Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciągle ma robaki, w takim stanie do nas już trafiła, że miała biegunki i wymioty. Bierze kroplówki i zrobiliśmy badania krwi, ale raz jest lepiej raz gorzej.

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Ciągle ma robaki, w takim stanie do nas już trafiła, że miała biegunki i wymioty. Bierze kroplówki i zrobiliśmy badania krwi, ale raz jest lepiej raz gorzej.

Biedactwo :( Trzymam kciuki za to, by szybko z tego wyszła i równie szybko znalazła domek.

Posted

a ja dostałam takiego mila:lol:

**

Witam,

Jak już pisałam w sms sunia nr 3 otrzymała imię Lili.

Jest bardzo kochanym, grzecznym pieskiem. Jesteśmy po pierwszym szczepieniu, w przyszłym tygodniu ma drugie.

Teraz ma już 7 kg. Rośnie " w oczach".

Pozdrawiam,

Magda

**

Viris przekażę ci na pw adres do pani

Pani mnie chyba myli z Viris , to pewnie przez allegro , myśli ,że to ja przekazywałam małą
ale było mi bardzo miło otrzymać taką wiadomość :lol:

a oto Lili :loveu: śliczna , i te uszka !:loveu:

Posted

Ruda została dzisiaj przeze mnie wyczesana, nie ma już dredów przy uszach, przy dupce też kilka wyjęłam. Ale pewnie jutro znowu ją trochę pomęczę.

Piesek numer 1 zarezerwowany dla domku z Warszawy ;)

Posted

Viris napisał(a):
Ruda została dzisiaj przeze mnie wyczesana, nie ma już dredów przy uszach, przy dupce też kilka wyjęłam. Ale pewnie jutro znowu ją trochę pomęczę.

Piesek numer 1 zarezerwowany dla domku z Warszawy ;)

Super!
Czy mam zdjąć zdjęcie małego z ogłoszeń - przynajmniej tych na szerloku i OLX? Stamtąd i z gumtree, no i oczywiście z allegro jest chyba największy odzew.
To jest pewna wiadomość?

Posted

Czarna sunia od soboty dostaje kroplówki. Nie jest to raczej nic wirusowego, ale trzeba ją dokarmić i nawodnić i poczekać żeby zaczęła znowu jeść. Samopoczucie już ma lepsze. Bedą potrzebne finanse na leczenie :(

Posted

poogłaszałam Afryke troszke. Mam nadzieję że szybko znajdzie wymarzony domek. Z takimi fotkami to teraz będzie "szał ciał" na tych portalach ogłoszeniowych, pewnie będzie mieć oglądalność dużą:)