samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 NIE ŚCIEMNIAJ DOGAJA!!! OPUŚCIŁAŚ IMPRĘ O 23.33, po tym jak rypnęłaś na ziemię i nie chciałaś przyjąć do wiadomości ,że jesteś nimfą+ manką (to chyba wstrząs po walnięciu garami). ZORTAŁAM SAMA ,AŻ DO 03.51 !!! Jak myślicie, kto tu tak pięknie posprzątal, a nie było mnie do południa,bo poszłam do skupu sprzedać butelki i puszki po piwie- wiecie ile kasy zarobiłam, dzieki wam leniuchy!!! Poszli wszyscy, a do roboty nie miał kto ruszyć- ale za to mam kasę na podatek, tyle było butelek i puszek!!! Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 WRACAM DO SEDNA: MUSIU , jak tam na konkursach dzisiaj!!! Quote
dogaja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 samograj napisał(a):NIE ŚCIEMNIAJ DOGAJA!!! OPUŚCIŁAŚ IMPRĘ O 23.33, po tym jak rypnęłaś na ziemię i nie chciałaś przyjąć do wiadomości ,że jesteś nimfą+ manką (to chyba wstrząs po walnięciu garami). ZORTAŁAM SAMA ,AŻ DO 03.51 !!! Jak myślicie, kto tu tak pięknie posprzątal, a nie było mnie do południa,bo poszłam do skupu sprzedać butelki i puszki po piwie- wiecie ile kasy zarobiłam, dzieki wam leniuchy!!! Poszli wszyscy, a do roboty nie miał kto ruszyć- ale za to mam kasę na podatek, tyle było butelek i puszek!!! Ożesz ty... To, że mnie nie widziałaś na parkiecie to nie znaczy, że wszystko wiesz! Część towarzystwa bawiła się w podgrupach. Ja wiem, że Cię skręca, bo z nami nie byłaś. Miałam Ci tego nie pokazywać, ale tak mnie wkurzyłaś, że sobie popatrz: Może nie tańczę, ale i tak zabawa była przednia: ja - pierwsza z lewej, Babcia Ogórkowa - w środku, za nami portret szefa Klubu Ogara i Gończego: A co Ty w tym czasie robiłaś? dowód koronny: Quote
bea100 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dogaja napisał(a): ... Część towarzystwa bawiła się w podgrupach. ...zabawa była przednia: ja - pierwsza z lewej, Babcia Ogórkowa - w środku, za nami portret szefa Klubu Ogara i Gończego: Ta podgrupa nad ranem grała juz na dyniach (i marakasach) a jakie byłyśmy już kolorowe to widać.Łoamatko ale byłam nieuczesana:oops: , ale siedząca po prawo Kumpelka ładnie śpiewała nie, nie po kawie a po Hani nalewce domowej roboty i jej są dwie (czyste) nogi...a ta trzecia nieumyta? No, no Jorge...:question: chyba wszystko się wydało... Quote
samograj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A mnie, drogie panie...i mili panowie, (pozwólcie, że co myśę, to tutaj wypowiem) najbardziej się podoba z tego tam wszystkiego... ów portret szefa KLUBU OGARA I GOŃCZEGO!!! Quote
samograj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jeśliście nie wiedzieli, że jam wierszokleta, niech każdy z was zaglądnie: facet czy kobieta, na wątek utworzony, przez bestyję zdolną- linka wam tu podaję - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30850&page=18 niech chcąc być namolną!!! Jeżeli ktoś zapragnie ździebko porymować, zapraszam do topiku będę sekundować!!! Quote
musia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 WRACAM DO SEDNA: MUSIU , jak tam na konkursach dzisiaj!!! Ad. Samograjka To ja trochę wieści konkursowych daję. Coby zabawa, hulanki i swawole wszystkiego nie przyćmiły Konkurs tropowców w Chrzelicach - 21.10. - startowało 19 psów - 5 gończych polskich: 3. GAWRA z Beskidzkiego Matecznika - gp - 100pkt dypl. I st 4. MAJOR Ziębowe Wzgórze - gp - 100 pkt dypl. I st ---------- ----------- 7. OPUS Kłusująca Sfora - gp - 86 pkt dypl. I st 2 gończe Marka Przybyła czyli czarna HAJKA Wilczy Pazur i czekoladowa sunka (imienia nie pamiętam) - WYCOFANE Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 