samograj Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Ania W']Jak nie chcecie mówić / pisać kto wybiera się do Poznania to nie...;-) Tylko mam radę - zadźwońcie żeby się dowiedzieć czy wasze zgłoszenie dotarło. Zwłaszcza gdy wysyłaliście je faksem. Niestety zdarzyło się już tak , że mimo, że wysłane i wydawało się , że wszystko ok to psa nie ma w spisie. Ja dzięki dobrej duszyczce wiem ,że jestem :-) JA ZGŁOSIŁAM, ALE MNIE PRZESTRASZYŁAŚ, BO NIE PYTAŁAM CZY JESTEM!!!! A JUŻ 2 RAZY ZGŁOSIŁAM I PRZED WYSTAWĄ DOWIADYWAŁAM SIĘ , ŻE MNIE NIE PRZYJĘLI!!!:mad: :mad: :mad: DO TEJ PORY TEŻ NIE MAM PROTOKOŁU Z TESTÓW!!! A SZMAT CZASU JUŻ MINĄŁ OD ŚWIERKLAŃCA!!! HANIA COŚ ZWLEKA!!! OBIECAŁA PRZESŁAĆ JAK NAJSZYBCIEJ-CHYBA SAMA MUSZĘ SOBIE ZA TYM POCHODZIĆ!!! MOŻE SIĘ NARAZIŁAM??? W KOŃCU WSTAWIŁAM RYSUNKI KŁUSAKÓW (takie akurat miałam zamówienia) i broniłam ZPR, zupełnie obiektywnie!!! Quote
samograj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Gdzieś w gąszczu moich maili zaplątały się 3 zdjęcia z RYBNIKA KTO TO??? WIADOMO!!! fot.M.Milian OD KIEDY PRACUJECIE W REKLAMIE??? Quote
Ania W Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 właśnie wyczytałam , że do Poznania jest zgłoszonych 20 500 psów !!!! Na europejskiej w 2000 roku było ponad 10 000 i dla mnie była to kosmiczna liczba :-) Quote
musia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ad. fotek Faktycznie !!! Pewnie jakiś profity z tego mają, bo jeszcze w Krakowie to ja ich musiałam ratować w tę spiekotę. Teraz pewnie w kontrakcie prócz zer (0000) mają i zapas.:>o) Quote
jorge30 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :evil_lol: No własnie zaczęliśmy pracowac w reklamie w Rybniku, ale.... nie zauważylem jeszcze zmian na koncie wiec chyba rzucimy tą robotę....:mad: :mad: :mad: A miało być tak pieknie!! Swoją drogą na dwóch pozostałych zdjeciach Kumpel odbiera moje rozkazy anteną umieszczoną z tyłu tłowia lub się rozciąga i spi na stojąco takim mocnym snem że musze go podtrzymywać za głowę aby nie upadł.... ...zbyt nisko.:diabloti: Dzięki za zdjecia :-) Quote
samograj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='jorge30']:evil_lol: No własnie zaczęliśmy pracowac w reklamie w Rybniku, ale.... nie zauważylem jeszcze zmian na koncie wiec chyba rzucimy tą robotę....:mad: :mad: :mad: A miało być tak pieknie!! Swoją drogą na dwóch pozostałych zdjeciach Kumpel odbiera moje rozkazy anteną umieszczoną z tyłu tłowia lub się rozciąga i spi na stojąco takim mocnym snem że musze go podtrzymywać za głowę aby nie upadł.... ...zbyt nisko.:diabloti: Dzięki za zdjecia :-) Co za poczucie humoru:cool2: :cool2: :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dogaja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='samograj']Gdzieś w gąszczu moich maili zaplątały się 3 zdjęcia z RYBNIKA KTO TO??? WIADOMO!!! fot.M.Milian Oczywiście, że wiadomo: to jest moja Gaja, którą - nie wiedzieć czemu - Jorge tarmosi za głowę! Może sprawdza, czy mu się zgadza numerek w uchu? A poza tym wszystko się zgadza??? Zastanawiam się tylko, co ona robiła w Rybniku? Może się urywa z domu, jak mnie nie ma? Bo wiadomo przecież, że ogary mogą długo biec bez przerwy... Quote
