zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Czy ma ktoś jakieś wyniki z wystaw z ringu gończych pl??? :cool3::mad: :cool3: Quote
weszynoska Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 AMBER z Doliny Bystrej - NPwR ZwR dosk I SMUGA Cnotliwy Nos - NSwR dosk I BORÓWKA Herbu Węszynos bdb :placz: to wyniki z Rzeszowa co dlaej na grupach było nie wiem bo musieliśmy jechać Quote
zpr Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 GRATULACJE DLA OPUSKA I JOASI ZA UKOŃCZENIE CHAMPIONATU PL.!!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
musia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Podziękowania należą się ZPR., bo ona w Będzinie powiedziała zgłoś do Nowego Targu. A w szczególności Edkowi z Beskidzkiego Matecznika , który na moje: zgłosiłabym ale nie pozwalają mi jechać (szpital i mąż) powiedział , zgłosiłem swoje , wezmę i Opusa . Wystawię ci. No i wystawił. Jak sam pisał : kaszana tylko CWC - chociaż dzięki temu skończyliśmy Championat Quote
zpr Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='musia']Podziękowania należą się ZPR., bo ona w Będzinie powiedziała zgłoś do Nowego Targu. A w szczególności Edkowi z Beskidzkiego Matecznika , który na moje: zgłosiłabym ale nie pozwalają mi jechać (szpital i mąż) powiedział , zgłosiłem swoje , wezmę i Opusa . Wystawię ci. No i wystawił. Jak sam pisał : kaszana tylko CWC - chociaż dzięki temu skończyliśmy Championat Czyli jednym słowem do grona "Kłusaków: dołączył kolejny championa!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
amberek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 weszynoska napisał(a):AMBER z Doliny Bystrej - NPwR ZwR dosk I SMUGA Cnotliwy Nos - NSwR dosk I BORÓWKA Herbu Węszynos bdb :placz: to wyniki z Rzeszowa co dlaej na grupach było nie wiem bo musieliśmy jechać Na grupach wygrywały inne :( My z AMBERKIEM dostalismy 4 miejsce w Rasach Polskich, przywieźliśmy dwa wielkie puchary i dużo wspaniałych wspomnień ;) Pozdrawiam Quote
zpr Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 amberek napisał(a):Na grupach wygrywały inne :( My z AMBERKIEM dostalismy 4 miejsce w Rasach Polskich, przywieźliśmy dwa wielkie puchary i dużo wspaniałych wspomnień ;) Pozdrawiam Gratulacje :multi: Quote
Ania W Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 To ja też się pochwalę :-) Reda z Rodu Udry w Białymstoku dostała pierwsze CWC i rozpoczęła drogę do dorosłego championa. Tata Bard i ja jesteśmy z niej baaardzo dumni:-), tym bardziej , że to dopiero jej druga wystawa i jeszcze czuje się trochę nieswojo w tych klimatach. Quote
Hania Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ania W napisał(a):To ja też się pochwalę :-) Reda z Rodu Udry w Białymstoku dostała pierwsze CWC i rozpoczęła drogę do dorosłego championa. Tata Bard i ja jesteśmy z niej baaardzo dumni:-), tym bardziej , że to dopiero jej druga wystawa i jeszcze czuje się trochę nieswojo w tych klimatach. Super!! Gratulacje!! Zwycięstwa "dzieci" chyba cieszą najbardziej :p Quote
sabra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Szukam kogoś z okolic Reszla,Kętrzyna,Mrągowa lub Olsztyna kto wybiera się do Świerklańca na klubówkę i ma miejsce w samochodzie dla jednej osoby z grzeczną podhalanką.Oczywiście odpłatnie. Wiadomości proszę przesyłać do mnie na priv. Quote
Ania W Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Haniu, dziękuję za gratulację :-) Rzeczywiście cieszy to bardzo! Zwłaszcza , że ja mam ich tak mało (dzieciaków) i szans na następne już raczej nie ma...chyba , że "własne" (psie oczywiście):-) Quote
malgosia_1 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 To ja zapraszam na fotorelacke z wystawy w Białymstoku na stronie serwisu: http://serwis.atena.vip.interia.pl/ Mozna tam zobaczyc nie tylko corcie Barda - Udre, ale rowniez w znakomitej formie ogarka Świtonia i dzielnie walczacego z beaglami, posokowcami Relaksa Hulaj Duszke oraz w finalach weteranow wielce zasluzonego SIMA z Warminskich Szczekaczy! Quote
Ania W Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Małgosiu, ogarek w znakomitej formie to jednak Śmiałek...Śwituna tym razem nie było ;-) Quote
Paula_i_Świst Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ooo braciszek! Zdecydowanie Śwituna nie było w Białymstoku :( Aniu! odezwiemy się niedługo, masz pozdrowienia od Gabi-Czuprynki. Jak będziemy mieli troszkę czasu to wkleimy kilka zdjęć z wystawy w Nowym Sączu. Pozdrawiamy Quote
Ania W Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hello! Ale niespodzianka :-) Macie zdjęcia Gabi ? A może wzieliście jakiś kontakt do nich ? Ja od dłuższego czasu chciałam się skontaktować z jej właścicielami... Czekam na jakiś na wsz odzew :-) Będziecie na warszawskiej ? Quote
