MaDi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 barbara.h napisał(a):Nie aktualne!!! :multi: już je :evil_lol: Dzisiaj byli u weta zaszczepili przeciw nosówce i zdjeli szwy:lol: Suńka nazywa się HELA :evil_lol: nawet dzisiaj się pocieszyła do nowych opiekunów, bawi się z kotami, mają Maine con :multi: Zapoznała się dzisiaj ze sforą borderów, podobno była bardzo grzeczna:multi: mam kilka zdjęć z tel ale to jutro sił już brakuje. Oby tak dalej. Quote
barbara.h Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Kilka fotek Heli z nowego domu :multi: Rysiek :evil_lol: Quote
barbara.h Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ladySwallow napisał(a):Świetnie trafiła! no wiesz, z byle kim i byle gdzie nie mieszka;) Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Powiem Wam w tajemnicy,że Hela jest ładniejsza;) Quote
barbara.h Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 MaDi napisał(a):Powiem Wam w tajemnicy,że Hela jest ładniejsza;) psze pani, nowe państwo może tutaj zaglądnąć:evil_lol: ale każda myszka swój ogonek chwali:lol: Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 barbara.h napisał(a):psze pani, nowe państwo może tutaj zaglądnąć:evil_lol: ale każda myszka swój ogonek chwali:lol: Więc będą mogli się cieszyć z adopcji tak pięknej suni;) Quote
H&H Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witamy :) Helka dzisiaj zjadla swoje szelki ;) i musiala isc na spacer na obrozy, co okazalo sie proste, zero sprzeciwu!!! Zaprzyjaznila sie z dogiem napotkanym na lesnej scierzce ale niestety borderki wymiekaly przy galopie kolosa z dlugimi lapami :) Generalnie Sunia biega juz po lesie i polach z nowymi przyjaciolmi bez smyczy, grzecznie wraca do pani ;) za smakolyk oczywiscie ;) W domu ulubione miejsce to nasze lozko :) Dziewczyny sa obie sliczne i kazda w swoim rodzaju ;) Pozdrawiamy serdecznie i tez dziekujemy wszystkim, ktorzy pomogli nam w tym, ze dziewczynka jest juz nasza!!!!! Quote
barbara.h Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Witajcie BORDOMANIACY!!!! a ja miałam zapytać, czy wczorajszego e-malia mogę tutaj wkleić?! Cieszę się bardzo, że takie wieści mnie dochodzą:multi: Miziaki dla wszystkich futer:multi: Quote
barbara.h Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Okazuje, się że Hela chyba w poprzednim wcieleniu była kotem:lol: biega teraz po meblach razem z kotem swoich państwa:lol: Czekam na filmik, cierpliwie czekam:razz: Quote
Recommended Posts