samograj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='dogaja']Oczywiście, że wiadomo: to jest moja Gaja, którą - nie wiedzieć czemu - Jorge tarmosi za głowę! Może sprawdza, czy mu się zgadza numerek w uchu? A poza tym wszystko się zgadza??? Zastanawiam się tylko, co ona robiła w Rybniku? Może się urywa z domu, jak mnie nie ma? Bo wiadomo przecież, że ogary mogą długo biec bez przerwy... TYLKO SKĄD U NIEJ TE KLEJNOTY - ATRYBUT MĘSKOŚCI??? Quote
jorge30 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='samograj']TYLKO SKĄD U NIEJ TE KLEJNOTY - ATRYBUT MĘSKOŚCI??? Pożyczyła od młodszego brata??:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam tarrrrrmosić!!!!! Quote
dogaja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Czyli, coś się nie zgadza? Idę zaraz sprawdzić... :ices_bla: Zaraz odda! Quote
jorge30 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dobra!! Kumpel nie uskarża sie na braki tylko mu dzis śruba odbiła i szuka zaczepki jak 5-cio miesięczniak - jak myslisz czy to brak rodowych klejnotów ma negatywny wpływ na psyche?? ;) Quote
dogaja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 jorge30 napisał(a):Dobra!! Kumpel nie uskarża sie na braki tylko mu dzis śruba odbiła i szuka zaczepki jak 5-cio miesięczniak - jak myslisz czy to brak rodowych klejnotów ma negatywny wpływ na psyche?? ;) Widzisz Jorge, tak też może być. Ale współczesna psychologia zaleca, w każdej sytuacji, rozmowę z członkami rodziny. Może z nim pogadaj, Stary. A ja zaraz lecę na pocztę :scared: nadać expressem... no, wiesz co... Quote
bea100 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='dogaja']...A ja zaraz lecę na pocztę :scared: nadać expressem... no, wiesz co... CO? :razz: Quote
jorge30 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='bea100']CO? :razz: Ciiiichooo!!!! Słuchajcie uważnie bo dwa razy powtarzać nie będę.:cool1: Ta paczka nadana expressem ma bardzo ważne znaczenie i nikt nie może się dowiedzieć, że w paczce znajdują sie pożyczone przez Gaję od młodszego brata Kumpla klejnoty rodowe. Operacja jest ścisle tajna i jakikolwiek przeciek może ją pogrążyć. PS. Dogajko - jako jedyny obecnie męski członek :p rodziny podjąłem sie trudnej w przeprowadzeniu rozmowy z Kumplem - efekt był zdumiewający Kumpel teraz siedzi siedem pięter niżej przy skrzynce pocztowej i czeka na awizo - może tym razem aby nie pogoni listonosza.... ...od razu tylko trochę później :diabloti: Quote
samograj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='jorge30']Ciiiichooo!!!! Słuchajcie uważnie bo dwa razy powtarzać nie będę.:cool1: Ta paczka nadana expressem ma bardzo ważne znaczenie i nikt nie może się dowiedzieć, że w paczce znajdują sie pożyczone przez Gaję od młodszego brata Kumpla klejnoty rodowe. Operacja jest ścisle tajna i jakikolwiek przeciek może ją pogrążyć. PS. Dogajko - jako jedyny obecnie męski członek :p rodziny podjąłem sie trudnej w przeprowadzeniu rozmowy z Kumplem - efekt był zdumiewający Kumpel teraz siedzi siedem pięter niżej przy skrzynce pocztowej i czeka na awizo - może tym razem aby nie pogoni listonosza.... ...od razu tylko trochę później :diabloti: Ja siędzę jak mysz pod miotłą. Nie pisnę ani słowa jedyny męski członku!!! (myślałam, że jest was więcej:razz: ) Klejnoty- rzecz święta. Ciekawe jak GAJA podprowadziła je KUMPLOWI i dlaczego??? Może dowiedziała się o przydomku i przejąwszy się rodzajem męskim, postanowiła zostać GAJUSEM ,nieświadoma tego, że w tym