samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 samograj napisał(a):WYNIKI Z BUDAPESZTU!!! DZIŚ DOSTAŁAM!!! tłumaczy to brak zpr na forum SZABLA Kłusująca Sfora CAC, ZWYC. PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ, NSwR NEMROD Kłusująca Sfora CAC, ZWYC. PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ, ZWYC. RASY SEDZIA: Piotr ŚLIWKA ( zmiana w dniu wystawy- miał sędziować PETER BEVERSDORF) ZWYC. GR. 6 SĘDZIA: HELIANE MAISSEN- JARISCH Najlepszy pies sekcji polskiej PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ 2 BIS RAS PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ SĘDZIA ZAGRANICZNY: ??? no to : :klacz: WIELKIE GRATKI DLA KŁUSAKÓW:klacz: JAKOŚ MÓJ POST PRZESZEDŁ BEZ ECHA- PRZECIEŻ TO GOŃCZE POLSKIE, KTÓRE OSIAGAJĄ SUKCESY ZA GRANICĄ - TO NASZA CHLUBA, :terazpol: NAS WSZYSTKICH :terazpol: W NIEDZIELĘ NA WYSTAWIE O PUCHAR EUROPY ŚRODKOWO- WSCHODNIEJ Gończy Polski NEMROD Kłusująca Sfora FCI W BARDZO SILNEJ KONKURENCJI U BARDZO OSTREJ SĘDZI Z AUSTRII HELIANE MAISSEN- JARISCH WYGRAŁ MOCNO OBSADZONĄ GRUPĘ VI TEŻ BYM TAK CHCIAŁA!!! PRZYZNAJĘ, ŻE ZAZDROSZCZĘ!!! Quote
dogaja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 samograj napisał(a):JAKOŚ MÓJ POST PRZESZEDŁ BEZ ECHA- PRZECIEŻ TO GOŃCZE POLSKIE, KTÓRE OSIAGAJĄ SUKCESY ZA GRANICĄ - TO NASZA CHLUBA, :terazpol: NAS WSZYSTKICH :terazpol: A jak biłam brawo na sąsiedniej stronie to echo nie niosło??? :scream_3: Quote
musia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A ja się pochwalę OPUS dzisiaj dostał do domu Championat Polski. Mam oficjalnie CHAMPIONA POLSKI Quote
samograj Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 musia napisał(a):A ja się pochwalę OPUS dzisiaj dostał do domu Championat Polski. Mam oficjalnie CHAMPIONA POLSKI :multi: :loveu: GRATULUJĘ!!!:loveu: :multi: DŁUGO CZEKAŁAŚ??? Quote
musia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 18 dni od ostatniej rozmowy gdy jeszcze nie było 3 wystawy zamykającej czyli Nowego Targu. Quote
bea100 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ej Samograj...to oczywiste bardzo bardzo się cieszę z sukcesów naszych GPów i że idą jak burza :multi: :multi: :multi: Musiu: :multi: :klacz: Quote
Hania Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 musia napisał(a):A ja się pochwalę OPUS dzisiaj dostał do domu Championat Polski. Mam oficjalnie CHAMPIONA POLSKI Wielkie gratulacje dla Opusa. Niestety dogo mi się popsuła i nie mogę emotikonek wklejać :( Quote
zpr Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Przed chwilą dotarły do mnie wiadomości że Gończy Polski został uznany w Międzynarodowej Federacji Kynologicznej (FCI) Możemy sobie wszyscy pogratulować! Grzesiek Weron :multi: :multi: :multi: Quote
JinnyAl Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :multi::multi::multi: Super nowina! Gratuluję! Nam :) A szczególnie Wam, wytrwali hodowcy oraz Klubie Gończego i Ogara :multi::multi::multi: Quote
samograj Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='zpr']Przed chwilą dotarły do mnie wiadomości że Gończy Polski został uznany w Międzynarodowej Federacji Kynologicznej (FCI) Możemy sobie wszyscy pogratulować! Grzesiek Weron :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ALE RADOCHA!!!:multi: :multi: :multi: Quote
bea100 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: NO NARESZCIE!!!! \ ZDĄZYLISMY PRZED ŚWIATÓWKĄ!!! BARDZO SIĘ RADUJĘ I BARDZO GRATULUJĘ I DZIEKUJĘ KLUBOWI I WSZYSTKIM GOŃCZOZAKRĘCONYM BO NAPRAWDĘ WALCZYLI JAK LWY!!! NARESZCIE.... MAMY RASĘ POLSKĄ GP W FCI!!!! :multi: :laola: HURRA, HURRA,HURRA!!!!! TO WIELKIE ŚWIĘTO DLA NAS POLAKÓW :Poland: :terazpol: . Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Gratulacje dla wszystkich gończych i ich właścicieli:klacz: To jak już mamy wszystkie polskie rasy zarejestrowane to może wymyślimy jakąś nową :cool3: Quote
