Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OCZYWISTA , NA WSTĘPIE GRATULUJĘ WYGRANYM !!!

ARMAGEDON SBT CLUB - BOB
WONDERFUL WOMAN Diabelski Usmiech - BEST JUNIOR - WONDI UKOŃCZYŁA MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT !!!:multi:
ECLIPSE AT CHEPPENDALE Komisarz- NSwR
AISHA INTER STAFFORD - WO

Pan sędzia (z całym szacunkiem dla niego) przed wejściem staffików na ring pytał Pani sekretarz - jaka to rasa:shake:

Ps vrp.: czekam na gratulki :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

Duże brawa dla Wondi za ukończenie Młodzieżowego Championatu w tak krótkim czasie i w tak młodym wieku (10 m-cy):cool2:

Jak widać ta prześliczna sunia podbija serca wszystkich sędziów :klacz: :klacz: :klacz:

Życzę dalszych sukcesów :thumbs: :thumbs:

Posted

nie było co fotografować ;) :lol:

a tak serio , to muszę iść na jakiś kurs równoczesnego wystawiania i fotografowania sie :lol: , może ktoś takowy organizuje :lol: ?

Posted

Od nas tez GRATULKI Tomo ..dla Ciebie .. i uscisk łapiszona dla Wondi .. od "szefowej" :evil_lol: :evil_lol:

- nie no powaznie.. :eviltong: fajnie,ze Wam tak sprawnie poszło :multi: :multi: .. i zyczymy szczerze dalszych sukcesów..

Ps.Czy to p.W.M Was oceniał czy cus zmienili .. bo jak on nio to bez komentarza hihihihi ..
Justynko napisz prosze po jakich rodzicach i co to za chyba nowo "otwarta" hodowla ?/! czy jakis nasz sąsiad importowany ..czy wystawiany :cool3: - psiak SBT Club (bo bardzo ciekawy przydomek .. ) :p

Pozdr..

Posted

Nie sędziego nam nie zmieniono :shake: .

ARMAGEDON SBT Club - to piesek po DURANGO DY i URSA MINOR Buldożer - mam wrażenie , że hodowla pochodzi z Krakowka ;) , chyba w ZK u nas widziałam ogloszenie o tym miocie :roll: ale to Ty Staff-ko bedziesz zapewne lepiej wiedziała - tak mi sie jakoś kojarzy.
Piesek jest czarny pregowany z biał. znacz , głowa nie DURANGO ( na plus), ruch DURANGO ( na minus)- tak to ujmę , a obeznani będą wiedzieli o co "biega";) . Mamusi nigdy nie widziałam , lub " nie widziałam" ;) .

dalszych sukcesów..

No .... to, to raczej niebędzie taka prosta sprawa , przy stawce staszków , jaka teraz biega po ringach. :crazyeye:

Oczywiście Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe słowo !!!

Posted

Justynko przyjmij równiez ode mnie serdeczne gratulacje i mocno usciskaj Wondi...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz:

A jeżeli chodzi o hodowle SBT CLUB to mieści się ona w Krakowie, a dokładnie w Nowej Hucie na os. Niepodległości, właścicielem jest młody chłopak- poznałam go osobiście, ale nie zrobił na mnie miłego wrażenia.

Matka a pamiętasz tego psiaka na zimowej wystawie w Rzeszowie, wtedy był zgłoszony do klasy szczeniąt i cos mu się stało przed wejsciem na ring i go nie wystawili wkoncu...???? Nawet mowiłyśmy, że ma niegłupią głowe...!!!!!

Pozdrawiam i jeszcze raz gratulki dl Wondi....:) :)

Posted

JUSTYNKO _ Dzięki Wielkie !!! Dobrze , że zdązyłyśmy z WONDI przed Twoją ZOŁZI !:multi: :lol:

Ach ... , to już teraz wiem gdzie widziałam ogłoszenie o owym miocie , nie w ZK , tylko w sklepie ZOO . Zwróciło moją uwagę , ponieważ napisane było , że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW :roll: :shake:

Posted

Ach ... , to już teraz wiem gdzie widziałam ogłoszenie o owym miocie , nie w ZK , tylko w sklepie ZOO . Zwróciło moją uwagę , ponieważ napisane było , że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW

Nio ja to ogłoszenie zobaczyłam w lecznicy na Centralnej oraz w sklepie zoologicznym mojej znajomej na placu bieńczyckim i takze przyciągneło moja uwagę hehehe :lol:

Pozdrawiam i buziaki dla Twoich dziewczyn ;)

Posted

Matka a pamiętasz tego psiaka na zimowej wystawie w Rzeszowie, wtedy był zgłoszony do klasy szczeniąt i cos mu się stało przed wejsciem na ring i go nie wystawili wkoncu...???? Nawetśmy mowiły, że ma niegłupią głowe...!!!!!

- tak teraz sobie przypominam..

że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW

- tak macie racje było takie ogloszenie .. :lol: :lol:

Ursa Minor.. mówisz..ten wspomniany chłopak zakupil juz chyba pokryta suczkę Durango.. ,a Ursa to matka TORA TORA Buldozer (po Durango) .. czyli UNIKATOWY MIOT hihii to powtórka z rozrywki.. ,ale oglosznie fajne.. :evil_lol: :evil_lol:
Dziekuje Tomo za info.. :razz: