Ania W Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 słuchajcie to nie jaja...O 12 RUSZAMY DO POZNANIA :lol: pogoda psakudna , trasa też także ja już w nerwach jestem:roll: WSZYSTKIM GONCZYM REPREZENTUJĄCYM POLSKIE BARWY ŻYCZĘ POWODZENIA I SUKCESÓW ! PRZEDE WSZYSTKIM W KONKURENCJACH FINAŁOWYCH ...A NIECH WIEDZĄ , ŻE POLACY NIE GĘSI I SWOJE RASY MAJĄ :p Quote
lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 rewelacja,pięknie wygladacie dziewczyny,dużo zdrówka i przespanych nocy,trzymajcie się cieplutko:loveu: Quote
bea100 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jorge30 napisał(a): ...Właśnie kończymy pierwszy tydzień życia!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... DARZ BÓR naszym Ogarkom i Gończym w Poznaniu (oraz Darz Bór dla wszystkich naszych polskich ras!!!) , dla wszystkich szerokiej drogi i z całych sił trzymam kciuki za ,,naszych" i czekam na wieści...:terazpol: Quote
Żaneta Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja również będe trzymać:kciuki: za nasze ogarki i gończaki:terazpol: Quote
bea100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Czy ktoś wie jakie Ogarki Polskie reprezentują nas w Poznaniu? Byłabym wdzięczna za linka lub przekopiowanie stawki...a jaka stawka Gończych Polskich? Quote
bea100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Oto sms od Hani, posłuchajcie, ależ radość: Zw Świata i Polski- ŻABA Z GOŃCZAKÓW Zw Świata i Polski i Rasy i 2 BIS Ras Polskich-ROŻEK gratulacje :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
dogaja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bea100 napisał(a):Oto sms od Hani, posłuchajcie, ależ radość: Zw Świata i Polski- ŻABA Z GOŃCZAKÓW Zw Świata i Polski i Rasy i 2 BIS Ras Polskich-ROŻEK gratulacje O matko! Ścięło mnie z wrażenia, Gaja też zemdlała :mdleje: i leży... Zawsze wiedziałam, że moja sunia ma dobry gust, a z Rożkiem sobie przypadli do serca od razu! I Ty, Żabo, zasłużyłaś na najwyższe psie uznanie, o ludzkim nie wspomnę! GRATULACJE, JAK STĄD NA KSIĘŻYC!!!!!! :thumbs: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :thumbs: Quote
bea100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja sobie wyobrażam, jak tam teraz świętują :drink1: (rozmawiałam z Hanią i wiem, że innym naszym ogarkom tez wspaniale poszło :multi: a Hania fenomenalnie haendlerowała :multi: rozmawiałam z Agag, rozmawiałam z Rożkowymi, rozmawiałam z Magdą z Gończaków...tak się darłam, że głosu mi zabrakło..ależ radość...:sweetCyb: qrcze, że nas tam nie ma...straszliwie zazdraszczam... to co Dogajko? Może się podłączymy do tej szampańskiej zabawy? :BIG: Oczywiście jak już skończysz reanimować Gaję ;) Quote
amberek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej tu Hania - ale nie pamiętałam swojego hasła. Świętujemy :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: :chlup: :drinking: Ja chyba najbardziej jestem dumna z tego jak mi poszło z Rewia :multi: :multi: :multi: . Irga dostała bdb - za chuda. Quote
bea100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 amberek napisał(a):Hej tu Hania - ale nie pamiętałam swojego hasła. Świętujemy :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: :chlup: :drinking: Ja chyba najbardziej jestem dumna z tego jak mi poszło z Rewia :multi: :multi: :multi: . Irga dostała bdb - za chuda. Haniu, jak wspaniale, że JESTEŚ: wyciągam naleweczkę i DARZ BÓR robię z Wami kochani:drink1: :BIG: Pozdrów jeszcze raz WSZYSTKICH :loveu: Za chwilę ja też zapomnę swojego hasła hehe...:razz: I bardzo dobrze... Quote