przypadku pozbawia DOGAJĘ materiału do hodowli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 dogaja napisał(a):Może z nim pogadaj, Stary. A ja zaraz lecę na pocztę :scared: nadać expressem... no, wiesz co... jorge30 napisał(a):w paczce znajdują sie pożyczone przez Gaję od młodszego brata Kumpla klejnoty rodowe. Operacja jest ścisle tajna Kumpel teraz siedzi siedem pięter niżej przy skrzynce pocztowej i czeka na awizo samograj napisał(a):Ja siędzę jak mysz pod miotłą. Nie pisnę ani słowa Klejnoty- rzecz święta. Ciekawe jak GAJA podprowadziła je KUMPLOWI i dlaczego??? :Cool!: :sweetCyb: :roflt: :roflt: :roflt: :bigcool: :klacz: A ja czekam na dalszy ciąg, tego wspaniałego , sensacyjnego wydarzenia. Kiedy może nadejść przesyłka? Mam nadzieję, że jest odpowiednio zabezpieczona w ciekłym azocie. Quote
dogaja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='jorge30']Ciiiichooo!!!! Słuchajcie uważnie bo dwa razy powtarzać nie będę.:cool1: Ta paczka nadana expressem ma bardzo ważne znaczenie i nikt nie może się dowiedzieć, że w paczce znajdują sie pożyczone przez Gaję od młodszego brata Kumpla klejnoty rodowe. Operacja jest ścisle tajna i jakikolwiek przeciek może ją pogrążyć. PS. Dogajko - jako jedyny obecnie męski członek :p rodziny podjąłem sie trudnej w przeprowadzeniu rozmowy z Kumplem - efekt był zdumiewający Kumpel teraz siedzi siedem pięter niżej przy skrzynce pocztowej i czeka na awizo - może tym razem aby nie pogoni listonosza.... ...od razu tylko trochę później :diabloti: Myślę, że Gaja pomyliła „klejnoty rodowe” z „pamiątką rodzinną”. Taki mały lapsusik językowy. I o co tyle krzyku?! Mogła też chcieć przyspieszyć, że się tak wyrażę, sprawy hodowlane. Jako kobieta młoda i niedoświadczona nie podejrzewała jednak, że w pewnych kwestiach nie można być samowystarczalnym. Po prostu WZIEŁA SPRAWY W (za przeproszeniem) SWOJE RĘCE... :huh::huh::huh: Ale niczego się chyba dzisiaj nie dowiem, bo siedzi jakaś nadęta (?). :niewiem: Quote
jorge30 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='dogaja']Myślę, że Gaja pomyliła „klejnoty rodowe” z „pamiątką rodzinną”. Taki mały lapsusik językowy. I o co tyle krzyku?! Mogła też chcieć przyspieszyć, że się tak wyrażę, sprawy hodowlane. Jako kobieta młoda i niedoświadczona nie podejrzewała jednak, że w pewnych kwestiach nie można być samowystarczalnym. Po prostu WZIEŁA SPRAWY W (za przeproszeniem) SWOJE RĘCE... :huh::huh::huh: Ale niczego się chyba dzisiaj nie dowiem, bo siedzi jakaś nadęta (?). :niewiem: Hmmm, tylko nie mówcie że klejnoty zostały gdzieś schowane w ogródku pod krzaczkiem jak kość na gorsze chwlie.... Swoją drogą może udajcie się na takie babskie pogaduszki, wiesz, ciacho z kremem....nowa obróżka....albo manicure...a mozę fryzurka?? Napewno Gaji poprawią humor ;) Quote
dogaja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Przesyłka doszła? [quote name='jorge30'] Swoją drogą może udajcie się na takie babskie pogaduszki, wiesz, ciacho z kremem....nowa obróżka....albo manicure...a mozę fryzurka?? Napewno Gaji poprawią humor ;) Może się zdziwisz, Stary, ale pójdziemy na kielicha! :chlup: :drinking: Quote
bea100 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='dogaja']...Może się zdziwisz, Stary, ale pójdziemy na kielicha! :chlup: :drinking: To ja się dołacząm (mam co opijać bo Błoga i Bajan i Monia mają jeszcze ciepłe wpisy hodowlane w rodowodach:multi: )...no to jak? Robimy se ,,Darz Bór"? Quote
