Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Co znaczy malutki?
Taki mały, jakieś 10 kg na moje oko. Chudy, na długich łapach. Hm, nie wiem do kogo go porównać, mniejszy od Kaluchnego.
A Fart bardzo chudy?

Chudy, może nie tak bardzo ale chudy i wiecznie głodny niczym Emi, znalazł na spacerze suchy chleb to tylko o tym jak do niego dojść myślał. Ciastka jadł z apetytem ale nie skakał na nas tak jak Emi.

Posted

beka napisał(a):
A gdzie zdjecia Balbinki? Doczytałaś sms o książeczce zdrowia suni?

Tak, zaraz zadzwonię na Kosiarzy. Zdjęcia Balbinki która ma nowe imię- Kola ;) bo tamto trochę długie; będą później, Marta ma dzisiaj zrobić. Wczoraj nam nie wyszło, bo byliśmy przemarźnięci, wkurzeni staniem w korkach i poszliśmy do domu od razu. A potem jak Balbinka biegała to już ciemnawo było i nic nie wyszło. Energiczna jest ;) i bardzo fajna:loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ten Ginger to naprawdę mały.
Ile on waży? z 15?

Jak dla mnie z 10-12 max.

Jeśli chodzi o Gingera- Ronja zgodziła się go przyjąć do domu :multi: i nauczyć manier ;). Kombinujemy transport, bo jestem chwilowo niedyspozycyjna.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jak dla mnie z 10-12 max.

Jeśli chodzi o Gingera- Ronja zgodziła się go przyjąć do domu :multi: i nauczyć manier ;). Kombinujemy transport, bo jestem chwilowo niedyspozycyjna.

Ale mnie wnerwiasz :)

Skąd go? Bo dokąd to wiem :)

Posted

[quote name='gusia0106']Ale mnie wnerwiasz :)

Skąd go? Bo dokąd to wiem :)
:evil_lol: z Konstancina, chyba, że dziewczyny by go podwiozły kawałek, do Wilanowa na przykład.

Posted

mysza 1 napisał(a):
:evil_lol: z Konstancina, chyba, że dziewczyny by go podwiozły kawałek, do Wilanowa na przykład.

Jeśli środa po południu jest oki, i ten Wilanów byłby możliwy , to ja go transportnę dalej ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jeśli środa po południu jest oki, i ten Wilanów byłby możliwy , to ja go transportnę dalej ;)

Dzięki :loveu:, dowiem się.
Trochę mnie martwi, że nie masz opon zimowych.