mmbbaj Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Hania']A u nas w Nowym Dworze było tak: BOG VI : BIS Ras Polskich: :klacz::klacz::klacz: Serdecznie gratulujemy!!!:lol: Quote
pwlkpsnk Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dziękujemy serdecznie. Ale to był dzień:cool3: Gratulacje dla dobrego KUMPLa;) i Żaby. Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na kolejne wieeelkie ogarze spotkanie:multi: Quote
dogaja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 UCAŁOWANIA DLA ROZIA OD GAJI I DOGAJI!!! :cool2: Quote
musia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A Szabla na Grupie była II za bloodhoundką. Quote
zpr Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 musia napisał(a):A Szabla na Grupie była II za bloodhoundką. + BEST IN SHOW Ras Polskich :loveu: Quote
samograj Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='samograj']SZABLA Kłusująca Sfora WYGRAŁA DZIŚ RASY POLSKIE GRATULACJE [quote name='zpr']+ BEST IN SHOW Ras Polskich :loveu: NIE ZAUWAŻYŁA??? Quote
Ania W Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja zacznę od gończych a właściwie tej jednej, jedynej ...przynajmniej dla Barda Psota z Anią :-) Najpierw wygrała suki a potem całą rasę...Bard to ma gust ! Quote
Ania W Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Teraz specjalnie dla Beatki ( mam nadzieję, że z ręką już lepiej...) BŁAWAT Poszły w Las ( to chyba jego wystawowy debiut ?) I podskoku na ringu Quote
zpr Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Ania W']Ja zacznę od gończych a właściwie tej jednej, jedynej ...przynajmniej dla Barda Psota z Anią :-) Najpierw wygrała suki a potem całą rasę...Bard to ma gust ! W NDM Rasa dla Psotki??? :crazyeye: Jesli tak to serdecznie gratuluję, znowu kłusaki górą!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Ania W Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A ja przyłączam się do gratulacji dla Rożka. Szczęśliwy jest dla niego NDM :-) A tak im się nie chciało czekać na finały ;-) Quote
samograj Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To ja pozwole sobie wkleić: BIS ras polskich: 1. SZABLA Kłusująca Sfora 3. ŻABA z Gończaków cd. by wiadomo było kto był 2, ale nie znam tego PONa A teraz 2 dziewczynki zwyciężczynki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ŻABA i SZABLA fot. M. Milian ŻMIŁKA GRATULUJE SIOSTRZYCZCE!!! GRATULACJE DLA SZABLI!!! Quote
mmbbaj Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Ania W'] BŁAWAT Poszły w Las ( to chyba jego wystawowy debiut ?) I podskoku na ringu Ooooooo! :multi: Jak miło zobaczyć Bławacika!!! To jest druga jego wystawa, pierwsza była w zeszłym roku, międzynarodowa w Warszawie. Mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać! A jak poszło braciszkowi? :loveu: Cholerka, a ja zaspałam tą wystawę, szkoda bo tak blisko! Quote
bea100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='mmbbaj']...Jak miło zobaczyć Bławacika!!! To jest druga jego wystawa, pierwsza była w zeszłym roku, międzynarodowa w Warszawie. Mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać! A jak poszło braciszkowi? :loveu: Cholerka, a ja zaspałam tą wystawę, szkoda bo tak blisko! Faktycznie, ,,zaspałaś" i to dobre słowo :evil_lol: W otwartej były 2 psy i Bławacik wygrał (bez medalu bo /oba zresztą ogareczki/zeszły z ringu z oceną bdb bo sędzina była bardzo ostra w ocenianiu obu piesków). Bławat nic się nie zmienił/ jest ,,duniowym" kochanym ogarkiem i bezstressowym i bardzo przytulańskim i ma wspaniałą rodzinę w której sobie szczęśliwie mieszka:loveu: Jest za chudy, ale wrócił z wczasów gdzie biegał luzem przez radosny miesiąc (tylko pozazdrościć :cool3: ). Bardzo się ucieszyłam gdy go zobaczyłam nareszcie :multi: Co do wystaw to mam nadzieję zobaczyć Bławata w przyszłym roku na ringach ale zobaczymy :lol:. Mmbbaj: zadzwoń do Bławacikowych bo się skarżyli, że straciliście kontakt (?) a ja zapraszam na ogród jak się wspólnie zmówicie:p . Czy ktoś ma zdjęcie Harmonii z Hanią na ringu? AniuW? Czy masz może fotkę z ringu w ND Ofiklejdy Z Południowej Kniei? Jeszcze raz z całego serca: OGROMNE GRATULACJE dla zwycięskich i obmedalowanych i obtytułowanych naszych Ogarków i Gończych i dla ich wspaniałych hodowców i dumnych właścicieli !!!!!!!!WIELKIE BRAWA!!!:Poland: :klacz: :laola: Czy ktoś ma fotki Chmurki Z Gończaków? Jak jej poszło? Quote
