puz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 a co ze szczeniakami po Zanetce nie bierzech ich do siebie bo sie juz pogubiłam po drugie uwazam Samograjko wystraczyło wykrecic nr do Hani i pogadac o tym normalnie . Poznałysmy sie na klubówce nieraz na błoniach byłas z husky i jestes naprawde miła osoba mylse ze emocje niepotrzebnie Cie poniosły i powinnas to sobie wyjasnic z Hania telefonicznie bo ta rozmowa naprawde nie ma sensu Quote
samograj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 puz napisał(a):a co ze szczeniakami po Zanetce nie bierzech ich do siebie bo sie juz pogubiłam po drugie uwazam Samograjko wystraczyło wykrecic nr do Hani i pogadac o tym normalnie . Poznałysmy sie na klubówce nieraz na błoniach byłas z husky i jestes naprawde miła osoba mylse ze emocje niepotrzebnie Cie poniosły i powinnas to sobie wyjasnic z Hania telefonicznie bo ta rozmowa naprawde nie ma sensu Czemu tylko strofujecie mnie!!! To nie ja zaczęłam, czy to tak trudne do zrozumienia!!!! Czemu Hania może ripostować i miec ostatnie zdanie , a mnie sie je odbiera, mimo mojej dobrej woli- brak mi słow i cierpliwości , chyba nic z tego nie będzie :placz: Quote
samograj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 puz napisał(a): Poznałysmy sie na klubówce nieraz na błoniach byłas z husky i jestes naprawde miła osoba mylse ze emocje niepotrzebnie Cie poniosły i powinnas to sobie wyjasnic z Hania telefonicznie bo ta rozmowa naprawde nie ma sensu TO HANIA TUTAJ PISZE A JA ODPOWIADAM!!! MAM PRAWO SIE BRONIĆ CZY TO CO NAPISAŁAM TO ZA MAŁO??? PRZECIEŻ NAPISAŁAM WYRAŹNIE: Jestem cholerykiem i zdarzają mi się też głupie, nie przemyślane wpadki ( SABINA1 wie o co chodzi - mam nadzieję), ale za każdym razem jeżeli ktoś zwróci mi uwagę, przepraszam nie tylko na forum, również na PW!!! DLATEGO JESZCZE RAZ POWTÓRZĘ CYTAT: Ta sytuacja jest dla mnie bardzo mało komfortowa, dlatego przepraszam za swoje niepohamowane reakcje, ale nie jestem MATKĄ MIŁOSIERDZIA i również sugeruję, aby mnie przeproszono!!! CHYBA, ZE NIE ZASŁUGUJĘ!!! BRAK MI SŁOW I RĘCE OPADAJA !!! Quote
samograj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 SŁOWO DAJE, JEŻELI NIKT NIE WIDZI MOJEJ DOBREJ WOLI to nie mam juz żadnych argumentów, Przecież zacytowałam posta Hani i podpisałam się pod nim oboma rękami . SORRY! NIE CHCĘ NIKOGO URAZIĆ, ALE DZIECKO SZYBCIEJ ZAŁAPAŁOBY O CO CHODZI!!! TO SĄ JAKIES KLAPY NA OCZACH CZY CO ??? :mdleje: :mdleje: :mdleje: :scared: :scared: :scared: Quote
gayka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nie wiem o co chodzi w tej dyskusji :oops: , ale co tam! zmieniam temat i informuje ,iż dziś nasz Kalifek dostał potwierdzenie pezyjęcia na Word Dog Show Poznań 2006, ale się cieszymy!!! :multi: Kto jeszcze będzie kochani, zgłaszać się proszę!!! Quote
gayka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Puz...sto lat Cię nie było! Pozdrawiamy Cie mocno!! buziaki od Kalifa :wink: Quote
Ania W Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Faktycznie , jeżeli chodzi o temat to o wystawach ostatnio trochę tu mało... Gayka, ja już dwa razy pytałam kto wybiera się do Poznaniu i ...nikt się nie ujawnia ! W wielkiej tajemnicy ( ;-) )mogę ci zdradzić, że ja jadę z Bardem i występujemy w "dziadkach". Z różnych źródeł wiem tez o kilku innych ogarkach i gończych ale nie wiem czy mogę ujawniać;-) Quote
