dycha Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wątek zakładam na prośbę znajomej, u której na obiekcie gdzie pracuje przyplątała się suczka i urodziłą im 7 szczeniaków (chyba 7).:shake: Szczeniakom trzeba szybko znaleść domki, bo nie mogą tam długo zostać. Suka może u nich zostać ale przydałoby się ją wysterylizować, żeby bajka się znowu nie powtórzyła. Suczkę mieszka u ochroniarzy w domku (w ich budzie), tam dostaje jedzenie i ma posłanie. Jutro będę miała fotki szczeniąt i suczki. Ciotki pomóżcie; szczeniorkom to trzeba robić ogłoszenia; ale czy są fundacje które mogłyby sukę wysterylizować, nie wiem co z nią zrobić, dajcie jakąś radę.:shake: Quote
dycha Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 halo? ciotki gdzie jesteście? poradźcie coś... Quote
beka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A ile maja szczeniaki? mozna je juz wydawać? Quote
dycha Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 tak, już zaczęły samodzielnie jeść, dzisiaj upomnę się o fotki Quote
dycha Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 ta dziewczyna niestety dopiero jutro będzie w robocie i zrobi fotki; a wie może któraś z was czy jest jakaś fundacja co by wysterylizowała tą sukę; i ile sterylka kosztuje? bo mnie ona martwi... Quote
karolina_g_k Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Można podzwonić po różnych fundacjach i stowarzyszeniach, ew uderzyć do skarpety sterylkowej. Jednak ze sterylizacją trzeba odczekać skoro sunia niedawno urodziła. Dzięki temu jest więcej czasu na zebranie funduszy ;) Jakiej wielkości jest sunia? Quote
dycha Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 mam tylko zdjęcie suki i 1 szczeniaka, ale na nim nic nie widać; 3 szczeniaki zabrali pracownicy ochrony, na wieś :/ mam nadzieję że nie na łańcuch. Ta dziewucha sama prosiła o pomoc a ciężko się o porządne fotki doprosić Quote
dycha Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 to jest ta sunia tej znajomej ponoć zepsuł się aparat ale coś skołuje i już obiecała ze jutro przyśle Quote
dycha Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 słuchajcie, bardzo was przepraszam za zamieszanie, ale nie mogę doprosić się tych zdjęć. dziewczyna sama po prosiła mnie o pomoc, ja was tu ściągnęłam i wszystko na nic, bo się nie odzywa. Szkoda mi tylko tych szczeniąt i suki, bo pewnie za chwilę będą kolejne szczeniaki. W każdym razie sorki za zamieszanie..... Quote
beataczl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 moze jeszcze sie odezwie cos o zepsutym aparacie wspominalas... sunie to koniecznie trzeba by wysterylizowac, koniecznie... jak ona jest bezdomna to do f. sterylizacji bysmy ja zglosily Quote
dycha Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 mam fotki, już wstawiam. psy są w elektrociepłowni wola. Quote
dycha Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 wszystkie pieski samodzielnie już jedzą i wychodzą z budy się załatwiać Quote
Agnieszka_K Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 albo tylko ja nie widzę fotek, albo się nie wstawiły, może wrzuć gdzieś (imageshack albo coś w tym stylu) i podaj linka ? Quote
Recommended Posts