himba Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kapselku kochany nikt tu nie zagląda, zapomnieli o tobie?? TULA JESTEŚ?? Kapsel prosi o ogłoszenia :) Quote
tula Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 przepraszam że wczesniej nie pisałam, mam ostatnio jakiś trudny czas.. ogłoszenia robię, jeszcze na paru portalach pouaktualniam. Himba z tych zdjęć które mi przesłałaś wyraźnie widac Kapselka na tych trzech, na reszcie jest strasznie rozmazany. Quote
himba Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jesteś kochana tula,bardzo Ci dziękujemy, zwłaszcza za ogłoszenia:) nikt nie dzwonił w ostatnim czasie, to taki mądry i kochany pies, dlaczego nikt go nie chce??? Quote
himba Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Tula ja Ci wysłałam także inne fotki!!! zobacz te ,które wstawiła red::roll: ja robiłam mu dużo ostatnio na zewnątrz. Zobacz proszę maile ode mnie. Quote
tula Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja tych na pewno nie dostałam, przejrzałam wszystkie maile od Ciebie Himba i tamtych co wstawiła Red nie było. Quote
himba Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='tula']ja tych na pewno nie dostałam, przejrzałam wszystkie maile od Ciebie Himba i tamtych co wstawiła Red nie było.[/QUOTE] Ok. to zaraz ci wyślę tula i może wykorzystasz je do ogłoszeń:)) Quote
lizard Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 dziewczyny powiedzcie mi dlaczego tu http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!? kapsel widnieje jako ten który "znalazł domek :multi:" ?? trochę to ludzi w 'cymbał' robi ... Quote
himba Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='lizard']dziewczyny powiedzcie mi dlaczego tu http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!? kapsel widnieje jako ten który "znalazł domek :multi:" ?? trochę to ludzi w 'cymbał' robi ... napisałam,że to nadgorliwość,że Kapsel nigdy nie był w schronie i czeka na stały domek. Quote
lizard Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 no i super - poza tym Renko przeglądała dokładnie ten temat i kilka innych psów, które obecnie są w DT jest tam umieszczonych - trochę słabo bo naprawdę wprowadza to zamieszanie i sprawia, że gdyby nawet ktoś się nimi zainteresował - pominie te psiaki tkwiąc w przekonaniu, że mają już domki... Quote
kasumi Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kapsel zostanie przeniesiony do psów, do adopcji jak tylko znajdę czas na zabawę w paincie...Które są jeszcze źle pumieszcane? Nie można było mi tego napisać na PW, czy na wątku radomskim? Przekopując ponad 40 stron można się pomylić.... Quote
AnnaA Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Nie denerwuj się. Zrobiłaś kawał roboty i przxy takiej ilościpsów oczywiście, że można się machnąc. Znowu nic wielkiego się nie stało. Kapsel już tak długo czeka na domek, że ta jedna drobna pomyłka wielkiej różnicy nie zrobiła. A tak na marginesie, Kapsel jest poprostu niefotogeniczny tzn.zdjęcia nie potrafią oddac tego jakim sympatycznym psiakiem jest Kapsel. Na zdjęciach to taki zwykły pies a on wcale taki zwykły nie jest. Jest bardzo, bardzo miły i nastawiony na przypodobanie się człowiekowi a tego żadne zdjęcie nie odda. Quote
lizard Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Spokojnie Kasumi :) zauważ, że jestem tu od wczoraj i na razie "szukam się" w serwisie... zaraz sprawdzę, które jeszcze są w DT i czekają na domki a są wśród tych co już je znalazły - oczywiście podam te, które znam :) Quote
himba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Lizard podnoś wątek Kapselka do góry:) pisz o nim, niech ten wątek żyje:)) Quote
lizard Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kapsel to pierwszy zwierz, który przybliżył mnie "do działania" w Radomiu więc wiesz, że zrobię na prawdę wiele żeby w końcu osiadł w swoim domku! Jemu na prawdę się należy - Anna ma rację! Żadne zdjęcie ani żadne słowa nie opiszą jaki jest... to psiak który nigdy nie miał właściciela - poza DT gdzie jest teraz a jednak jego charakter jest niesamowity! Tak sobie rozmawiałyśmy i usłyszałam coś co świetnie go opisuje: "To on jest dla człowieka i stara się swoją obecnością przynieść mu radość..." Taki właśnie jest ten nasz Kapselo! Niesamowity pies... Quote
himba Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Byłam wczoraj u Anny, bawiłam się z psami ale najwięcej uwagi poświęcam Kapslowi, to przeuroczy pies, wiecznie uśmiechnięty, posłuszny i niekonfliktowy wprost niesamowity :roll:pan tytus twierdzi,że nie będę w stanie oddać Kapsla nikomu :shake: Święty Franciszku zlituj się,pomóż mi z tym domkiem to przy okazji pomogę innym psom :roll: Quote
lizard Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 himba napisał(a):Byłam wczoraj u Anny, bawiłam się z psami ale najwięcej uwagi poświęcam Kapslowi, to przeuroczy pies, wiecznie uśmiechnięty, posłuszny i niekonfliktowy wprost niesamowity :roll:pan tytus twierdzi,że nie będę w stanie oddać Kapsla nikomu :shake: Święty Franciszku zlituj się,pomóż mi z tym domkiem to przy okazji pomogę innym psom :roll: oj himba... pewne jest, że musiałby trafić do kogoś kto w 100% Cię do siebie przekona żebyś go oddała :) zaraz wrzucę fotki jak obiecałam ;) Quote
lizard Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 reszta jak Pan Tytus mi prześle, bo ze zmęczenia zapomniałam wczoraj ich skopiować na swój komputer :( Quote
himba Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kapselku masz wreszcie swoją galerię:)) jesteś przeuroczy Quote
AnnaA Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ideałem byłoby, gdyby Kapsel znalazł domek razem z Blanką. Te psy się świetnie razem bawią i bardzo są zżyte. Quote
himba Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 AnnaA napisał(a):Ideałem byłoby, gdyby Kapsel znalazł domek razem z Blanką. Te psy się świetnie razem bawią i bardzo są zżyte. O tak, zawsze jak tam jestem to obserwuję tę parę! nigdy nie zauważyłam żeby był między nimi jakiś konflikt. Cudownie się dogadują i świetnie się razem bawią,byłoby idealnie gdyby mogły trafić do jednego domku:) Quote
red Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Himba, masz dziś jakiś przypływ uczuć......kiedy jedziemy do Kapsla? Quote
Recommended Posts