Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u Tita było widac ze siersc bedzie dłuższa ale nie przypuszczaliśmy ze az tak ;)
no ale to jest urok posiadania kundelkow -nigdy niewiesz co wyrosnie :evil_lol:

czy twoja Wiki tez wszedzie zostawia swoją siersc czy niemacie z tym problemu?

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety mamy tez problem, w ciągłym uzyciu jest taka rolka z taśmą klejącą z ikei (szczególnie do czarnych rzeczy) inaczej nie dalibysmy rady, dywany tez zazwyczaj raz w tygodniu są traktowane pumeksem; po takim czyszczeniu możnaby z tych kudłów zrobic jeszcze jednego psa :D
a Ty jak sobie z tym radzisz, o ile tez macie taki problem??

Posted

paoiii napisał(a):
Niestety mamy tez problem, w ciągłym uzyciu jest taka rolka z taśmą klejącą z ikei (szczególnie do czarnych rzeczy) inaczej nie dalibysmy rady, dywany tez zazwyczaj raz w tygodniu są traktowane pumeksem; po takim czyszczeniu możnaby z tych kudłów zrobic jeszcze jednego psa :D
a Ty jak sobie z tym radzisz, o ile tez macie taki problem??

tak mamy i to wielki problem
Tito ma na grzbiecie taki puch nie sierść i to wszedzie gubi
radze sobie jak moge-zamiatam czesto
z ubraniami powiem niemam problemu jakos sie nie łapie
najgorzej to jak wszedzie to włazi -ta siersc jest leciutka wszedzie fruwa czepia sie talerzy,garnków wszedzie :(
czesanie niezdaje rezultatu czesze i czesze a i tak jest to samo
przy czesaniu to mam wrazenie ze zaraz Tito zostanie łysy tyle mu wychodzi ale to jakby ja mu wyczesuje i zaraz w to miejsce ma nową :)

Posted

Agucha napisał(a):
Kupcie trymer hakowy albo furminator ;)

a wiesz ze wlasnie kiedys dwa dni spedzilam w zoologicznym połączonym z salonem pieknosci i rozmawialam z dziewczyna ktora tam była w tym salonie i wlasnie mi mowila ze moze trymowanie pomoze
musze o tym poczytac bo niewiem jak to działa,wyglada moze faktycznie pomoze

Posted

Martyna, ale masz super Cudaka :) :diabloti:

Normalnie chyba Raszce też powinnam galerię sprawić :D

[quote name='halbina']a to Radzio vel Duduś...

uszyska podobne...

No właśnie, jak ten gacek się ma?

Posted

...a tam, a tam... zaraz trymer kupować...zwyczajnie trzeba to normalnie przetrzymać...tak to jest jak się szczenięcy puch zmienia na "dorosłą" sierść...potem będzie tylko lepiej...ale tylko ciutek...hihihi...a "króliczek" rozkoszny...i jako maluch i jako dorosły... niesamowite jakie maleństwo "przyniosło zaskoczenie"

Posted

Może masz racje
dla mnie to on juz duży chłop choć wiem ze jeszcze szczenie ma dopiero 13 miesięcy
i w sumie jak szczenie się zachowuje ;)
i jak dziewczynka...sika :evil_lol:

Posted

...no widzisz:cool3:...moje psidło jak miało 4 lata to dopiero dorosłą sierścią -taką na stałe obrosło:eviltong:...ale nie chcę cię straszyć:eviltong:...hihihi... to tak w ramach pocieszenia:mad::evil_lol:

Posted

Atrisko napisał(a):
...no widzisz:cool3:...moje psidło jak miało 4 lata to dopiero dorosłą sierścią -taką na stałe obrosło:eviltong:...ale nie chcę cię straszyć:eviltong:...hihihi... to tak w ramach pocieszenia:mad::evil_lol:

o kurde 4 lata :-o
to ja jednak złoże reklamacje :diabloti:

Posted

MartynaP napisał(a):
o kurde 4 lata :-o
to ja jednak złoże reklamacje :diabloti:

spoko:diabloti:...jeszcze możesz:eviltong: 13 miesięcy...to jeszcze reklamacja "działa":mad:....:diabloti::diabloti::diabloti: tylko co będzie jak wymienią na bardziej kudłaty model:roll:
może lepiej przeczekać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Życzę duuużo radości z czesania i mało puchu w powietrzu i jedzeniu...trujące toto nie jest, ale wkurzające...no i trochę wstyd przed gośćmi, bo domownicy przyzwyczajeni...Niech Tito rośnie i zdrowo się chowa...:loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
Nie przyjmuje reklamacji, nie ma nie ma :diabloti:. Na kudłate nigdy nie daje gwarancji ;)

no to ładnie :mad:
nic to najwyzej go ogole i bedzie nagi grzywacz :evil_lol:

Posted

Nareszcie trafiłam na tą galerię. :)
Od dawna zachwycałam się psem z avataru, teraz mam mozliwość oglądać Tito w większym formacie ;)
Tito jest całkowicie w moim typie. Uwielbiam takie psy. :loveu:

Posted

katik napisał(a):
Nareszcie trafiłam na tą galerię. :)
Od dawna zachwycałam się psem z avataru, teraz mam mozliwość oglądać Tito w większym formacie ;)
Tito jest całkowicie w moim typie. Uwielbiam takie psy. :loveu:

a jakbym wiedziała ze jestes fanką Tita to bym ci zaproszenie podesłała ;)