malgosia_1 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ania W napisał(a):Małgosiu, ogarek w znakomitej formie to jednak Śmiałek...Śwituna tym razem nie było ;-) no tak, teraz "zajarzylam"... przepraszam, nie spradzilam w katalogu... oba na "Ś" i pewnie dlatego mi sie pomerdalo. Sorki... ale oba psiaki zasluzone wiec chyba nikt sie poczul sie urazony! pozdrawiam serdecznie Quote
zpr Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 A jak tam poszło GP na wystawach w Częstochowie i we Włocławku??? :cool3: Quote
musia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ze strony klubowej u Hani podaję: Włocławek PSY Klasa użytkowa 1. BOROWY Herbu Węszynos - dosk, CWC, NPwR SUKI Klasa młodzieży 1. KRASKA Olfactus - dosk, Zw.Mł, Zw.Rasy, II BIS Ras Polskich, I BOG, III BIS 2. BURZA Wilczy Pazur - dosk Klasa pośrednia NOA Grający Gon - nie dojechała Klasa otwarta 1. GALA z Doliny Łydyni - dosk Quote
Marysia_i_gończy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 zpr napisał(a):A jak tam poszło GP na wystawach w Częstochowie i we Włocławku??? :cool3: Wyniki Włocławka są na stronie klubowej :cool3: Rasę wygrała KRASKA Olfactus, która następnie wygrała także grupę oraz była trzecia na BISie!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ooo, widzę musiu, że pisałyśmy w tym samym czasie :) :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
zpr Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 W Chorzowie w Ogarach Polskich BOB wygrała Żmiłka z Gończaków - gratulacje!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na dobre wieści z finałów :multi: :multi: :multi: Quote
musia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wyniki gończych polskich Klasa otwarta 609. GIEWONT z Beskidzkiego Matecznika, II dosk. 610. OPUS Kłusująca Sfora I dosk. Klasa championów 611. AMBER z Doliny Bystrej nieobecny 612.MAUR Kłusująca Sfora I dosk. CWC, NPwR. Zw.Rasy, BOG.6 ------------------------------------------ Suki - Hündinnen Klasa otwarta 613. ISKRA Trzy Potoczki, II bdb 614. MRÓWKA z Ziębowego Wzgórza, I bdb Klasa użytkowa 615. ŁOZA Sfora Drzymały, I dosk, CWC NSwR 616. TAHIRA z Suchej Strugi, II dosk. Co do ogarów - sędzia najlepszego psa dał REMIZOWI (i znalazł u niego zgryz cęgowy) II był KUMPEL ( temu zaś wytknął za dużą strzałkę na piersi.) Muszę tu wspomnieć , że dzisiaj znacznie lepiej na ringu prezentował się Kumpel. Widać efekty po spotkaniach z młodym prezenterem. Spokojne pokazanie zębów, kulek i oczu. Sprężysty krok z podniesionym ogonem. Ładne pokazanie się w postawie. Tego dzisiaj brakowało Remizowi, ale też wystawiał go Piotr, a nie Mateusz. Żmiłka jak już wspomniałam wzięła rasę. Co przyprawiło Samograjową o lekki szok i brak kordynacji w rozmowie. Czekamy na wyniki gończaków w finałach. Quote
zpr Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 musia napisał(a):Wyniki gończych polskich Klasa otwarta 609. GIEWONT z Beskidzkiego Matecznika, II dosk. 610. OPUS Kłusująca Sfora I dosk. Klasa championów 611. AMBER z Doliny Bystrej nieobecny 612. MAUR Kłusująca Sfora I dosk. CWC, NPwR. Zw. Rasy ------------------------------------------ Suki - Hündinnen Klasa otwarta 613. ISKRA Trzy Potoczki, II bdb 614. MRÓWKA z Ziębowego Wzgórza, I bdb Klasa użytkowa 615. ŁOZA Sfora Drzymały, I dosk, CWC NSwR 616. TAHIRA z Suchej Strugi, II dosk. Co do ogarów - sędzia najlepszego psa dał REMIZOWI (i znalazł u niego zgryz cęgowy) II był KUMPEL ( temu zaś wytknął za dużą strzałkę na piersi.) Muszę tu wspomnieć , że dzisiaj znacznie lepiej na ringu prezentował się Kumpel. Widać efekty po spotkaniach z młodym prezenterem. Spokojne pokazanie zębów, kulek i oczu. Sprężysty krok z podniesionym ogonem. Ładne pokazanie się w postawie. Tego dzisiaj brakowało Remizowi, ale też wystawiał go Piotr, a nie Mateusz. Żmiłka jak już wspomniałam wzięła rasę. Co przyprawiło Samograjową o lekki szok i brak kordynacji w rozmowie. Czekamy na wyniki gończaków w finałach. Gratulacje dla zwycięzców, znowu Kłusaki górą@!!! Asiu a Opusik bez CWC??? będą jakieś foty? Quote
musia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Bez CWC, a sędzia faktycznie nie przewidywalny. Posokowcowi Wojtka w młodzieży nie dał np dosk. bo z zasady nie daje młodzikom , choć o nim samym w superlatywach samych, pełne zachwyty. Remizowi nie dał CWC (bo wg niego cęgówka , a itak złoto to dużo). Dał CWC za to Łozie... Takie jest życie. Grunt , że Opus pokonał konkurenta - ładnego psa. A wnosek o Championat już leży w ZG, więc ta wystawa jak i następne - bez takiego stresu. Teraz liczą się dla mnie konkursy myśliwskie. No i polowanie zbiorowe Opusa zimą. Quote
zpr Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Maur dodatkowo Best of Group VI!!! :multi: Quote
Recommended Posts