Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel']Cudowne ubranko! Pierwsza klasa, naprawdę. A jak się sunia czuje? Jakieś wieści od potencjalnych chętnych?[/QUOTE]

Tak na razie to cisza, poza jednym telefonem co pani na wejściu pytała dwa razy, czy na pewno za darmo ta suka! (już mi się gadać z nią nie chciało) i szkoda, że wysterylizowana! i ma małego pieska na podwórku, więc zapytałam czy wykastrowany? a pani na to: oczywiście, ze nie! to ja jej na to, więc dobrze, że sunia po sterylce, to szczeniaków przynajmniej nie będzie, a ona mi na to, że "to by były szczeniaki" ja jej znowu! a czy wie ile się szuka domu dla szczeniąt?! i co będzie z nimi dalej się działo? A TEN BABSZTYL mi odpowiedział, ze co by to było jakby się miała MARTWIĆ CO BĘDZIE ZE SZCZENIAKAMI!!!!!! po prostu szkoda gadać!

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż, to jest chyba najmniej przyjemna strona szukania nowych domów bezdomniakom... Tzw. odsiew kretynów :roll: Ja to już takie teksty nieraz słyszałam, że hej :diabloti: Łącznie z tym, żebym się sama wysterylizowała! :cool3:

Posted

[quote name='ladySwallow']Wystawiłam suni allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1442904467[/url][/QUOTE]

Dzieki, nasze allegro za cztery dni się kończy:lol:

Posted

[quote name='barbara.h']Szukam kogoś na przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Józefosław koło Warszawy (Powsin, Konstancin, Piaseczno) PILNE!!![/QUOTE]

A co, a co, jest domek? Szukam kogoś już.

Edit: Już chyba kogoś mam :evil_lol:

Posted

Nie ma mnie piatek i sobota na necie, ale może córce uda się tu zajrzec to mi informacje przekaże w związku z tą wizytą przed adopcyjną.

w razie czego to można też pisać do ladySwallow ;)

Domek dla Białej byłby jak marzenie, pani zna się na rzeczy :multi: miała na tymczasie już piesy, więc mam nadzieję, że sunia w końcu będzie miała swój domek, będzie mi jej bardzo brakowało, ale taka kolej rzeczy:p

kilka fotek

Posted

Były ostatnie chwile z Majeczką, kiedy jechała do nowego domu, a teraz są ostatnie chwile Białej ze mną, oj, bardzo się z żyłam z sunią, chyba dlatego, że tyle biedactwo przeszła. Nawet nie chcę myśleć co się z nią działo przez około 5 miesięcy jej życia, do czasu kiedy znalazła się pewnego dnia u nas na wsi.

Więcej napiszę jutro, nie chcę zapeszać, napiszę tylko, że takiego domku, życzyłabym sobie wszystkim bezdomnym psom:multi:

Po kąpieli, czekamy na nowych opiekunów :multi:

Posted

Suńka pojechała już do nowego domku, domek pod Warszawą, sprawdzony przez JOAPG (dziękuję bardzo!!!!) rekomendacje wystawiła rewelacyjne, ludzie bardzo fajni, znający się na rzeczy, (czyt. psiarze od zawsze) mają sunię Bordera, z którą ich córka ćwiczy Frisbee, pasą również owieczki i mają również koty. Wysiedli z samochodu z parówkami, które jeszcze na ulicy zjadł im mój Atos :lol: on zawsze głodny!
Tak jak przewidziałam sunia się bała, obszczekała na podwórku, a w domu nie chciała podejść, ale ze dwa razy podeszła zabrała kiełbaskę z ręki i z powrotem na bezpieczną odległość.

Na spacerze pobiegała trochę za patykiem, a do samochodu ładnie wskoczyła i całą drogę spędziła między nimi na podłokietniku :lol:

Zapoznanie suczek podobno odbyło się nie po mojej myśli:shake: naszczekała rezydentce i leżała na kanapie, coś mi się wydaje, że przebywanie z dwoma owczarkami niemieckimi, suczkę mocno wzmocniło:cool3:

CHCIAŁABYM PODZĘKOWAĆ WSZYSTKIM KTO MI POMÓGŁ W SZUKANIU DOMU dla moich dziewczynek :multi:

Ktoś odchodzi a ktoś przychodzi :evil_lol: Córkę zawiozłam na porodówkę, trzymamy kciuki:loveu:

Posted

barbara.h napisał(a):
Biała tęskni nie chce jeść :shake:

Nie aktualne!!! :multi: już je :evil_lol:

Dzisiaj byli u weta zaszczepili przeciw nosówce i zdjeli szwy:lol:

Suńka nazywa się HELA :evil_lol: nawet dzisiaj się pocieszyła do nowych opiekunów, bawi się z kotami, mają Maine con :multi:

Zapoznała się dzisiaj ze sforą borderów, podobno była bardzo grzeczna:multi:

mam kilka zdjęć z tel ale to jutro sił już brakuje.