Viris Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ciągle ma robaki, w takim stanie do nas już trafiła, że miała biegunki i wymioty. Bierze kroplówki i zrobiliśmy badania krwi, ale raz jest lepiej raz gorzej. Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Viris napisał(a):Ciągle ma robaki, w takim stanie do nas już trafiła, że miała biegunki i wymioty. Bierze kroplówki i zrobiliśmy badania krwi, ale raz jest lepiej raz gorzej. Biedactwo :( Trzymam kciuki za to, by szybko z tego wyszła i równie szybko znalazła domek. Quote
figa33 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a ja dostałam takiego mila:lol: ** Witam, Jak już pisałam w sms sunia nr 3 otrzymała imię Lili. Jest bardzo kochanym, grzecznym pieskiem. Jesteśmy po pierwszym szczepieniu, w przyszłym tygodniu ma drugie. Teraz ma już 7 kg. Rośnie " w oczach". Pozdrawiam, Magda ** Viris przekażę ci na pw adres do pani Pani mnie chyba myli z Viris , to pewnie przez allegro , myśli ,że to ja przekazywałam małą ale było mi bardzo miło otrzymać taką wiadomość :lol: a oto Lili :loveu: śliczna , i te uszka !:loveu: Quote
Viris Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Aaaa tak, wczoraj napisałam smsa jak się niunia chowa i dostałam info że będzie mail :) Ogromne dzięki :* Quote
savahna Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jejku ale śliczna, wyglada z tymi uchami jak szetlandzik. Ale co sie dziwić mamuśka też niczego sobie psinka....Baaardzo piękniunia...:loveu: Quote
Viris Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ruda została dzisiaj przeze mnie wyczesana, nie ma już dredów przy uszach, przy dupce też kilka wyjęłam. Ale pewnie jutro znowu ją trochę pomęczę. Piesek numer 1 zarezerwowany dla domku z Warszawy ;) Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Viris napisał(a):Ruda została dzisiaj przeze mnie wyczesana, nie ma już dredów przy uszach, przy dupce też kilka wyjęłam. Ale pewnie jutro znowu ją trochę pomęczę. Piesek numer 1 zarezerwowany dla domku z Warszawy ;) Super! Czy mam zdjąć zdjęcie małego z ogłoszeń - przynajmniej tych na szerloku i OLX? Stamtąd i z gumtree, no i oczywiście z allegro jest chyba największy odzew. To jest pewna wiadomość? Quote
figa33 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 może nie zdejmuj ..nigdy nie wiadomo gdzie psiak zostanie wypatrzony..;) droga pani moderator Viris , proszę o opróżnienie skrzynki:cool3: Quote
Viris Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Właśnie nad tym pracuję ;) - proszę psiaka nie zdejmować jeszcze, ogromnie dziękujemy. Quote
Viris Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Piesek pojechał do nowego domu. Sunia czarna zwana Afryką trafiła do DT ponieważ jest chora (prawdopodobnie zjadła coś czego nie powinna). Quote
Viris Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Czarna sunia od soboty dostaje kroplówki. Nie jest to raczej nic wirusowego, ale trzeba ją dokarmić i nawodnić i poczekać żeby zaczęła znowu jeść. Samopoczucie już ma lepsze. Bedą potrzebne finanse na leczenie :( Quote
edek Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Biedne dziewczynki jak się czuje Afryka i Iskierka ??? Tylko one jeszcze czekają na domek ??? Quote
olivetshka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dołaczam do pytania - jak maluchy? Quote
Viris Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Dziewczynki już dobrze. Dalej szukają domków. Afryka miała sesję zdjęciową. Quote
olivetshka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jeeeeeeeezuuuuuuu! Ale Afri cudna! Strasznie pychol jej się zmienił, wydoroślała, wypiękniała! Cudowna jest! A Iskiereczka? Podmienię zdjęcia. Quote
Viris Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Iskra nie dojechała na zdjęcia ;/. Też ogromnie się zmieniła. Quote
Agnieszka_K Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cioteczki ale ją odpicowałyście!:) jaka piękna sierść, urosła szybko i w ogóle cała przepiękna jest!!!!:loveu::loveu::loveu: no i ukłony dla fotografa-jak zawsze;) Quote
Becia66 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jaka cudna ta Afryka. Pies marzenie, uwielbiam czarnuszki i jeszcze takie puchate....:loveu: Quote
Viris Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 No i jeszcze nasza kochana Rudzinka - którą szykujemy do sterylki. Quote
anka105 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Kochana Rudzinka, mam nadzieje że po sterylce znajdzie szybko nowy domek. Quote
olivetshka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jeszcze raz, raz jeszcze i po raz n-ty się wypowiem, że Ruda jest zachwycająca. Ją by można już poogłaszać trochę, macie coś dla niej? Quote
Viris Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Tak będę prosić o ogłaszanie Rudej bo niedługo będzie sterylka. Tylko muszę napisać jakiś sensowny tekst. Quote
megi345 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 poogłaszałam Afryke troszke. Mam nadzieję że szybko znajdzie wymarzony domek. Z takimi fotkami to teraz będzie "szał ciał" na tych portalach ogłoszeniowych, pewnie będzie mieć oglądalność dużą:) Quote
Recommended Posts