Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Afryka ma jutro wizytę nowego domku. Ma być prezentem - też zadrżało mi serce jak to usłyszałam. Jednak po długich rozmowach wyjaśniliśmy sobie wszystko z przyszłym domkiem. Dziewczyna dla której Afryka miałaby być psiakiem sama ją sobie wybrała z ogłoszeń i wszystko jest dograne na tip top.

Ale prosimy o kciuki żeby wszystko się udało.

Posted

to ja bardzo mocno trzymam kciuki za Afrykę bo strasznie mi się spodobała już na samym początku i cały czas okropnie żałuję, że nie może być moja...
niech jej się uda i będzie szczęśliwa!!! :)

Posted

Byłyśmy dzisiaj w urzędzie gminy z której zabraliśmy Rudą i jej dzieci. Sterylizacja zostanie pokryta z ich budżetu ;)
Zabieg 22 marca o 8 rano ;)

Posted

[quote name='Viris']Byłyśmy dzisiaj w urzędzie gminy z której zabraliśmy Rudą i jej dzieci. Sterylizacja zostanie pokryta z ich budżetu ;)
Zabieg 22 marca o 8 rano ;)[/QUOTE]

Super :), że zapłacą. Mam nadzieje, że operacja przejdzie gładko i bez komplikacji :)

Posted

Iskra wróciła z nieudanej adopcji. Dalej szukamy domu.

Ruda - jeśli nic się nie zdarzy ostatniego dnia marca zmieni statut na zwierzę posiadające swojego człowieka ;) Jest cudny domek bardzo na nią zdecydowany. Tylko wizyty jeszcze umawiamy i czekamy na pomyślny zabieg i rekonwalescencje ;)

Posted

To kciuki za Rudą trzymam. Mnie samej ona się przeogromnie podoba. Sterylkę już robiliście?
Moja Lena właśnie miałą wczoraj - całą noc wymiotowała i dalej wymiotuje :( Mam nadzieję, ze się wkrótce polepszy...
A Iskierka... Szkoda, że się nie udało. Jak by były nowe fotki, można by jej jeszcze raz poogłaszać.

Posted

Tymczasowa opiekunka powiedziała że wyda ją tylko do Ostrowca do mega sprawdzonego domu - więc nie wiem czy jest sens ogłaszać ją w necie "szeroko".

Ruda ma sterylizację 22 marca i dopiero po zabiegu trafi do adopcji.

Zdjęcia Iskierki: