Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/szczecinek/bajka.jpg
pięknie schudła! jestem w szoku, że to możliwe w szczecinku:diabloti:
jak ją ostatnio widziałam, to wyglądała jak nakręcona parówka:evil_lol::evil_lol:

teraz mam nadzieję, że będzie już tylko szczęśliwa, zadbana i kochana
danusiu, dziękuję za wszystko:loveu: i dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam uratować bajeczkę:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/szczecinek/bajka.jpg
pięknie schudła! jestem w szoku, że to możliwe w szczecinku:diabloti:
jak ją ostatnio widziałam, to wyglądała jak nakręcona parówka:evil_lol::evil_lol:

teraz mam nadzieję, że będzie już tylko szczęśliwa, zadbana i kochana
danusiu, dziękuję za wszystko:loveu: i dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam uratować bajeczkę:loveu:

Tylko jedno zdjęcie, bo deszcz padał i zimno było.
A Boluś ma swój wątek?

Posted

wieści z nowego domu :)

Witam
wreszcie mam internet, sasiad mi udostepnil swoje lacze bo my mamy awarie.
Bajka ma nowe imie Zuza bo na Bajke nie reagowala, bardziej na wolenie. Na Zuze tez nie reaguje oczywiscie ale moze z czasem...
Sprawuje sie super, ani razu nie zalatwila sie w domu. Ale wychodzimy z nia czesto...dzis juz stala pod drzwiami jak z nia wyszlam od razu siku czyli juz zaczyna sygnalizowac.Ma apetyt ijuz zaczyna broic i podgryzac. Daje spokojnie sobie ubrac obroze i smycz. Wczoraj bala sie schodow ale juz z kazdym wyjsciem coraz lepiej. Wita sie z sasiadami, zawiera nowe znajomosci. A chce sie zaprzyjaznic z kadym nawet z kotami osiedlowymi.Wczoraj wchodzila na balkon tylko za mna a dzis juz sama i obserwowala podworko ale szybko wraca.Nie raeguje negatynie na nic. Nie lubi zdiec i fleszu aparatu. W kuchni pierwsza asystentka.Jak spi to strasznie chrapie. Slychac ja w calym mieszakniu. Spi na swoim poslanku, drzemki na dywanie w pokoju. No moglabym pisac i pisac...a dzis nawet szczeknela i ma super basik:)
zdjęcia też będą za kilka dni

Posted

Przepraszam za off:

Ciocie, pilnie poszukujemy zaufanej osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gryficach(zach.pom.). To dom dla suni, która po 8 latach została wyrzucona, a teraz los się do niej uśmiechnął. Jeśli znacie kogoś zaufanego, to piszcie proszę na PW lub 607350567.

Posted

u bajeczki-zuzy wszystko dobrze :)
ma adresówkę, nowe szeleczki, dobry apetyt na gotowane jedzonko, w domu zaczyna broić :diabloti: ale zachowuje czystość:loveu:.
niestety zuza boi się samochodu, w ogóle nie chce do auta podchodzić.
nowa rodzinka śledzi forum i obiecała wstawić niedługo zdjęcia:cool3: więc czekamy :)

Posted

meldujemy ze u Zuzi(Zuzelka,Zuzka,Zuziolka) wszystko ok
dzis nawet miala mala rundke przy rowerze
i super zadowolona , chciala jeszcze
jutro proba z autem, juz ze mna podchodzi i nawet zajrzala do srodka
mysle ze czuje sie jak u siebie
chrapie, popierduje czasem...i tarmosi pluszaki
ma apetyt i bardzo polubila balkon(obserwuje koty sasiadow i dzieci na podworku)
...no i znow moglabym pisac i pisac tyle sie u niej dzieje:)
pozdrawiamy i dziekujemy