bea100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Przesyłam tez wielkie gratulacje i całusy od Joli od (zacieczkowanej) Błogiej, Joluchna cieszy się razem z Wami :iloveyou: :sweetCyb: :chlup: Quote
dogaja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bea100 napisał(a):Ja sobie wyobrażam, jak tam teraz świętują :drink1: ...ależ radość...:sweetCyb: qrcze, że nas tam nie ma...straszliwie zazdraszczam... to co Dogajko? Może się podłączymy do tej szampańskiej zabawy? :BIG: Oczywiście jak już skończysz reanimować Gaję ;) Słuchajcie, Gaja przechodzi jakąś załamkę - z tej rozpaczy, że jej nie było na światówce, zaczęła się zachowywać jak te trzy azjatyckie małpy: Nie słyszy... Nie mówi... Nie widzi... ... I w ogóle wygląda dość niewyraźnie... Poradźcie, co robić?! Quote
samograj Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A ja właśnie wróciłam z Poznania - jak pięknie prezentowały się na ringu honorowym ogary, nie mówiąc o niezliczonej masie gończych :terazpol: :terazpol: :terazpol: Dumny BARD przemaszerował z Anią - wybór najlepszego weterana, ROŻEK, niespełniona miłość ŻMIŁKI zaszalał :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG:[SIZE=3], oj zaszalał, [SIZE=3]czym sprawił ogromną radoćś hodowczyni- myślę, że razem z panem, pancią i resztą towarzstwa spili się do nieprzytomności - ale im dobrze razem w tym Zaniemyślu ,czy gdzie tam są. REWIA wygrała klasę i zgarnęla res CACIBA i zakończyła championat polski , ale w jakim stylu!!!- BRAWO REWIA KAŚKA ty wiesz, że ja zawsze trzymałam, za Was kciuki!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: (są tego ślady w postach przy okazji innych wystaw ) Przyłączam się do biby (wirtualnie) :cunao: :drink1: :knajpa: :laola: Gratuluję Magdzie i ŻABUNI- :multi: pięknie się wystawiły obie!!!:multi: MAGDA ZDROWIE ŻABY!!!!:knajpa: ŻMIŁKA ZDOBYŁA TYLKO SREBRO!!! :evil_lol: Ale jakie srebro!!!! :evil_lol: CZUŁAM SIĘ JAK NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH :terazpol: :multi: :multi: :multi: :multi: :terazpol: BYŁO CUDOWNIE!!!!! ZAŁUJTA, ŻEŚTA TAM NIE BYLI I Z NAMI NIE PILI!!! Nie wspominam o reszcie zwycięzców, bo z wrażenia nie pmiętam, ale HARDY złoto, szczenior po LITWORZE i młodzież też utytułowani!!! SORRY, ALE NIE MAM KATALOGU , NIE PAMIĘTAM IMION I PRZYDOMKÓW!!! NA PEWNO KTOŚ UZUPEŁNI!!! NO I NASZE GOŃCZE WPISZE, BO JA PADAM!!!:huh: :mdleje: GRATULUJĘ WSZYSTKIM!!! na razie tyle, z finałów nie mam: Quote
Sabina1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 samograj napisał(a):ŻMIŁKA ZDOBYŁA TYLKO SREBRO!!! :evil_lol: Ale jakie srebro!!!! :evil_lol: CZUŁAM SIĘ JAK NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH Co to znaczy tylko srebro ? To przecież wspaniale ! Sunia "z najwyższej półki" przecież. Bardzo, bardzo gratuluję wszystkim. Rożkowi, co od początku zdobywa dla swoich Pańtwa, co tylko może, , pieknej, wielkookiej Żabuni, Żmiłce, Rewii, Irdze, nie pamietam wielu wspaniałych ogarków, ale całej tej czterdziestce, którą widziałam na liście. Bawcie się dobrze i świętujcie w Poznaniu i.........nie zapominajcie o nas..........wspomnijcie choć przez chwilę.........bo cieszymy się z Wami, czekamy na relacje i zdjęcia. Wracajcie szczęśliwie . Quote
