mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 mmd napisał(a):...albo niech któreś DS se znajdzie:) Nikt żadnego nie chce? Niestety, ani jednego telefonu jak na razie. Pełen pakiet ma Fart i Ginger, Kola dopiero w trakcie, bo zdjęc nie miała fajnych. Kurde, właśnie sie dowiedziałam, że naprawa mojego samochodu to 2000, urwę sobie głowę chyba. Quote
gusia0106 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mysza 1 napisał(a):Niestety, ani jednego telefonu jak na razie. Pełen pakiet ma Fart i Ginger, Kola dopiero w trakcie, bo zdjęc nie miała fajnych. Kurde, właśnie sie dowiedziałam, że naprawa mojego samochodu to 2000, urwę sobie głowę chyba. To co oni Ci tam będą robić? Pół samochodu wymieniać? Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 P.S. Codziennie poluję na Metro ale ostatnio dostają się zwierzaki z ogłoszeń o 11 rano, innego dnia 17 po południu. Chcą mnie zmylić :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 gusia0106 napisał(a):To co oni Ci tam będą robić? Pół samochodu wymieniać? Zniszczyłam hamulec, bo coś się tam poblokowało i jeździłam tydzień na takim jakby wciśniętym, więc do wymiany są tarcze i łożyska z tyłu, waliło- jakiś drążek z tyłu, cholera wie, mówił ale zapomniałam ;) Dużo roboty w każdym razie :( Quote
3 x Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mysza 1 napisał(a):P.S. Codziennie poluję na Metro ale ostatnio dostają się zwierzaki z ogłoszeń o 11 rano, innego dnia 17 po południu. Chcą mnie zmylić :diabloti: o żesz kurde ja wczoraj tez polowałam po ok 18 ale za to pozę konkretną przyjełam ;) Quote
beka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ginger juz zaszczepiony, książeczka u Gajowej. Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 3 x napisał(a):o żesz kurde ja wczoraj tez polowałam po ok 18 ale za to pozę konkretną przyjełam ;) Sprawdziłam, że dzisiaj były te z wczorajszej 17 mniej więcej. Ale chcą nas zmylić ;) więc ja bym teraz wrzucała. Ja dzisiaj ok 14 to zrobiłam. beka napisał(a):Ginger juz zaszczepiony, książeczka u Gajowej. Wielkie dzięki :loveu: Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Bardzo fajne zdjęcia, dużo statycznych, super :) Ale w akcji jest najlepsza. ;) Balbina fajnie tylko strasznie długo ;) to Kola jest. Chociaz wg mnie fajnie jest Balba :p Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Słuchajcie, moze jej uszy będą stać jak u owczarka, jeszcze niedawno takie falowane były a teraz sztywne ;) Quote
mmd Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mysza 1 napisał(a):Słuchajcie, moze jej uszy będą stać jak u owczarka, jeszcze niedawno takie falowane były a teraz sztywne ;) Będą, tylko musi cały czas tak robić: http://img13.imageshack.us/img13/5467/k24a.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ronja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 zapomniałam - doszła karma, ciasteczka i obróżka (ciupeńka - taka jak na Muszkę) - dzięki:) mam fakturę, wkleić na wątek? Quote
ronja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mmd napisał(a):Będą, tylko musi cały czas tak robić: http://img13.imageshack.us/img13/5467/k24a.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: robi:razz: miałam w aparacie kilka zdjęć samego śniegu - Kola wystrzeliła z kadru:evil_lol: Quote
beka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A jakie ma piekne uszy :) sliczna dziewczynka Quote
golf Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 offf ale z tego samego zródla... Miodek prawie spaniel szuka DT na już http://www.dogomania.pl/threads/201073-m%C5%82odziutki-spaniel-traci-dom!!schron-pomocy!!!?p=16194685#post16194685 Quote
3 x Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mysza 1 napisał(a):Sprawdziłam, że dzisiaj były te z wczorajszej 17 mniej więcej. Ale chcą nas zmylić ;) więc ja bym teraz wrzucała. Ja dzisiaj ok 14 to zrobiłam. Wielkie dzięki :loveu: ja przed wysjsciem z pracy czyli koło 16 tylko ze ja trupem padnę jak sie jakiś psiak załapie (robiłam dwóm) bo ja to generalnie antytalencie ogłoszeniowe jestem ;) jutro tez im zrobię a tak z ciekawości to jak robisz nowe to usuwasz stare albo ukrywasz? czy co robisz? (o pozę nie pytam ;)) i jeszcze jedna prośba: w tym miesiącu wspólnym kandydatem dogo i miau w ankiecie Krakvetu jest schronisko w SZCZECINKU - bardzo prosze o głosy bo znów jest walka z dzikim kandydatem Głosuj w krkavecie na szczecinek! - wspolnego kandydata dogo i miau Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ronja napisał(a):zapomniałam - doszła karma, ciasteczka i obróżka (ciupeńka - taka jak na Muszkę) - dzięki:) mam fakturę, wkleić na wątek? Obróżka może być za mała, trudno, myślałam, że trafię ;) Możesz wklejać ;) Gosia, czasami przez kilka dni dodaję codziennie te same psy, potem jak mam wenę to usuwam ale zawsze zostawiam po jednym ogłoszeniu każdego i po jednym sobie ukrywam, na wszelki wypadek ;) Ja czasem trafiam ale też i sporo wrzucam to szansa większa ;) Dzisiaj ok 14 próbowałam, jutro też będę ale jeszcze nie wiem o której ;) Na Szczecinek zagłosowałam oczywiście. Quote
*Gajowa* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ginger to kawał chuligana, bije Chudego, zabiera mu zabawki nawet na Inari sie porywa. Aha drapie się okropnie mimo, że miał podawany Fiprex na początku stycznia. U Gingera czystością nie jest najgorzej, stara sie robić kupy na spacerkach, z siusianiem niestety nie wiem jak jest. W kojcu jest zawsze po nocy nasiusiane ale nie wiem czyje to siki bo Ginger i Chudy sikaja jak panienki, a nalane jest na podłodze... Quote
mysza 1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 W dalszym ciągu szukam transportu dla Gingera, akurat nie moge jechać w najbliższym czasie :-( Quote
mysza 1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 3 x napisał(a):co rozumiesz przez najblizszy czas? Jutro nie mogę i w weekend. Quote
beka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ronja a jutro pracujesz? bede jechać do Wawy na 14.30.. Quote
3 x Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mysza 1 napisał(a):W dalszym ciągu szukam transportu dla Gingera, akurat nie moge jechać w najbliższym czasie :-( co rozumiesz przez najblizszy czas? Quote
Recommended Posts