zpr Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='bea100']Faktycznie, ,,zaspałaś" i to dobre słowo :evil_lol: W otwartej były 2 psy i Bławacik wygrał (bez medalu bo /oba zresztą ogareczki/zeszły z ringu z oceną bdb bo sędzina była bardzo ostra w ocenianiu obu piesków). Bławat nic się nie zmienił/ jest ,,duniowym" kochanym ogarkiem i bezstressowym i bardzo przytulańskim i ma wspaniałą rodzinę w której sobie szczęśliwie mieszka:loveu: Jest za chudy, ale wrócił z wczasów gdzie biegał luzem przez radosny miesiąc (tylko pozazdrościć :cool3: ). Bardzo się ucieszyłam gdy go zobaczyłam nareszcie :multi: Co do wystaw to mam nadzieję zobaczyć Bławata w przyszłym roku na ringach ale zobaczymy :lol:. Mmbbaj: zadzwoń do Bławacikowych bo się skarżyli, że straciliście kontakt (?) a ja zapraszam na ogród jak się wspólnie zmówicie:p . Czy ktoś ma zdjęcie Harmonii z Hanią na ringu? AniuW? Czy masz może fotkę z ringu w ND Ofiklejdy Z Południowej Kniei? Jeszcze raz z całego serca: OGROMNE GRATULACJE dla zwycięskich i obmedalowanych i obtytułowanych naszych Ogarków i Gończych i dla ich wspaniałych hodowców i dumnych właścicieli !!!!!!!!WIELKIE BRAWA!!!:Poland: :klacz: :laola: Czy ktoś ma fotki Chmurki Z Gończaków? Jak jej poszło? Chmurka była w Rybniku, ja mam jej fotki :razz: Quote
dogaja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Ania W']Teraz specjalnie dla Beatki ( mam nadzieję, że z ręką już lepiej...) BŁAWAT Poszły w Las ( to chyba jego wystawowy debiut ?) Ale cudny ten Bławat! :crazyeye: A jakie ma długie, melancholijne uszy... Quote
samograj Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='zpr']Chmurka była w Rybniku, ja mam jej fotki :razz: A JA WKLEJAM JEDNĄ - SPECIALY FOR BEA Quote
Ania W Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Chmurka to musi być fajna baba bo jej od początku dobrze z oczu patrzyło :-) bea gdzieś powinnam mieć zdjęcia Harmoni i Okiflejdy ale to w domu...Może jutro wkleję. Moim zdaniem Bławat nie powinien bardzo tyć, raczej popracować nad mięśniami ;-). Budową przypomina mi trochę Barda tylko Bard jest trochę wyższy. Jak Bard był młody też mi kiedyś ktoś poradził żeby go podtuczyć. Efekt był taki że wyglądał jak wałek na patykowatych nóżkach , na dodatek z małą główką. Faktycznie Bard ma trochę za małą głowę ale ja zawsze powtarzam , że większa mu nie potrzebna...w tej też ma sporo wolnego miejsca ;-) A na serio i tak jest najmądrzejszym psem na świecie :-)! Bławat ma jeszcze bardzo szczenięcą budowę ale piękny kolor i też stojąc przy ringu zwróciłam uwagę na uszy i ich osadzenie. Quote
bea100 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ania W napisał(a):...Bławat ma jeszcze bardzo szczenięcą budowę ale piękny kolor i też stojąc przy ringu zwróciłam uwagę na uszy i ich osadzenie. Hihihi...gdyby te 2/3 kilo z Chmurki przerzucić na Bławacika :evil_lol: Dzieci Duni mają (wszystkie) jeszcze ,,szczenięcą budowę" (tak rozwijała mi się moja Dunia i zawsze to powtarzam, że ogórki B-Rotti potrzebują więcej czasu niż inne linie). A Bławat urodził się najmniejszym ale za to najpiekniej ubarwionym szczeniaczkiem i zawsze miał te uszy i cudny wyraz i kapitalny charakter (to był ukochany szczeniak mojej mamy; która zresztą/wyobrażcie to sobie/poznał na wystawie :-o /chociaż to nic dziwnego bo jej nie schodził z rąk jak był dzidziusiem :lol: ). A staropolskie słowo ,,Bławat" znaczy: miękka jedwabna tkanina...i taki był i jest Bławacik!!! AniuW: czekam na foteczki Moni/Hani :lol: Quote
samograj Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 TAKIEGO OGARA AŻ CHCIAŁOBY SIĘ NARYSOWAĆ - SUPER UJĘCIE!!! KIEDYŚ TO ZROBIĘ!!! Quote
bea100 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='samograj'] TAKIEGO OGARA AŻ CHCIAŁOBY SIĘ NARYSOWAĆ - SUPER UJĘCIE!!! KIEDYŚ TO ZROBIĘ!!! :loveu: Trzymam za słowo... Quote
musia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A dziś oryginałem (rysunek) zachwycała się nauczycielka Witka. Na prawdę warto poczekać na zdrowa , pełną weny twórczej Anię. Quote
samograj Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 musia napisał(a):A dziś oryginałem (rysunek) zachwycała się nauczycielka Witka. Na prawdę warto poczekać na zdrowa , pełną weny twórczej Anię. :oops: :oops: :oops: Quote
Ania W Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jak nie chcecie mówić / pisać kto wybiera się do Poznania to nie...;-) Tylko mam radę - zadźwońcie żeby się dowiedzieć czy wasze zgłoszenie dotarło. Zwłaszcza gdy wysyłaliście je faksem. Niestety zdarzyło się już tak , że mimo, że wysłane i wydawało się , że wszystko ok to psa nie ma w spisie. Ja dzięki dobrej duszyczce wiem ,że jestem :-) Quote
Recommended Posts