beataczl Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja tez czekam caly czas na focie! Tattoi -pieniazki za sterylke rozumie ,ze doszly...:) Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 za sterylkę tak, ale Tattoi nie chce mi powiedzieć czy za resztę doszły?:) sprawdź proszę Gosiu a ja chyba jak odzyskam aparat to sama się tam przejadę i cyknę fotkę, ale może do tej pory coś dostaniemy już?:) Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tattoi napisał(a):Wszystko doszło, jesteście czyści, jak łza:-) uff to dobrze:) dzisiaj się chyba będę widziała z dycha to pomęczę o fotki;) Quote
beataczl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Agnieszka_K']uff to dobrze:) dzisiaj się chyba będę widziała z dycha to pomęczę o fotki;)[/QUOTE] mecz,mecz ;)- bo my wciaz czekamy... nie zapomialysmy ;):evil_lol: Quote
oalela Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :( Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :) Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka. KLIK a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :) ? KLIK Dochód idzie na sterylkową skarbonkę. Quote
Agnieszka_K Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='oalela']Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :( Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :) Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka. KLIK a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :) ? KLIK Dochód idzie na sterylkową skarbonkę. Sarcia już po sterylce (dzięki skarbonce - dziękujemy:modla:), ja wpłacam b. skromną, ale stałą na skarbonkę a teraz nic nie poratuję już więcej... o nie właśnie weszłam na bazarek wirtualny szczeniaczek! genialne!:) Quote
beataczl Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Sarcia już po sterylce (dzięki skarbonce - dziękujemy:modla:), ja wpłacam b. skromną, ale stałą na skarbonkę a teraz nic nie poratuję już więcej... o nie właśnie weszłam na bazarek wirtualny szczeniaczek! genialne!:) ja rowniez stala, skromna wplacam.zajrze na bazarek choc podniose... Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziewczyny, proszę o informacje, ile wyszło za sterylkę suni - aktualizuje wątek Akcji Sterylizacji i chciałam ją przerzuć w końcu z kolejki, gdzie tkwi, do suk po zabiegach. Quote
dycha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Kurcze mnie jak zwykle pamięć zawodzi :/ Agnieszka_K pamiętasz? Quote
Recommended Posts