WYNIKI Z BUDAPESZTU!!! DZIŚ DOSTAŁAM!!! tłumaczy to brak zpr na forum SZABLA Kłusująca Sfora CAC, ZWYC. PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ, NSwR NEMROD Kłusująca Sfora CAC, ZWYC. PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ, ZWYC. RASY SEDZIA: Piotr ŚLIWKA ( zmiana w dniu wystawy- miał sędziować PETER BEVERSDORF) ZWYC. GR. 6 SĘDZIA: HELIANE MAISSEN- JARISCH Najlepszy pies sekcji polskiej PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ 2 BIS RAS PUCHARU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ SĘDZIA ZAGRANICZNY: ??? no to : :klacz: WIELKIE GRATKI DLA KŁUSAKÓW:klacz: Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 najlepszego Psa Sekcji Polskiej Sędziował: Andrzej Mania P.S. Bądźmy teraz wszyscy z MONIKĄ (ZPR). Wczoraj w Budapeszcie dostała wiadomość o śmierci swojej ukochanej babci Quote
Dymkowa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 EUROPY ŚRODKOWOWSCHODNIEJ [SIZE=2]a to nie jest przypadkiem "Europy Środkowej i Wschodniej" ? Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dymkowa napisał(a):EUROPY ŚRODKOWOWSCHODNIEJ [SIZE=2]a to nie jest przypadkiem "Europy Środkowej i Wschodniej" ? TAK MI PODANO - WIADOOŚĆ Z PIERWSZEJ RĘKI:razz: :lol: :evil_lol: :loveu: JUŻ ZMIENIŁAM NA: ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ!!! Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 SKORO WYGRALI TO ZROBIŁAM IM WSPÓLNY PORTRET:(DLA MONIKI NA OSŁODĘ) NEMROD I SZABLA Kłusująca Sfora Quote
zpr Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 samograj napisał(a):SKORO WYGRALI TO ZROBIŁAM IM WSPÓLNY PORTRET:(DLA MONIKI NA OSŁODĘ) NEMROD I SZABLA Kłusująca Sfora Czy to zdjęcie??? :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zpr napisał(a):Czy to zdjęcie??? :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: JAK TO WKLEIŁAM, AŻ SIĘ PRZESTRASZYŁAM, ŻE TAKIE DOKŁADNE!!! STARAŁAM SIĘ!!! NAWET KRZYSIEK BYŁ LEKKO W SZOKU: "CZY TY JUŻ TAK DOBRZE UMIESZ RYSOWAĆ"- MOGĘ ZROBIĆ ZDJĘCIE MIEJSCA PRACY NA DOWÓD!!! Quote
puz Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No to ja sie pochwale za Południowa Knieje Koda ze Stadniny Cioswiec Cacib Zw Europy WSch? napewno zgarneła wszystko Chimera z Gończaków wniosek na Championa Węgier Przepraszam za mało profesjonalne wyniki Ogary były oceniane w sobote i na finały niedzielne nie zostały a szkoda ale Kasia musiała gnac do Rzeszowa gratuluje mojej mamusi oraz Kodzie brawa dla ogarów :multi: Teraz obie sunie maja po Cacibie Chimercia z Polski Koda z Wegier za rok obie beda mam nadzieje Interami a syn bedzie doganiał mame za rok mam nadzieje Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 puz napisał(a):No to ja sie pochwale za Południowa Knieje Koda ze Stadniny Cioswiec Cacib Zw Europy WSch? napewno zgarneła wszystko Chimera z Gończaków wniosek na Championa Węgier Przepraszam za mało profesjonalne wyniki Ogary były oceniane w sobote i na finały niedzielne nie zostały a szkoda ale Kasia musiała gnac do Rzeszowa gratuluje mojej mamusi oraz Kodzie brawa dla ogarów :multi: Teraz obie sunie maja po Cacibie Chimercia z Polski Koda z Wegier za rok obie beda mam nadzieje Interami a syn bedzie doganiał mame za rok mam nadzieje NO TO WIELKIE BRAWA DLA :multi::multi::multi:OGÓRKÓW!!!:multi: :multi: :multi: DZIEWCZYNY MAJĄ UŻYTKOWOŚĆ ??? JEŚLI TAK ,TO FAKTYCZNIE JEDEN CACIB ZAŁATWIA SPRAWĘ INTERA - no to syneczku ścigaj mamusię!!! Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 PRZEGLADAŁAM TOPIK I TRAFILAM NA ZDJĘCIE WETERANA, KTÓRY MA SZCZENIĘCE OCZY I NIC A NIC ZE STARUSZKA B A R D Quote