Sabina1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dzisiaj każdy post powinien być kwiatami ozdobiony. Jak przy święcie :lol: Quote
Ania W Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witam po powrocie! Mam prośbę...Wszyscy już chyba znają historię miłości (znowu !) Barda i Nutki (Okiflejdy), która skutkowała dla mnie nieprzespaną nocą (mieszkaliśmy w jednym domu :-) ). Dlatego cały piątek chodziłam na rzęsach i dałam radę zrobić tylko jedno zdjęcie (!). Jeżeli ktoś ma przypadkiem jakieś zdjęcia Barda, to bardzo proszę o przesłanie mi :-) Będę baaardzo wdzięczna ! Quote
samograj Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 NIKT NIE PISZE TO JA WSTAWIAM: NEMROD Kłusująca Sfora ZWYCIĘZCA ŚWIATA i POLSKI BOB 3 BIS RAS POLSKICH gratulacje dla najlepszego gończego :laola: Quote
kasiawro Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 amberek napisał(a):Hej tu Hania - ale nie pamiętałam swojego hasła. Świętujemy :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: :chlup: :drinking: Ja chyba najbardziej jestem dumna z tego jak mi poszło z Rewia :multi: :multi: :multi: . Irga dostała bdb - za chuda. Haniu jestem Ci ogromnie wdzięczna i bardzo dziękuję (bardzo, bardzo, bardzo).:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: te buziaki to od Tomka!!! Bardzo żałowałam, że nie mogłam z Wami wszystkimi świętować, opijać i imprezować - mam nadzieję że będzie okazja przy klubówce, albo jeszcze wcześniej ;) Gratulacje jeszcze raz dla naszej całej rodzinki Nadbużańskie Granie - poszło wszystkim rewelacyjnie, :multi: :multi: :multi: jest co świętować!!!! Quote
kasiawro Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Samograjko dzięki za gratulacje i kciuki!!! Wiem, wiem, że Rewia to Twoja ulubienica. Proszę nie mów, że macie "tylko srebro" bo przecież taka wystawa i taka stawka że nie jest ważneco? ważne że tam byłyśmy - pozdrawiam Quote
samograj Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kasiawro napisał(a):Samograjko dzięki za gratulacje i kciuki!!! Wiem, wiem, że Rewia to Twoja ulubienica. Proszę nie mów, że macie "tylko srebro" bo przecież taka wystawa i taka stawka że nie jest ważneco? ważne że tam byłyśmy - pozdrawiam O "TYLKO SREBRZE" PISAŁAM Z PRZYMRÓŻENIEM OKA:razz: CIESZĘ SIĘ, ŻE BYLISMY TAM I, ŻE WYGRALI MOI FAWORYCI!!!! Quote
samograj Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 POSTANOWIŁAM WKLEIĆ TUTAJ , COŚ CO ZMROZIŁO MNIE I POWALIŁO !!! DLATEGO TUTAJ, BO TU WKLEJALIŚMY ZDJĘCIA, TU PISALIŚMY O ŚWIERKLAŃCU, W KTÓRYM OSOBIŚCIE POZNAŁAM MAŁGOSIĘ, MARKA I BAJANA [SIZE=6]NAPISAŁA MAŁGOSIA Quote
dogaja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 samograj napisał(a):POSTANOWIŁAM WKLEIĆ TUTAJ , COŚ CO ZMROZIŁO MNIE I POWALIŁO !!! DLATEGO TUTAJ, BO TU WKLEJALIŚMY ZDJĘCIA, TU PISALIŚMY O ŚWIERKLAŃCU, W KTÓRYM OSOBIŚCIE POZNAŁAM MAŁGOSIĘ, MARKA I BAJANA [SIZE=6]NAPISAŁA MAŁGOSIA I w Świerklańcu Bajanek był "srebrny"... ... i teraz jest cały... srebrniutki... Zajrzyjcie do Małgosi i Marka: do"Galerii", a w niej do topiku "BAJAN i... my". Quote
samograj Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kliknijcie bannerek on was zaprowadzi do galerii Quote
dogaja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 samograj napisał(a):kliknijcie bannerek on was zaprowadzi do galerii Chodzi oczywiście o ten, bajankowy banerek: Quote
Recommended Posts