tomo Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 OCZYWISTA , NA WSTĘPIE GRATULUJĘ WYGRANYM !!! ARMAGEDON SBT CLUB - BOB WONDERFUL WOMAN Diabelski Usmiech - BEST JUNIOR - WONDI UKOŃCZYŁA MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT !!!:multi: ECLIPSE AT CHEPPENDALE Komisarz- NSwR AISHA INTER STAFFORD - WO Pan sędzia (z całym szacunkiem dla niego) przed wejściem staffików na ring pytał Pani sekretarz - jaka to rasa:shake: Ps vrp.: czekam na gratulki :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Steffano Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Duże brawa dla Wondi za ukończenie Młodzieżowego Championatu w tak krótkim czasie i w tak młodym wieku (10 m-cy):cool2: Jak widać ta prześliczna sunia podbija serca wszystkich sędziów :klacz: :klacz: :klacz: Życzę dalszych sukcesów :thumbs: :thumbs: Quote
Carbonara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich wygranych a szczególne dla małej Wondziaczki :) Swietnie sie spisała :):multi: :multi: :multi: a jakies fotki macie może ?:cool3: Quote
tomo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 nie było co fotografować ;) :lol: a tak serio , to muszę iść na jakiś kurs równoczesnego wystawiania i fotografowania sie :lol: , może ktoś takowy organizuje :lol: ? Quote
staff-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Od nas tez GRATULKI Tomo ..dla Ciebie .. i uscisk łapiszona dla Wondi .. od "szefowej" :evil_lol: :evil_lol: - nie no powaznie.. :eviltong: fajnie,ze Wam tak sprawnie poszło :multi: :multi: .. i zyczymy szczerze dalszych sukcesów.. Ps.Czy to p.W.M Was oceniał czy cus zmienili .. bo jak on nio to bez komentarza hihihihi .. Justynko napisz prosze po jakich rodzicach i co to za chyba nowo "otwarta" hodowla ?/! czy jakis nasz sąsiad importowany ..czy wystawiany :cool3: - psiak SBT Club (bo bardzo ciekawy przydomek .. ) :p Pozdr.. Quote
tomo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Nie sędziego nam nie zmieniono :shake: . ARMAGEDON SBT Club - to piesek po DURANGO DY i URSA MINOR Buldożer - mam wrażenie , że hodowla pochodzi z Krakowka ;) , chyba w ZK u nas widziałam ogloszenie o tym miocie :roll: ale to Ty Staff-ko bedziesz zapewne lepiej wiedziała - tak mi sie jakoś kojarzy. Piesek jest czarny pregowany z biał. znacz , głowa nie DURANGO ( na plus), ruch DURANGO ( na minus)- tak to ujmę , a obeznani będą wiedzieli o co "biega";) . Mamusi nigdy nie widziałam , lub " nie widziałam" ;) . dalszych sukcesów.. No .... to, to raczej niebędzie taka prosta sprawa , przy stawce staszków , jaka teraz biega po ringach. :crazyeye: Oczywiście Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe słowo !!! Quote
Justuss Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Justynko przyjmij równiez ode mnie serdeczne gratulacje i mocno usciskaj Wondi...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: A jeżeli chodzi o hodowle SBT CLUB to mieści się ona w Krakowie, a dokładnie w Nowej Hucie na os. Niepodległości, właścicielem jest młody chłopak- poznałam go osobiście, ale nie zrobił na mnie miłego wrażenia. Matka a pamiętasz tego psiaka na zimowej wystawie w Rzeszowie, wtedy był zgłoszony do klasy szczeniąt i cos mu się stało przed wejsciem na ring i go nie wystawili wkoncu...???? Nawet mowiłyśmy, że ma niegłupią głowe...!!!!! Pozdrawiam i jeszcze raz gratulki dl Wondi....:) :) Quote
tomo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 JUSTYNKO _ Dzięki Wielkie !!! Dobrze , że zdązyłyśmy z WONDI przed Twoją ZOŁZI !:multi: :lol: Ach ... , to już teraz wiem gdzie widziałam ogłoszenie o owym miocie , nie w ZK , tylko w sklepie ZOO . Zwróciło moją uwagę , ponieważ napisane było , że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW :roll: :shake: Quote
Justuss Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ach ... , to już teraz wiem gdzie widziałam ogłoszenie o owym miocie , nie w ZK , tylko w sklepie ZOO . Zwróciło moją uwagę , ponieważ napisane było , że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW Nio ja to ogłoszenie zobaczyłam w lecznicy na Centralnej oraz w sklepie zoologicznym mojej znajomej na placu bieńczyckim i takze przyciągneło moja uwagę hehehe :lol: Pozdrawiam i buziaki dla Twoich dziewczyn ;) Quote
Asztir Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja również chciałabym pogratulować wszystkim zwycięzcom :D zwłaszcza Wondi :D gratulacje :multi::multi::multi: Quote
staff-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Matka a pamiętasz tego psiaka na zimowej wystawie w Rzeszowie, wtedy był zgłoszony do klasy szczeniąt i cos mu się stało przed wejsciem na ring i go nie wystawili wkoncu...???? Nawetśmy mowiły, że ma niegłupią głowe...!!!!! - tak teraz sobie przypominam.. że to JEDYNY W MAŁOPOLSCE , UNIKATOWY MIOT STAFFIKÓW - tak macie racje było takie ogloszenie .. :lol: :lol: Ursa Minor.. mówisz..ten wspomniany chłopak zakupil juz chyba pokryta suczkę Durango.. ,a Ursa to matka TORA TORA Buldozer (po Durango) .. czyli UNIKATOWY MIOT hihii to powtórka z rozrywki.. ,ale oglosznie fajne.. :evil_lol: :evil_lol: Dziekuje Tomo za info.. :razz: Quote
Alojzyna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tomo - gratulacje!!! :klacz: :happy1: :Rose: TAK TRZYMAĆ DALEJ...:thumbs: Quote
Recommended Posts