Hania Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 puz napisał(a):No to ja sie pochwale za Południowa Knieje Koda ze Stadniny Cioswiec Cacib Zw Europy WSch? napewno zgarneła wszystko Chimera z Gończaków wniosek na Championa Węgier Przepraszam za mało profesjonalne wyniki Ogary były oceniane w sobote i na finały niedzielne nie zostały a szkoda ale Kasia musiała gnac do Rzeszowa gratuluje mojej mamusi oraz Kodzie brawa dla ogarów :multi: Teraz obie sunie maja po Cacibie Chimercia z Polski Koda z Wegier za rok obie beda mam nadzieje Interami a syn bedzie doganiał mame za rok mam nadzieje Puz - one były oba dni. Wsobotę u bardzo ostrej sędziny z Austrii obie dostały dosk i CAC ( a większość podobno była bdb). W niedzielę Chimera też res.CACIB :lol: Quote
dogaja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [SIZE="5"]BRAWA DLA ZWYCIĘZCÓW!!! :klacz: :klacz: :klacz: Ale współczuję tej długiej drogiej drogi i to jeszcze w taki szczególny dla Węgrów czas! Czy jakieś reperkusje to miało na wystawie psów? :Rose: Quote
Ania W Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Przyłączam się do gratulacji!!! Samograjko, Bardzik jest już naprawdę siwy na mordzie ale całkiem dziarski :-) Na ostatnim spacerze właściciel Śmiałka dziwił się , że Bard....tak szybko biega, bo podobno Dusiołek w jego wieku na spacerach głównie ...szukał okazji do zajęcia miejsca siedzącego :-) A jaki jest Bard na żywo zobaczysz a Poznaniu . Quote
bea100 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [SIZE=2]Z wielką frajda to przeczytałam:multi: ...BRAWO CHIMERA Z GOŃCZAKÓW, BRAWO KODA ZE STADNINY CISOWIEC...BRAWA DLA HODOWCÓW I DLA KASI GAZDY :multi: :loveu: Quote
Hania Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 samograj napisał(a):DZIEWCZYNY MAJĄ UŻYTKOWOŚĆ ??? JEŚLI TAK ,TO FAKTYCZNIE JEDEN CACIB ZAŁATWIA SPRAWĘ INTERA - no to syneczku ścigaj mamusię!!!</b></div> Obie mają użytkowość piewrszego stopnia. Teraz tylko po drugim CACIB-ie i będą kolejne interki ogarki. Mam takie marzenie, zeby za mojego życia ich licznba doszła do 50. Mam nadzieję, że to realne. Quote
Hania Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ania W napisał(a):Przyłączam się do gratulacji!!! Samograjko, Bardzik jest już naprawdę siwy na mordzie ale całkiem dziarski :-) Na ostatnim spacerze właściciel Śmiałka dziwił się , że Bard....tak szybko biega, bo podobno Dusiołek w jego wieku na spacerach głównie ...szukał okazji do zajęcia miejsca siedzącego :-) A jaki jest Bard na żywo zobaczysz a Poznaniu . Dumka w dalszym ciągu bardzo chętnie biega i gdyby nie to, ze bardzo słabo słyszy to chętnie uczestniczyłaby w spacerkach. Całe szczęście jak na razie ( tfu, tfu ) to problemy ze słuchem to jedyne problemy jej starości. Quote
Ania W Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Hania napisał(a):Dumka w dalszym ciągu bardzo chętnie biega i gdyby nie to, ze bardzo słabo słyszy to chętnie uczestniczyłaby w spacerkach. Całe szczęście jak na razie ( tfu, tfu ) to problemy ze słuchem to jedyne problemy jej starości. Tfu tfu i oby tak dalej. Właśnie widziałam na Warszawskiej , że jest w świetnej formie. Oczywiście są też inne ogarki oprócz Barda , które świetnie się trzymają. Brat Barda - Blues też podobno żwawy i jego mama (13 lat)też dobrze funkcjonuje tylko trochę artretyzm już dokucza... Właśnie dlatego żałuję , że tak mało psów w weteranach, zwłaszcza na światówce. A tak na marginesie - tą drugą suką w weteranach chyba będzie Czuprynka z Fretowej Górki :p Quote
Recommended Posts