Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jorge30 napisał(a):
"We are the Champion, my friends" :loveu:

Wielkie gratulacje dla Kumpla!!!
Gratulacje też dla reszty medalistów!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Super. Gratulacje dla Kumpla za Championat Polski!!!!!
Z tego co wiem Championat skończył też Hultaj i dla niego też wielkie gratulacje. A może przybył nam jeszcze jakiś champion:razz:
Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

pwlkpsnk napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Super. Gratulacje dla Kumpla za Championat Polski!!!!!
Z tego co wiem Championat skończył też Hultaj i dla niego też wielkie gratulacje. A może przybył nam jeszcze jakiś champion:razz:
Pozdrawiamy serdecznie.

Ja również wszystkim GRATULUJĘ!!!!!
ROŻKU, GDZIE MASZ BANNEREK DO TWOJEJ STRONY???
Chciałam go wstawic do mojej nowej WWW i poprosić o kilka fotek ROGALA do moich PRZYJACIÓŁ na stronie. Czy mogę???

Posted

puz napisał(a):
tak jak myslałam to skandal , przepraszam ale jest mi niedobrze jak na to patrze :roll:

Dlaczego jest Ci niedobrze ??? Na widok zdjęć czy owej suki MUZY, dziwny ten post, niezrozumiały - u mnie żaden ogar , nawet małoogarzy nie wywołuje mdłości. WYJAŚNIJ NAM TO, PROSZĘ.:crazyeye:

Posted

Dla ogarzych panów, którzy championat zakończyli - gatulacje!!!:klacz:
To ja też się pochwalę - bardowa córka - Rafa z Rodu Udry -dosk, CWC i res-CACIB.
Ależ jestem dumna!:multi:

Posted

Puz: ja też proszę o wyjaśnienia:-o

BRAWO!!!! GRATULUJĘ WSPANIAŁYM CHAMPIONOM HULTAJOWI I KUMPLOWI I ICH HODOWCOM I ICH OPIEKUNOM:multi: :multi: :multi:

AniuW: cieszę się z sukcesów córeczki Barda, masz powody do dumy :multi:
A ja się cieszę ze srebra duniowego Bohunka (i z oc doskonałej) :multi:

Posted

Nie ma to jak duma psiej "babci"...;-)
Ja jestem z Rafy tak dumna bo ona w sumie najdrobniejsza była w miocie a tak dobrze jej idzie i opisy zawsze ma dobre.

Posted

ROŻKU, GDZIE MASZ BANNEREK DO TWOJEJ STRONY???

Nie mam bannerka, bo nie mam strony:niewiem:
Chciałam poprosić o kilka fotek ROGALA do moich PRZYJACIÓŁ na stronie. Czy mogę???

Jeśli Rogal to Rożek, to pewnie, że możesz wstawić jego fotki na stronę Żmiłki. A jak potrzebujesz jakichś jego zdjęć, to daj znać na priv. Coś znajdę;)
Pozdrawiam.

Posted

pwlkpsnk napisał(a):
Nie mam bannerka, bo nie mam strony:niewiem:

Jeśli Rogal to Rożek, to pewnie, że możesz wstawić jego fotki na stronę Żmiłki. A jak potrzebujesz jakichś jego zdjęć, to daj znać na priv. Coś znajdę;)
Pozdrawiam.

Co sie stało, stronka była najpiekniejsza jaka znałam, taka gustowna, cud:-(
ROGAL to oczywiście ROŻEK, RÓG Nadbużańskie Granie !!!!!

Posted

Przyłączam się do gratulacji !!!!!!!
Wielkie brawa dla chłopaków wielkie tarmoszenie i stos wirtualnych kosteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

puz napisał(a):
tak jak myslałam to skandal , przepraszam ale jest mi niedobrze jak na to patrze :roll:

Ogromnie żałuję, że nie mogę zobaczyć tego co wywołuje u ciebie taką reakcję, a nie mogę bo nie otwierają mi się od pewnego czasu zdjęcia wstawiane przez ImageShecka :diabloti: Jednak z wcześniejszych postów wnioskuję, że jest na zdjęciu suczka ogar... czy, jak to nazywasz "materiał hodowlany", która zajęła I lokatę... możesz wytłumaczyć? :cool1:

samograj napisał(a):
Dlaczego jest Ci niedobrze ??? Na widok zdjęć czy owej suki MUZY, dziwny ten post, niezrozumiały - u mnie żaden ogar , nawet małoogarzy nie wywołuje mdłości. WYJAŚNIJ NAM TO, PROSZĘ.:crazyeye:

No właśnie :roll:

Ja również serdecznie gratuluję ogarkom, świeżo upieczonym Championom Hultajowi i Kumplowi oraz doskonałej oceny i srebrnego medalu Bohunkowi. Cieszę się z wami, to piękne ogary, a my wielokrotnie spotykaliśmy się razem na ringach...

Posted

Aneek napisał(a):
Przyłączam się do gratulacji !!!!!!!
Wielkie brawa dla chłopaków wielkie tarmoszenie i stos wirtualnych kosteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Przekażę Hultajowi wirtualne kosteczki. Ciekawe co na nie powie :evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Przekażę Hultajowi wirtualne kosteczki. Ciekawe co na nie powie :evil_lol:

Kumpel dostał najpierw prawdziwą - tak wielką że do dziś jej nie opanował, a te wirtualne w takim razie poczekają w zamrazalniku :evil_lol:

Posted

jorge30 napisał(a):
Kumpel dostał najpierw prawdziwą - tak wielką że do dziś jej nie opanował, a te wirtualne w takim razie poczekają w zamrazalniku :evil_lol:

Hultaj dostał obrożę dla Gawry :evil_lol:

Posted

[quote name='Hania']Hultaj dostał obrożę dla Gawry :evil_lol:
:lol: Nooo nieee, takiemu reproduktorowemu mężczyżnie dałaś Haniu w prezencie babską obrożę? Jaja jak berety ;)

Posted

Mmbbajka doniosła w swojej galerii, że Monia Bei:
ma złoty medal, tytuł Najlepsza Suka w Rasie i CWC!

Super Monia!!!!!!!!!!
Gratulacje, gratulacje, gratulacje!...

A czy ktoś zna już wyniki innych ogarków?
P.S. Aha, Monia jest już CHAMPIONKĄ!!!

Posted

Dziękuje ślicznie, jestem baaardzo dumna z Moni- ogromnie się cieszę!!!

Użytkową (psy) wygrał Hultaj a weteranów (psy) wygrał Impet.
GRATULKI!!!
Otwartą (suki) wygrała Harmonia, srebro zdobyła (tym razem;) ) Błoga-ROTTI.

NSWR-Harmonia a NPWR Rożek- Róg Nadbużańskie Granie wygrał BOB- GRATULUJĘ hodowczyniom (Agag i Hani) oraz Pawłowi i Paulinie SERDECZNIE!!!

Zorka NN ( w pośredniej) wygrała i dostała ocenę; UWAGA!!! DOSKONAŁĄ!!! ALEŻ RADOŚĆ!!!