Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie do pojęcia jest dla mnie jakim cudem Bajka jeszcze nie ma domu.. zagladam czasami, ogladam zdjecia, widze jak rosnie.. jest niesamowita.. Ludzie zakochuja sie w niej od pierwszego wejrzenia.. dlaczego czeka tak długo?!
Mam nadzieje, ze czas sprawi, ze odpadna wszystkie "oszolomy" i Bajka znajdzie prawdziwy, kochajacy dom..

Posted

agaga21 napisał(a):
bajka i ufo.
miały się poznać i zaprzyjaźnić...póki co nie wyszło
[video=youtube;FyEleSH0Qg8]http://www.youtube.com/watch?v=FyEleSH0Qg8[/video]

Aga a spróbujcie z nimi na spacer wyjść razem,z tego co mi wiadomo to całkiem inaczej psy się zachowują przez płot,a całkiem inaczej chodząc obok siebie na smyczkach,Bajka ewidentnie broniła swojego terenu :)

I poproszę link do rozliczeń,bo muszę na wątku bazarkowym wstawić,a ty masz skrzyneczkę pełną :)

Posted

tatankas napisał(a):

I poproszę link do rozliczeń,bo muszę na wątku bazarkowym wstawić,a ty masz skrzyneczkę pełną :)

wątek rozliczeniowy jest w moim podpisie ale rozliczenia z lutego jeszcze nie ma. zrobię w tym tygodniu. a o które wpłaty ci chodzi?z którego bazarku?
skrzynka odetkana ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
wątek rozliczeniowy jest w moim podpisie ale rozliczenia z lutego jeszcze nie ma. zrobię w tym tygodniu. a o które wpłaty ci chodzi?z którego bazarku?
skrzynka odetkana ;)

dzisiejsza wpłata,więc pewnie poczekam jeszcze troszkę,jak będzie w rozliczeniu wpłata to proszę o link.Drobna wpłata wyszła,ale zawsze cosik :)