samograj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ania W napisał(a):Faktycznie , jeżeli chodzi o temat to o wystawach ostatnio trochę tu mało... Gayka, ja już dwa razy pytałam kto wybiera się do Poznaniu i ...nikt się nie ujawnia ! W wielkiej tajemnicy ( ;-) )mogę ci zdradzić, że ja jadę z Bardem i występujemy w "dziadkach". Z różnych źródeł wiem tez o kilku innych ogarkach i gończych ale nie wiem czy mogę ujawniać;-) samograj napisał(a):JA ZGŁOSIŁAM, ALE MNIE PRZESTRASZYŁAŚ, BO NIE PYTAŁAM CZY JESTEM!!!! A JUŻ 2 RAZY ZGŁOSIŁAM I PRZED WYSTAWĄ DOWIADYWAŁAM SIĘ , ŻE MNIE NIE PRZYJĘLI!!!:mad: :mad: :mad: Czy mam zmienic nicka na : NIKT????:crazyeye: Quote
agag22 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja też dostałam dziś potwierdzenie- Radiola w otwartej i Sówka w championach! Nie pisałam do tej pory, że się wybieramy bo nie byłam pewna czy zgłoszenia doszły- wprawdzie wysłane tydzień przed terminem, ale... różnie to bywa, same wiecie, a nie mogłam się dodzwonić do Poznania pod koniec terminu a potem to się chyba bałam, że usłyszę, że nas nie przyjęli... Quote
gayka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to mamy nadzieję na nowe znajomości. Bardzo chciałabym wiedziec kto bedzie.....bo może akuracik rodzinka jakaś:razz: Quote
Ania W Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Samograj , przepraszam, umknęło mi. Byłaś ( chyba ?) jedyną osobą , która odpisała. Możesz więc zmienić nicka na jedyna... Ja potwierdzenia jeszcze nie mam, ale dzięki zbiorowemu działaniu udało się telefonicznie dobić do ZK w Poznaniu...Oby potwierdzenie doszło bo pokoje już zamówione... Quote
samograj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ania W napisał(a):Samograj , przepraszam, umknęło mi. Byłaś ( chyba ?) jedyną osobą , która odpisała. Możesz więc zmienić nicka na jedyna... Ja potwierdzenia jeszcze nie mam, ale dzięki zbiorowemu działaniu udało się telefonicznie dobić do ZK w Poznaniu...Oby potwierdzenie doszło bo pokoje już zamówione... JA nie wiem czy jestem??? NIC NA RAZIE NIE PRZYSZŁO!!! I NOCLEGU TEŻ NIE MAM!!! Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wiem, że tu było pytanie KTO JEDZIE? Więc może nie powinnam odpisywać, że ja nie jadę :placz: (i strasznie Wam zazdraszczam :razz: ) ale obiecuje, że będę Was szarpała o opisy i fotki...:evil_lol: Quote
Aneek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 gayka napisał(a):Nie wiem o co chodzi w tej dyskusji :oops: , ale co tam! zmieniam temat i informuje ,iż dziś nasz Kalifek dostał potwierdzenie pezyjęcia na Word Dog Show Poznań 2006, ale się cieszymy!!! :multi: Kto jeszcze będzie kochani, zgłaszać się proszę!!! też dostaliśmy dziś potwierdzenie - Jaśmin będzie w użytkach :lol: Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Bardzo ładny tytuł topicu....:razz: Prawda? Taki niecodzienny i z prawdziwym rozmachem...i barwny język jak to na gończych...swoją drogą, ciekawe co nasz Mod na to :cool3: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bea100 napisał(a):Prawda? Taki niecodzienny i z prawdziwym rozmachem...i barwny język jak to na gończych...swoją drogą, ciekawe co nasz Mod na to :cool3: To o kacze jaja chodzi, o kacze O cholera !!! Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bea100 napisał(a):Prawda? Taki niecodzienny i z prawdziwym rozmachem...i barwny język jak to na gończych...swoją drogą, ciekawe co nasz Mod na to :cool3: Wiesz Bea, ja osobiście będę bojkotować ten topic bo na prawdę wszystko ma swoje granice, ale jak widać nie dla wszystkich :shake: Quote
Dymkowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A ja chciałam zapytać, gdzie mogę napisać o sobotnim konkursie ? Monika była wyjechana, więc to ja - jako zaprzyjaźniona z nimi obydwiema osoba - starałam się nie przeszkadzać Jeżynce w tropieniu :-) To był mój pierwszy trop w życiu i mam głowę pełną wrażeń - więc: gdzie? :-) Marta od Dymka CTRa, który przesyła całusy Moni i Błogiej :-) Quote
samograj Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 puz napisał(a):a co ze szczeniakami po Zanetce nie bierzech ich do siebie bo sie juz pogubiłam po drugie uwazam Samograjko wystraczyło wykrecic nr do Hani i pogadac o tym normalnie . Poznałysmy sie na klubówce nieraz na błoniach byłas z husky i jestes naprawde miła osoba mylse ze emocje niepotrzebnie Cie poniosły i powinnas to sobie wyjasnic z Hania telefonicznie bo ta rozmowa naprawde nie ma sensu TELEFONICZNIE NIE DAM RADY- DO NOWEGO OKRESU ROZLICZENIOWEGO WCZORAJ HANIA BYŁA DOSTEPNA DO PÓŹNA W NOCY, ALE NA MOJE PW NIE ODPOWIADA!!! W poscie zaznaczyłam, że jest PW!!! NIE WIEM O JAKIM WYJAŚNIAJĄCY MAILU PISAŁA HANIA, BO TAKOWEGO JA BYNAJMNIEJ NIE OTRZYMAŁAM. PRÓBUJĘ ZAŁATWIĆ SPRAWY POZA FORUM, NIESTETY NIE MA ODZEWU, więć nie naskakujcie tak na mnie jak, nie przymierzając ,sfora ogarów na dzika- robię co mogę,żeby sprawę wujaśnić, naprawić, ale nie umiem udowodnic ,że wielbłądem nie jestem. A MIEJCIE TO NA UWADZE, OBROŃCY PSIAKÓW, SCHRONISKOWE CIOCIE, ŻE TAKIM ZACHOWANIEM ROBICIE KRZYWDĘ PSOM W POTRZEBIE - BO ZAŁATWIENIE TEJ SPRAWY< PRZEZ OSOBY KTÓRE DOŁOŻYŁY SWOJE TRZY GROSZE, POZWLIŁOBY MI Z WIĘKSZYM ZAPAŁEM DZIAŁAĆ< A TAK PODCINACIE MI SKRZYDŁA!!! NA RAZIE TYLKO JA NA FORUM KILKA KROTNIE POWIEDZIAŁAM PRZEPRASZAM W TEJ SPRAWIE Quote
jorge30 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :mad: :mad: :mad: Dziewczyny!!!! WSZYSTKIE KTÓRE BRAŁY UDZIAŁ W DYSKUSJI NAD "NIE WIADOMO O CO??" Przeanalizujcie SWOJE posty i uderzcie sie w piersi - czy aby niepotrzebnie dolałyście oliwy do ognia. Jeżeli dojdziecie do wniosku, że jednak moze niepotrzebnie...to bardzo proszę każda każdej grzecznie podać rączę i przeprosić. Ktoś już tu próbował przeprosić i wyciągnął rękę w geście pojednania przyznając się do wielu przewinień, ale został zignorowany. Czy naprawdę Wszystkie jesteście tak "czyste", że mozecie sobie pozwolić na ignorowanie gestu "przepraszam" ?? Zostało tu napisane wiele niepotrzebnych słów do których wtrącać sie nie zamierzam, ale ZALEŻY mi na tym by było tu miło i przyjaźnie i jako USER tego FORUM tak na przyszłość NIE ŻYCZĘ SOBIE NIEPOROZUMIEŃ.:angryy: :angryy: :angryy: Jesli nie potraficie ze sobą rozmawiać - zasięgnijcie pomocy mediatora. Jesli