Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

serfer0 napisał(a):
jeszcze nie.... teraz chrapie obok mnie
narazie go "sprawdzamy" ale puki co to nie ma zastrzezen.... az zaczyna sie to robic podejrzane....

widac bylo w schronie ze pan sie w nim od razu zakochal (wygladal jak ja gdy zobaczylam Lare):) mysle ze to bedzie strzal w 10 :)

Posted

Dzis o 20 spotykamy sie ze scotem i Panstwem adoptującym na placu szkoleniowym.trzymajmy kciuki by juz na pewno wszystko poszlo super. jesli tak ,Scot jutro powedruje do nowego domku

Posted

Uru napisał(a):
Dzis o 20 spotykamy sie ze scotem i Panstwem adoptującym na placu szkoleniowym.trzymajmy kciuki by juz na pewno wszystko poszlo super. jesli tak ,Scot jutro powedruje do nowego domku

my też trzymamy :thumbs:kciukasy za Scota :)

Posted

bylismy u weta na wizycie kontrolnej... po raz drugi, na ocene ogolnego stanu psa... wczoraj mial kilka zastrzezen, dzis stwierdzil ze o wiele lepiej, a stan jego byl spowodowany pobytem w schronisku i brakiem milosc....

Posted

uściślę tylko, że ludzie się nawet nie pojawili na zapoznanie ze Skotem. Nawet nie dali mu szansy przedstawienia się, od razu założyli, że jest agresywny.

A Skocik przytulanka i słodziak, z miną smutnego bobasa, dawał dziś żuć swoje uszy i fafle małej Diunce.

Posted

serfer0 napisał(a):
jasne... juz wiecej nie zobaczy schronu... moje biedne chrapiace malenstwo...

:) mam taka nadzieje :):) zaden niepowinien tam siedziec:( ... dlatego trzymac kciuki w niedziele! zeby bullinka na koty dobrze reagowala :) wtedy na dt pojdzie do mnie ... o ile przejde kontrole :P:P

Posted

serfer0 napisał(a):
strach pomyslec co by bylo gdyby go odrazu ze schronu zabrali, a po kilku dniach by zdanie zmienili...
niektorzy nie powinni miec nawet dziec....

Dzien dobry to jest akurat prawda...
Po obaczeniu Skota ze tak zapytam doszli do wniosku e jest agresywny? A przepraszam bardzo po czym??
yyy przepraszam ale brak mi slow...