Vilena Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Co powiecie na to: http://allegro.pl/wielki-dalmatynczyk-wys-77cm-krycie-reproduktor-i1411536952.html Ja w życiu nie widziałam głupszego ogłoszenia!!! Nie sądziłam, że ludzie potrafią być aż tak durni! :angryy: :angryy: :angryy: "piesek jest gotowy i oczekuje na chętne suczki", "matka pieska też była bardzo dużym psem" - już dawno tak się nie wkurzyłam :angryy: SKANDAL!!! Quote
agg Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A czy to nie jest naruszenie zasad allegro? 1. nie jest to dalmatyńczyk tylko pies w typie, 2. pies w typie rasy nie może być reproduktorem. Pomijając kwestię konstrukcji ogłoszenia. Quote
Vilena Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Oczywiście, że nie może być reproduktorem, dlatego napisałam, że w życiu nie widziałam głupszego ogłoszenia. Niestety chyba nie ma na allegro zakazu umieszczania takich ogłoszeń, a szkoda! Quote
Vilena Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Mam nadzieję, że nikt nie odpowiedział :shake: Quote
Recommended Posts