ktoś komuś zamierza zrobić jakiś przytyk czy to inteligentny czy nie - niech pamięta, że do dyspozycji ma tylko słowa - bez przekazu mimicznego, języka ciała czy intonacji i przytyk moze być zinterpretowany na tysiace sposobów.... Nie interesuje mnie kogo poniosły nerwy a kto się opanował, kto zaczął a kto skończył, każda z Was powinna znaleźć w sobie odrobinę przyzwoitości i przeprosić drugą. Każdemu z nas zależy na ogarach, gończych czy czymkolwiek, na dobru bezpańskich psów - a dzieki temu co tu sie stało zapomnieliśmy gdzie nasze miejsce. Na przyszłość pamiętajcie, że zgoda buduje, niezgoda rujnuje - a ktoś tu został właśnie..."zrujnowany" Wybaczcie - nienawidzę takich sytuacji wiec pozostanę tylko czytajacym, do czasu zrobienia rachunku sumienia przez każdą z Was. :lmaa: :lmaa: :lmaa: Quote
Aneek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dymkowa napisał(a):A ja chciałam zapytać, gdzie mogę napisać o sobotnim konkursie ? Monika była wyjechana, więc to ja - jako zaprzyjaźniona z nimi obydwiema osoba - starałam się nie przeszkadzać Jeżynce w tropieniu :-) To był mój pierwszy trop w życiu i mam głowę pełną wrażeń - więc: gdzie? :-) Marta od Dymka CTRa, który przesyła całusy Moni i Błogiej :-) Marta, załóż po prostu nowy wątek :lol: Quote
Aneek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dymkowa napisał(a):No dobrze :-) A wkleisz zdjęcia ? :DDD Pewnie. :lol: Przekleję z tego wątku :D bo tu wpisałam posta o Orzechowie tak od czapy :cool3: Quote
dogaja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nie będę łgała, jak pies (kurczę, a kto widział bardziej prostolinijną istotę niż pies i wymyślił to kretyńskie powiedzonko?!), że nie zaglądałam na ten topik. Owszem, nawet wiele razy. Mam własne przemyślenia na temat, który stał tu się gwoździem programu, ale kiedy tylko otwierał mi się nóż w kieszeni i już się logowałam - zamykałam go sobie z trudem, raniąc palce... :chainsaw: No, było niemiło, sami wiecie. I chociaż, pracując przez lata z kobietami i mężczyznami, których było mniej więcej po równo, wyrobiłam sobie pogląd, że faceci - wbrew uknutym PRZEZ NICH SAMYCH legendom - potrafią być większymi plotkarzami, intrygantami i stwarzać ciężką atmosferę :evil: : tym razem szukałam w rozpaczy jakiegoś, za przeproszeniem, męskiego pierwiastka w tym naszym uroczym babińcu. Wyłącznie DLA ZDROWEJ RÓWNOWAGI i WYBICIA Z TRANSU! I nagle: JEST!!! jorge30 napisał(a)::mad: :mad: :mad: Dziewczyny!!!! WSZYSTKIE KTÓRE BRAŁY UDZIAŁ W DYSKUSJI NAD "NIE WIADOMO O CO??" Przeanalizujcie SWOJE posty i uderzcie sie w piersi - czy aby niepotrzebnie dolałyście oliwy do ognia. Zostało tu napisane wiele niepotrzebnych słów do których wtrącać sie nie zamierzam, ale ZALEŻY mi na tym by było tu miło i przyjaźnie i jako USER tego FORUM tak na przyszłość NIE ŻYCZĘ SOBIE NIEPOROZUMIEŃ.:angryy: :angryy: :angryy: Jesli nie potraficie ze sobą rozmawiać - zasięgnijcie pomocy mediatora. :lmaa: :lmaa: :lmaa: Dzięki Ci, Jorge! A tak, przy okazji: nie masz jakichś fajnych kolegów, których mógłbyś tutaj zaprosić? My możemy zrobić sałatki... :gent::gent::gent: :eating: :popcorn::cunao::BIG: :cunao: :popcorn: :eating: :gent::gent::gent: Quote
Recommended Posts