Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za sterylkę tak, ale Tattoi nie chce mi powiedzieć czy za resztę doszły?:)
sprawdź proszę Gosiu

a ja chyba jak odzyskam aparat to sama się tam przejadę i cyknę fotkę, ale może do tej pory coś dostaniemy już?:)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Agnieszka_K']uff to dobrze:) dzisiaj się chyba będę widziała z dycha to pomęczę o fotki;)[/QUOTE]

mecz,mecz ;)- bo my wciaz czekamy... nie zapomialysmy ;):evil_lol:

Posted

Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :(
Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :) Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka.
KLIK
a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :) ?
KLIK

Dochód idzie na sterylkową skarbonkę.

Posted

[quote name='oalela']Widziałam, że dziewczynka z tego wątku stoi w kolejce w skarbonce sterylkowej. Kolejka nam się coraz bardziej wydłuuuużaaaaa. Mamy 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :(
Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :) Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka.
KLIK
a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :) ?
KLIK

Dochód idzie na sterylkową skarbonkę.

Sarcia już po sterylce (dzięki skarbonce - dziękujemy:modla:), ja wpłacam b. skromną, ale stałą na skarbonkę a teraz nic nie poratuję już więcej... o nie właśnie weszłam na bazarek wirtualny szczeniaczek! genialne!:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Sarcia już po sterylce (dzięki skarbonce - dziękujemy:modla:), ja wpłacam b. skromną, ale stałą na skarbonkę a teraz nic nie poratuję już więcej... o nie właśnie weszłam na bazarek wirtualny szczeniaczek! genialne!:)

ja rowniez stala, skromna wplacam.zajrze na bazarek choc podniose...

• 6 months later...
Posted

Dziewczyny, proszę o informacje, ile wyszło za sterylkę suni - aktualizuje wątek Akcji Sterylizacji i chciałam ją przerzuć w końcu z kolejki, gdzie tkwi, do suk po zabiegach.