mysza 1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Upolowałam Metro :eviltong: Lubisię, która jest u Marty, tez była moim celem ;) Quote
ronja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mysza 1 napisał(a):Upolowałam Metro :eviltong: Lubisię, która jest u Marty, tez była moim celem ;) dziękuję, oby ktoś zadzwonił sensowny. na razie jedna pani, ale przyznała,że poprzedni pies zjadł jej kanapę i dywan i go oddała Quote
3 x Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mysza 1 napisał(a):Upolowałam Metro :eviltong: Lubisię, która jest u Marty, tez była moim celem ;) ja swoje całe dwa ogłoszenia puscilam teraz zobaczymy czy coś upoluję ;) mysz co rozumiesz przez najblizszy czas? Ginger ma okreslony czas do kiedy ma sie znalesc u Marty? albo opuscić poprzednie miejse (nie wiem dokladnie ale chyba u Gajowej jest)? czy po prostu szukacie transportu na zasadzie im szybciej tym lepiej? Quote
beka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ponieważ byo ustalone ze Ginger jedzie środa ew. czwartek do Gajowej przyjeżdża suka w poniedziałek, najdalej we wtore (Od Mru, co właściciele ją zostawili samą i wyjechali, 2 tyg była bez jedzenia) Quote
*Gajowa* Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tak jak napisała beka uzgodniłam przyjazd suni, która ma zając miejsce Gingerka na poniedziałek, wobec tego proszę o zabranie go najpóźniej w weekend . Quote
beka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Lara rzuc przy okazji okiem na Balbinke, nie ma w niej nic z baucerona? może choc troche Quote
3 x Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Fart w metrze :) tylko uszy całe mu się w kadrze nie zmieściły ;) Quote
golf Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 3 x napisał(a):Fart w metrze :) tylko uszy całe mu się w kadrze nie zmieściły ;) super!!! ale Wy macie szczescie do tego metra!! Quote
mysza 1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 3 x napisał(a):Fart w metrze :) tylko uszy całe mu się w kadrze nie zmieściły ;) fatalne zdjęcie dali :( były 3 ładne, całej sylwetki i to... Co więcej, wpadł też Koksik czyli Demon z DT :) i tego wątku. Ani ja ani Asia nie miałyśmy fajnego telefonu, każda po jednym durnym :( Lara dzięki, Gingerek będzie dużo mniejszy i chudszy ale w razie czego może udawać Baucerona ;) Quote
golf Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jeszcze dzien sie nie skonczyl...moze ktos fajny zadzwoni!! Quote
mysza 1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 golf napisał(a):jeszcze dzien sie nie skonczyl...moze ktos fajny zadzwoni!! Fajnie by było... na razie słowo fundacja czy wizyta jest odstraszaczem ;) i poza jednym telefonem- kojec. Quote
*Gajowa* Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Chudy dziś zerwał pazur w tylnej łapie :-( zostawiał ślady krwi na śniegu, po oględzinach okazało się, że pazur przekrzywiony :loveu: i szykowaliśmy sie do weta na jutro rano. Oglądałam go przed chwilą z latarka i wygląda na to, że sam sobie ten pazur zerwał. Jeszcze jutro przy dziennym świetle sie upewnię. Gingerek pojechał... Quote
ronja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Gingerek już u nas - jest śliczny, drobniutki. Zdjęcia jutro. a tu Kola z koleżanką Lubisią Quote
ronja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kola jest przyjacielska do psów i suk. Kotkę na razie też zignorowała Quote
mysza 1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Biedny Farcik :( mam nadzieję, ze to nic poważnego. Niestety telefonów w jego sprawie jak na lekarstwo, była w miarę sensowna Pani z Mokotowa, miała zobaczyć Farcika ale nie zadzwoniła do Gajowej :( Bardzo dziękuję Golf za podwiezienie Gingerka do Wilanowa, dzięki temu zaoszczędziliśmy sporo czasu, bo i tak późno dotarliśmy do Ronji. Gingerek pół drogi stał, dopiero później się zmęczył i poległ ;) Fajny jest, mam wrażenie, że urósł i na pewno przytył. Był bardzo kościsty ;) Próbowałam robić zdjęcia ale to żywioł i nie jest to łatwe. Zobaczymy co jutro Marcie wyjdzie. A Kola jest szalona ;) Quote
ronja Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 fotki Gingerka - Gingerek ma chyba przodozgryz;) Quote
beka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ma ja tez to zauważyłam, ale taki malutki :) ładnie wyszedł. Bardzo płacze? Quote
ronja Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 trochę popiskuje. mam nadzieję, że się przyzwyczai, bo nieco uciążliwy dla ucha jest ten jego świst. na psy histerycznie wręcz szczeka. mieszka z Kolą. dosyć szybko załapal siadanie Quote
mmd Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Fajny jest skubaniec. Trzeba mu jakąś rasę wykombinować - baaardzo rzadką;) Quote
ronja Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 fajny, bo nieduży, lgnący do człowieka. i zapomniałam:) cześć ciocia Lara - kope lat:) Quote
mysza 1 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Tyłozgryz chyba ;) w każdym razie cięzko nie zauważyć tych ząbków ;) Ale fajny jest, delikatny, przylepek. Wczoraj tylko takie zdjęcia udało się zrobic, bo Gingerek korbkę miał ;) Quote
Ewa Marta Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Cudowny jest:-) Może przejdzie mu ten strach przed psami, jak spotka superłagodnego psiego terapeutę -Wiśnię? :-) Quote
Recommended Posts