Żaneta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gratulacje dla wszystkich, wielkie brawa dla Zorki:klacz: i dla pozostałych ogarków również:terazpol: Quote
Ania W Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dorzucę jeszcze Okiflejdę z Poludniowej Kniei jako zwyciężczynię klasy użytkowej. Poza tym był debiutujący As-dur Olfactus. Postaram się wkleić zdjęcia ale coś mi się internet ślimaczy... AS DUR Olfactus KASTOR Kraina Daniela HULTAJ z Południowej Kniei IMPET z Gończaków Quote
Ania W Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ZORKA HARMONIA z Południowej Kniei Błoga Poszły w las Reda z Rodu Udry OKIFLEJDA z Południowej Kniei ( NUTKA) Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Ania W'] AS DUR Olfactus IMPET z Gończaków Przystojniak z tego As Dura! :cool3: Nie widziałam go wcześniej. A Impet to prawdziwe niedźwiedzicho! Swoją drogą, jakie te nasze ogarki różne... [quote name='Ania W']ZORKA Miło popatrzeć, że Zorka jest w tak dobrej kondycji! :multi: Quote
Ania W Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To chyba wszystkie psiaki jakie mam z ringu... Jeżyny niestety nie uchwyciłam a Rożka mam tylko w biegu... Proponuję jeszcze kilka fotek spoza ringu ;-) DEbiutujący w weteranach Impet, robił duże wrażenie...wystawa zrobiła na nim chyba mniejsze, bo zachowywał się jak stary wyjadacz ;-) "Nuuuuudy..." Pełna wyrazu morda ogarza ;-) Inna debiutanka spoza ringu - Zorka Wpatrzony Hultaj A to ...nie wiem...obok mówili, że surikatka ;-) (Jeżyna) Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Serdecznie gratuluję Moni, Błogiej, Rożkowi, Hultajowi, Zorce oraz wszystkim pozostałym ogarkom, które dzisiaj odniosły większe i mniejsze sukcesy, jak również tym, które sukcesy dopiero odniosą, ale dziś się pięknie pokazały! Podzielam radość ich właścicieli i hodowców :multi: Byłam szczególnie ciekawa jak pokaże się Zorka, właśnie wczoraj oglądałam jej zdjęcia w albumie Uli i Zuli :lol: Brawo mała damo :klacz: PS. oczywiście zdjęć wstawianych przez AnięW nie widzę :placz:, Aniu, czy nie możesz wstawiać przez Fotosika :mad: Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Ania W']T Rożka mam tylko w biegu... No, nie wiem kto tu kogo wystawiał? Rożek - pełny luzik, ale Paweł też posuwa prawidłowo... :evil_lol: Quote
Ania W Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dogaja napisał(a):No, nie wiem kto tu kogo wystawiał? Rożek - pełny luzik, ale Paweł też posuwa prawidłowo... :evil_lol: No nie wiem, nie wiem....Czy aby na pewno "przednie kończyny" Pawła są w ruchu prawidłowe ;) Nie ważne kto kogo wystawia - ważne są efekty a tu były nimi dwa puchary!:p Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 agag22 napisał(a):Gratulki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agag, a czy ty przypadkiem nie masz dla nas jakichś wieści? ;) Bo mnie doszły słuchy...:eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 agag22 napisał(a):Oj , Mmbaj, to nie ten temat ;) Tylko do czasu, moja kochana :lol:, a czas szybko leci ;) Quote
Ania W Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mam kilka fotek gończych ale niestety kiepskie...Ring był ustawiony pod słońce i o ile ogary jeszcze jakoś wychodziły to gończych nie było widać. O ile się nie mylę rasę wygrał Trop. le to wszystko co pamiętam... Oj, aga pochwal się ...sama;-) Bo zrobimy to za ciebie :-) Wątek możesz oczywiście wybrać :-) Quote
Dymkowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jaka piękna Jeżyna !! :D Jam się nie chwaląc to sprawił(-a) :D Czy mogę przekleić to zdjęcie na forum szkolenia pozytywnego ? :-) [quote name='Ania W']To chyba wszystkie psiaki jakie mam z ringu... A to ...nie wiem...obok mówili, że surikatka ;-) (Jeżyna) Quote
bea100 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mam prosbę- czy ktoś robił i ma zdjęcie z ringu /z porównań ogarków w NDMaz? Quote
Ania W Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zdjęcie Jeżyny oczywiście może posłużyć jako materiał poglądowy na forum szkolenia pozytywnego. :-) Quote
Dymkowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bardzo dziękuję :D Ania W napisał(a):Zdjęcie Jeżyny oczywiście może posłużyć jako materiał poglądowy na forum szkolenia pozytywnego. :-) Quote
urszulaizula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bea100']Mam prosbę- czy ktoś robił i ma zdjęcie z ringu /z porównań ogarków w NDMaz? na "ogarowej" liscie dyskusyjnej na yahoo wstawilam link do swoich "obrazkow z wystawy". Jest tam relacja niemal pelna - bo od 13 (czyli od godziny wyznaczonej na poczatek ogarow, faktycznie ocena zaczela sie wczesniej - dlatego u mnie zaczyna sie od psa w wetranach; ale suki wszystki i porowanie takoz). jakosc jaka jest, taka jest, lepsza (u mnie) nie bedzie ;) Urszula(iZula) Quote
mmbbaj Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='urszulaizula']na "ogarowej" liscie dyskusyjnej na yahoo wstawilam link do swoich "obrazkow z wystawy" ;) http://good-times.webshots.com/album/558474266HNcwhu Quote
bea100 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Super, dziękuję Ula (dzięki Mmbbaj za linka) (Haniu, czy zgodzisz się, by fotka Twoja z Harmonią na ringu trafiła na moją stronkę?) Quote
dogaja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Świetny slideshow! :cool2: A jak pięknie Zorka szła! Widać ze zdjęć, że jest bardzo przywiązana do swojej pani. Brawo! :klacz::klacz::klacz: Quote
dogaja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='zpr']http://ogarypolskie.ovh.org/ ;) Piękna! :lol: Quote
Recommended Posts