obejrzałam w końcu bez krat i z bliska. Wygląda jak sfilcowana. Wyłysiała, szorstka, matowa. Poduszki opuchnięte, aż cała łapa się unosi. Pewnie nie dowiemy się co się z nią działo. Wspaniale, że już ma odpowiednie warunki. Paulino, pisz co Ci potrzeba...

Posted

diuna_wro napisał(a):
dziś Bulinkę obejrzałam w końcu bez krat i z bliska. Wygląda jak sfilcowana. Wyłysiała, szorstka, matowa. Poduszki opuchnięte, aż cała łapa się unosi. Pewnie nie dowiemy się co się z nią działo. Wspaniale, że już ma odpowiednie warunki. Paulino, pisz co Ci potrzeba...

dziewczyny poki co sunka odpoczywa:) spala w pokoju z innymi psami :) jest wykapana:) ....woda byla jak smola ... doslownie (ale jeszcze nie zeszlo wszystko z niej) powtorymy za jakis czas kapanie :( pol worka siersci z niej wyczesałam :( w krotce idziemy do weta :) mojego zaufanego:) oczywiscie jezeli załatwilybyscie wizytke za free to z checia skorzystamy:)

Posted

STRASZNA WIADOMOŚĆ:placz:

Lemon wraca z adopcji. Jest idealny, ale powody rodzinne jego obecnej Opiekunki zmuszają ją do oddania Lemona.

On nie może wrócić do schroniska, PO RAZ TRZECI !!! Nie może.

:placz::placz::placz:

Posted

szlag by to trafił :(
miejsc w hotelach jak na lekarstwo, kasy zero

Aga a może do LILUtosi napisać, Ona niedaleko Wrocka hotelik prowadzi, może jakąś zbiórkę kasy udało by się zorganizować?

qrde no

Posted

Bardzo mi prykro z tego powodu ze chlopak traci dom...
Poki co z kasa nie pomoge.. Ale wiem e moris01 pisal na watku mojej lucyny ze doklada 50 zl
a lucyna na razie nie idie na masowe szkolenie wiec moze by pomogli w sensie ze jesli by chcieli to przeznacza te pieniadze na dokladke do hoteliku?

Nie wiem sprobuje zapytac...

Posted

Ja też już wróciłam z urlopu...
Super, że Skot został u tych Państwa i, że Lara ma taki super DT:)
Kurcze, biedny Lemonek, taki świetny psiak, a tak mu się nie udaje:-(. Ja też mogę 50 zł miesięcznie