Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

Posted

Bardzo nam przykro z powodu Bajanka :(
Był jednym z pierwszych Ogarów tych już prawie dorosłych (wtedy), które poznaliśmy, my mieliśmy dopiero 5~6 miesięcznego szczeniora - bosko się bawiły...
Teraz Bajan udał sie do przyjaciół w inny wymiar - to będzie napewno udana przygoda ;)

• 3 weeks later...
  • Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odgrzebałam wątek, bo chciałam napisać, że w NOWEJ RUDZIE DOBRZE POSZŁO

ogarom MAGDY M. :
ŻABA z Gończaków - NSwR
BORSUK z Gończaków - BOB
Jakby nie było pies pokonał
ZWYCIĘŻCZYNIĘ ŚWIATA z POZNANIA
ale i tak wszystko w ramach jednej rodziny
:laola: :laola:
i gończym GRZEGORZA W. :
NEMROD Kłusująca Sfora - BOB
to wiem na pewno, jak SZABLA nie mam pewnych danych

Posted

BRAWO dla Borsuka i Magdy :multi: :multi: :multi:
Ucieszyłam się. To dobrze słyszeć, że ten (zaniedbany w swoim czasie:-( ) ogarek tak ładnie został oceniony, tym większe brawa dla Magdy Musiał :multi:

Posted

[quote name='bea100']BRAWO dla Borsuka i Magdy :multi: :multi: :multi:
Ucieszyłam się. To dobrze słyszeć, że ten (zaniedbany w swoim czasie:-( ) ogarek tak ładnie został oceniony, tym większe brawa dla Magdy Musiał :multi:
ZA TYDZIEŃ CHMURKA BĘDZIE RODZIĆ!!! TRZYMAJ KCIUKI!!!

Posted

[quote name='bea100']BRAWO dla Borsuka i Magdy :multi: :multi: :multi:

Bea ten pies nigdy nie był zaniedbanyi to nie powod do rozsiewania plotek pies przez kilka miesiecy byl u Magdy bo jego wlasciciel wyjechał w delegacje zagranice . Przy okazji Magda go wciagneła do ZK i wystawiała ale ten pies teraz jest ze swoim wlascicielem i widziałam go tydzien temu jest w takiej samej kondykcji jak wyladwał wtedy u Magdy i nigdy nie mozna bylo pwoiedzic ze byl opuszczony i zaniedbany

Posted

Puz: nie napisałam, że był ,,opuszczony" (:-o ) a ,,zaniedbanie" było zaniedbaniem wystawowym ( i o tym pisałam przecież), swoja drogą bardzo mu kibicuję no i czekam na jego papiery reproduktora.

Posted

[quote name='samograj']

:multi: :multi: :multi: :multi: KIEDYŚ INNI, DZISIAJ JA SIĘ CHWALĘ!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

Aniu gratuluję!!!!!
Uściskaj ode mnie Żmiłeczkę:-))))
:multi: :multi: :multi:

• 1 month later...
Posted

Jestem :multi:

Zgłosiłam Błogą i Harmonię na Legionowo (są jaja bo idą obie w otwartej ale mi to wogóle nie przeszkadza bo liczę, że jedna lub druga powinna tam skończyć CH -w dowolnej kolejności :razz: , obie mają CWCty ale brakło im obu tych wymaganych 6 miesięcy i jednego dnia :eviltong: ), otwieramy sezon wystawowy 31 marca, kto się wybiera?

Posted

[quote name='bea100']Jestem :multi:

Zgłosiłam Błogą i Harmonię na Legionowo (są jaja bo idą obie w otwartej ale mi to wogóle nie przeszkadza bo liczę, że jedna lub druga powinna tam skończyć CH -w dowolnej kolejności :razz: , obie mają CWCty ale brakło im obu tych wymaganych 6 miesięcy i jednego dnia :eviltong: ), otwieramy sezon wystawowy 31 marca, kto się wybiera?

Witaj, Staruszko!
Na Ciebie zawsze można liczyć. Świetnie dzisiaj wyglądasz!
Co, nie fajnie tu? Zwołaj całą zgraje, to znaczy... Zagraje, Samograje i innych, co tu zawsze robili tłok!

Ale numer z tą otwartą... Chociaż - kupa luda... sorry ogarusiów wystartuje w tym roku w otwartej, bo nam niuniusie wyrosły! Ale już młode - za przeproszeniem - wilki czają się na nasze medale.