mmbbaj Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='bea100']To ja się dołacząm (mam co opijać bo Błoga i Bajan i Monia mają jeszcze ciepłe wpisy hodowlane w rodowodach:multi: )...no to jak? Robimy se ,,Darz Bór"? A jakże! :popcorn::beerchug:...Darz Bór ogóreczki! :lol: i ......za zdrowie babci ogórkowej :drinking::drinking::drinking: Quote
dogaja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='bea100']To ja się dołacząm (mam co opijać bo Błoga i Bajan i Monia mają jeszcze ciepłe wpisy hodowlane w rodowodach:multi: )...no to jak? Robimy se ,,Darz Bór"? Gratuluję, Bea! [SIZE=3]A darz/sz coś, bez tego boru? Bo my polujemy tylko na komary i to na trzeźwo. No, to co proponujesz, bo mi język kołkiem staje... :eviltong: Quote
samograj Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='bea100']To ja się dołacząm (mam co opijać bo Błoga i Bajan i Monia mają jeszcze ciepłe wpisy hodowlane w rodowodach:multi: )...no to jak? Robimy se ,,Darz Bór"? QRCZE!!! JA DOŁĄCZAM SIĘ DO WASZEJ POPIJAWY, ALE HANIA, NIESTETY, NIE WYWIĄZAŁA SIĘ Z OBIETNICY I NIE ZAŁATWIŁA MI PROTOKOŁU Z TESTÓW:placz: :placz: :placz: TAK WIĘC MOJE WPISY HODOWLANE UGRZĘZŁY W MARTWYM PUNKCIE!!! Ja to na 100% się w czepku nie urodziłam!!! PIJĘ Z ŻALU!!! PIJECIE ZE MNĄ??? Quote
zpr Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='samograj']QRCZE!!! JA DOŁĄCZAM SIĘ DO WASZEJ POPIJAWY, ALE HANIA, NIESTETY, NIE WYWIĄZAŁA SIĘ Z OBIETNICY I NIE ZAŁATWIŁA MI PROTOKOŁU Z TESTÓW:placz: :placz: :placz: TAK WIĘC MOJE WPISY HODOWLANE UGRZĘZŁY W MARTWYM PUNKCIE!!! Ja to na 100% się w czepku nie urodziłam!!! PIJĘ Z ŻALU!!! PIJECIE ZE MNĄ??? Mówiłam Ci byś sama poszła do ZK w Krakowie i sama sobie to załatwiła - bez niczyjej pomocy!!! ;) Quote
samograj Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nie mam na to siły!!! Multum problemów domowych (studiujące dzieci , Gosia wymagająca poświęcenia jej czasu,problemy finansowe itp.) Nie mam czasu za tym chodzić, chyba powrócę do spokojnego domowego zacisza , bez wystaw, bez hodowlanki. Świerklaniec miał być uwieńczeniem naszych zabiegów o hodowlankę- testy były naszym priorytetem, ale teraz... to mam to głęboko w zadzie. Koniec z wystawami, mój come back był tymczasowy- do Poznania nie przyjadę!!!(brak funduszy!!!) Zresztą biorąc ŻMIŁKĘ od Magdy nie myśleliśmy o wystawach - miała nam zapełnić pustkę po KORKU i RUDEJ i miał to być pies wyłącznie do kochania!!! Że też dałam się wciągnąć w cały ten młyn ( wszystko przez babki z ZKwP w KRAKOWIE, namówiły mnie na wystawy,które wciągnęły nas przez jej medale i tytuły)- a ja jestem stara, chora i nie mam juz siły:-( DZIECI zaczęły studia, Gosia szkołę, ja muszę zarabiać na życie, nie ma mi kto pomóc przy psach i w domu:-( - muszę również pożegnać dogo, bo za bardzo mnie absorbuje . BYWAJCIE WIĘC KOCHANI DOGOMANIACY!!! DARZ BÓR WSZYSTKIM!!! Będę czasem tu zaglądać, aby poczytać wasze dowcipne riposty!!!:lol: Nie ukrywam, że jestem wkurzona, bo wasza radość przypomniała mi o pominięciu mnie w ŚWIERKLAŃCU i wybaczcie , nie umiem się cieszyć z WAMI. Może jestem ulepiona z innej gliny, skłonna do depresji, ale myślę,że w mojej sytuacji też nie mielibyście powodów do radości!!! Quote
Recommended Posts