samograj Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 JA ZAŁOŻĘ: małopolski gończy zaprzęgowy - materiał wyjściowy już mam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 W związku z licznymi, silnymi związkami uczuciowymi między ogarami i gończymi ( przytoczę tylko kilka z nich z mojego podwórka : Bard - Psota, Śmiałek - Tajga, Bajan - Hrabianka), proponuję pewien "mezalians" . Jest już jamnikogar ( nie wiem jak zrobił "to" ogar z jamnikiem ;-) )może być i gończogar ... Samograj ty możesz też "wyprodukować" ogara grzywiastego albo łysego ogara małopolskiego...Nazwę ustalimy później ;-) Quote
samograj Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Ania W']W związku z licznymi, silnymi związkami uczuciowymi między ogarami i gończymi ( przytoczę tylko kilka z nich z mojego podwórka : Bard - Psota, Śmiałek - Tajga, Bajan - Hrabianka), proponuję pewien "mezalians" . Jest już jamnikogar ( nie wiem jak zrobił "to" ogar z jamnikiem ;-) )może być i gończogar ... Samograj ty możesz też "wyprodukować" ogara grzywiastego albo łysego ogara małopolskiego...Nazwę ustalimy później ;-) ŁYSY OGAR MAŁOPOLSKI to brzmi EXTRAwagancko!!! Ale czy CZADZIK podoła!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łatwiej Yetiemu (husky) będzie, więc raczej MAŁOPOLSKI GOŃCZY ZAPRZĘGOWY!!! P.S. ZEBYM SOBIE TYLKO NIE WYKRAKAŁA, BO TO CASANOVA!!!:crazyeye: Quote
samograj Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A może OGAR HOT BLOOD- mix ogara i bloodhounda - gorąco krwista rasa!!! Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To właściwie powrót do przeszłości, a musimy stworzyć naprawdę oryginalna rasę, żeby FCI nie miało wątpliwości... Quote
samograj Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ania W napisał(a):To właściwie powrót do przeszłości, a musimy stworzyć naprawdę oryginalna rasę, żeby FCI nie miało wątpliwości... To pozostaje na m wziąć Sorry -BURKA POSPOLITEGO skrzyżować z WILKIEM , KOJOTEM, CHIENĄ, lub stworzymy jakąś miniaturę na bazie myszy, kreta, a może jeża???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: JEŻYN POLSKI miniaturowy, POLKRETDOG miniatura???? Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ja kocham mojego psa i do jeża na pewno go nie dopuszczę! Quote
bea100 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ania W napisał(a):ja kocham mojego psa i do jeża na pewno go nie dopuszczę! A do czego dopuścisz w takim razie ?!? ;) :razz: Ja mam super nazwę; POLOWACZ POLSKI, którą to nazwę wykreował pewnym siebie głosem pewien menel w Grodzisku jak zobaczył Błogą / i nośne to i w swojej prostocie genialne :multi: ( a jestem za mixem ras polskich= może by tak PONa z GPem? byłoby to=kudłate śliczności z żyłką do polowania... :loveu: ) Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No, do czegoś co go nie pokłuje... ;-) Skoro PON i gończy to może ogar i podhalan ? Od razu mamy dwie nowe rasy! I to użytkowe ! Quote
agag22 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Gratulacje dla wszystkich gończarzy!!!!! nie mogę emotek wklejać.... Quote
samograj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 HEJ!!! NAJWIĘKSZE GRATULACJE DLA jorge30 I KUMPELki - dlaczego ???? dostałam sms-a: "Dziś o 9.30 na świat przyszedł FRANCISZEK -zdrowy i silny (55cm i 3400g)" cieszymy się z wami Quote
Ania W Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 SUPER! GRATULACJE!:bigcool: :bigcool: :bigcool: DUŻE UŚCISKI DLA DZIELNEJ MAMY I ODPOWIEDNIO MNIEJSZE DLA FRANIA... Mój dziadek miał na imię Franek :p Quote
Recommended Posts