Cieszyć się, czy płakać? Ta sztafeta tak pędzi...

No to idę kibicować. Małyszowi i ręczniakom.

Ale zaraz wracamy, nie?!

Posted

[quote name='dogaja']Witaj, Staruszko!
Na Ciebie zawsze można liczyć. Świetnie dzisiaj wyglądasz!
Co, nie fajnie tu?
...
Ale już młode - za przeproszeniem - wilki czają się na nasze medale.
Cieszyć się, czy płakać? Ta sztafeta tak pędzi...

No to idę kibicować. Małyszowi i ręczniakom.

Ale zaraz wracamy, nie?!

Wróciłam (nie wygladam za dobrze, bo mi ciepła woda z termy jakoś sama wyszła-co stwierdził mój synek- i nie załapałam się na umycie resztek babcinych włosów co mi pozostały z lepszych wystawowych czasów :cool3: ) i niefajnie bo szczypiorniaki właśnie nam przerżnęły złoto :shake: Walczyli jak lwy ale Niemcy byli lepsi i tyle (zwłaszcza w ataku).

Medale- zwłaszcza złote- fajna rzecz i tak lekko się nie poddamy- my stara ogarza wiara:razz:
Cieszyć się? Płakać? To już lepiej się zaprawić w boju Hani nalewką:evil_lol:
Dołączasz się Dogaja? Ożywimy temacik :lol:

Posted

[quote name='bea100'] niefajnie bo szczypiorniaki właśnie nam przerżnęły złoto :shake: Walczyli jak lwy ale Niemcy byli lepsi i tyle (zwłaszcza w ataku).

Medale- zwłaszcza złote- fajna rzecz i tak lekko się nie poddamy- my stara ogarza wiara:razz:
Cieszyć się? Płakać? To już lepiej się zaprawić w boju Hani nalewką:evil_lol:
Dołączasz się Dogaja? Ożywimy temacik :lol:

Ale Małysz znowu był pierwszy!

Polej Bea, polej. :popcorn:

Posted

Brawo Małysz!!!! :multi:
Mam nalewkę na dzikich jabłuszkach (oraz w przeważającej cześci na spirycie bo straszliwie mocarna jest- proporcje są tajemnicą Hani :evil_lol: ), polewam.

Darz Bór :popcorn:

Posted

[quote name='bea100']Brawo Małysz!!!! :multi:
Mam nalewkę na dzikich jabłuszkach (oraz w przeważającej cześci na spirycie bo straszliwie mocarna jest- proporcje są tajemnicą Hani :evil_lol: ), polewam.

Darz Bór :popcorn:

A daj borze!

Co to ja mówiłam... A kichać to.
Zaraz wyczaruję jakąś zagrychę:

Posted

[quote name='zpr']

Aniu gratuluję!!!!!
Uściskaj ode mnie Żmiłeczkę:-))))
:multi: :multi: :multi:

Super informacja i oczywista duma dla hodowcy. Wielkie gratulacje, My też pod tatarka - zdrówko!!!

Posted

[quote name='rekma'] My też pod tatarka - zdrówko!!!

O, Marku, jak miło, ze wpadłeś. Tam są talerzyki. Nie kładż na tych niskich stolikach, bo psy się dobiorą. A gdzie Gosia?
Przepraszam, ale muszę na chwilę lecieć do kuchni, bo mi się coś przypala...

Posted

:turn-l:[quote name='rekma']Super informacja i oczywista duma dla hodowcy. Wielkie gratulacje, My też pod tatarka - zdrówko!!!

Mężu co za refleks :evil_lol:

[quote name='dogaja'] A gdzie Gosia?
Przepraszam, ale muszę na chwilę lecieć do kuchni, bo mi się coś przypala...

Jestem, jestem ;) Dogajka, a coś ty na głowę włożyła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A naleweczka jest, jest :chlup:....malina :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:turn-l:

Mężu co za refleks :evil_lol:
Myślisz o życzeniach dla Żmiłki, czy o STAWIENIU SIĘ na imprezę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='mmbbaj']
Jestem, jestem ;) Dogajka, a coś ty na głowę włożyła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A naleweczka jest, jest :chlup:....malina :lol:

A wiesz, trochę mnie przewiało, podczas ostatniego huraganu.
Siadaj, siadaj, kochanieńka i się rozgość. Ja poszukam Bei, bo znowu ją wcięło (a gości trzeba zabawiać, kawały opowiadać... Pewnie znowu siedzi w szpiżarni.)

Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!