MartynaP Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 u Tita było widac ze siersc bedzie dłuższa ale nie przypuszczaliśmy ze az tak ;) no ale to jest urok posiadania kundelkow -nigdy niewiesz co wyrosnie :evil_lol: czy twoja Wiki tez wszedzie zostawia swoją siersc czy niemacie z tym problemu? Quote
paoiii Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Niestety mamy tez problem, w ciągłym uzyciu jest taka rolka z taśmą klejącą z ikei (szczególnie do czarnych rzeczy) inaczej nie dalibysmy rady, dywany tez zazwyczaj raz w tygodniu są traktowane pumeksem; po takim czyszczeniu możnaby z tych kudłów zrobic jeszcze jednego psa :D a Ty jak sobie z tym radzisz, o ile tez macie taki problem?? Quote
MartynaP Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 paoiii napisał(a):Niestety mamy tez problem, w ciągłym uzyciu jest taka rolka z taśmą klejącą z ikei (szczególnie do czarnych rzeczy) inaczej nie dalibysmy rady, dywany tez zazwyczaj raz w tygodniu są traktowane pumeksem; po takim czyszczeniu możnaby z tych kudłów zrobic jeszcze jednego psa :D a Ty jak sobie z tym radzisz, o ile tez macie taki problem?? tak mamy i to wielki problem Tito ma na grzbiecie taki puch nie sierść i to wszedzie gubi radze sobie jak moge-zamiatam czesto z ubraniami powiem niemam problemu jakos sie nie łapie najgorzej to jak wszedzie to włazi -ta siersc jest leciutka wszedzie fruwa czepia sie talerzy,garnków wszedzie :( czesanie niezdaje rezultatu czesze i czesze a i tak jest to samo przy czesaniu to mam wrazenie ze zaraz Tito zostanie łysy tyle mu wychodzi ale to jakby ja mu wyczesuje i zaraz w to miejsce ma nową :) Quote
MartynaP Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Agucha napisał(a):Kupcie trymer hakowy albo furminator ;) a wiesz ze wlasnie kiedys dwa dni spedzilam w zoologicznym połączonym z salonem pieknosci i rozmawialam z dziewczyna ktora tam była w tym salonie i wlasnie mi mowila ze moze trymowanie pomoze musze o tym poczytac bo niewiem jak to działa,wyglada moze faktycznie pomoze Quote
MartynaP Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Agucha']Kupcie trymer hakowy albo furminator ;) powiem ze niexłe to musi być urządzonko ;) Tito własnie gubi chyba podszerstek tak mi sie wydaje potrzac na ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=SPyVWbYwAUw Quote
_bubu_ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 o ! ale fajny wątek, będę zaglądać do Królika :) Quote
_bubu_ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 kilka powodów by się znalazło.. za duże uszy, za dużo sierści, za krótkie łapy itd. ;) Quote
MartynaP Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 _bubu_ napisał(a):o ! ale fajny wątek, będę zaglądać do Królika :) zaglądaj zaglądaj -jakbym chciała reklamacje składac :) Quote
Kasi i Lena Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 przypadkowo włączyłam galerie Tita i nie mogę się napatrzeć, piękny jest. Królicze uszka przesłodkie:loveu: Quote
Emiś Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Martyna, ale masz super Cudaka :) :diabloti: Normalnie chyba Raszce też powinnam galerię sprawić :D [quote name='halbina']a to Radzio vel Duduś... uszyska podobne... No właśnie, jak ten gacek się ma? Quote
halbina Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 bardzo dobrze, mieszka z teściami Glutofii :-) Quote
Atrisko Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ...a tam, a tam... zaraz trymer kupować...zwyczajnie trzeba to normalnie przetrzymać...tak to jest jak się szczenięcy puch zmienia na "dorosłą" sierść...potem będzie tylko lepiej...ale tylko ciutek...hihihi...a "króliczek" rozkoszny...i jako maluch i jako dorosły... niesamowite jakie maleństwo "przyniosło zaskoczenie" Quote
MartynaP Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Może masz racje dla mnie to on juz duży chłop choć wiem ze jeszcze szczenie ma dopiero 13 miesięcy i w sumie jak szczenie się zachowuje ;) i jak dziewczynka...sika :evil_lol: Quote
Atrisko Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ...no widzisz:cool3:...moje psidło jak miało 4 lata to dopiero dorosłą sierścią -taką na stałe obrosło:eviltong:...ale nie chcę cię straszyć:eviltong:...hihihi... to tak w ramach pocieszenia:mad::evil_lol: Quote
MartynaP Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Atrisko napisał(a):...no widzisz:cool3:...moje psidło jak miało 4 lata to dopiero dorosłą sierścią -taką na stałe obrosło:eviltong:...ale nie chcę cię straszyć:eviltong:...hihihi... to tak w ramach pocieszenia:mad::evil_lol: o kurde 4 lata :-o to ja jednak złoże reklamacje :diabloti: Quote
Atrisko Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 MartynaP napisał(a):o kurde 4 lata :-o to ja jednak złoże reklamacje :diabloti: spoko:diabloti:...jeszcze możesz:eviltong: 13 miesięcy...to jeszcze reklamacja "działa":mad:....:diabloti::diabloti::diabloti: tylko co będzie jak wymienią na bardziej kudłaty model:roll: może lepiej przeczekać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Życzę duuużo radości z czesania i mało puchu w powietrzu i jedzeniu...trujące toto nie jest, ale wkurzające...no i trochę wstyd przed gośćmi, bo domownicy przyzwyczajeni...Niech Tito rośnie i zdrowo się chowa...:loveu: Quote
_bubu_ Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nie przyjmuje reklamacji, nie ma nie ma :diabloti:. Na kudłate nigdy nie daje gwarancji ;) Quote
MartynaP Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 _bubu_ napisał(a):Nie przyjmuje reklamacji, nie ma nie ma :diabloti:. Na kudłate nigdy nie daje gwarancji ;) no to ładnie :mad: nic to najwyzej go ogole i bedzie nagi grzywacz :evil_lol: Quote
paoiii Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ooo moja kolezanka patrząc na mój avek myslała ze wiki to grzywacz :D Quote
limonka97 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ale zagryzanko :D fajnego ma kompana do zabaw ;) piękny ten twój Tito... i jak wyrósł! :) a te uszyska miał przekochane :) Quote
katik Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Nareszcie trafiłam na tą galerię. :) Od dawna zachwycałam się psem z avataru, teraz mam mozliwość oglądać Tito w większym formacie ;) Tito jest całkowicie w moim typie. Uwielbiam takie psy. :loveu: Quote
MartynaP Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 katik napisał(a):Nareszcie trafiłam na tą galerię. :) Od dawna zachwycałam się psem z avataru, teraz mam mozliwość oglądać Tito w większym formacie ;) Tito jest całkowicie w moim typie. Uwielbiam takie psy. :loveu: a jakbym wiedziała ze jestes fanką Tita to bym ci zaproszenie podesłała ;) Quote
katik Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Na szczęście już znalazłam i liczę, że często będą pojawiać się fotki. :) Quote
Recommended Posts