agaga21 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='kmk']Oj, oj. Jaki groźny ten tygrysek. :diabloti: Jutro u Tygrysiątka będą odwiedziny - I nowa koleżanka, też taka bidka.[/QUOTE] krzysiu, jeśli będziesz miał trochę czasu, porób proszę bajeczce kilka fotek :) rutce też...będą do allegro. Quote
dczn Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Przepiekna sunia z tej Hesi ... mi sie juz tak spodobalo to Hesia, ze nawet do swojej tak wolam :D. Mam zapisane wszystkie fotki na dysku tegoz zjawiska :) Quote
sylwusia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 alez ona jest piekna:)strasznie podobna do naszego Spika ktorego adoptowalismy w listpadzie:)to mieszanka wyzla z amstafem z tego co widac?bo wyzel jest w niej bankowo:) Quote
kmk Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A Tygrysek dzisiaj wygląda tak. [video=youtube;DdzDBQwR1KM]http://www.youtube.com/watch?v=DdzDBQwR1KM[/video] Bajka żywiutka i taka przylepa. Ogonek się goi, a i nóżki jakby trochę pewniej stawia. Po mojemu to mini astka, a umaszczenie... no cóż - przecież nie wszystkie astki muszą być brzydkie :) zawsze musi być jakiś wyjątek, a Bajka jest najładniejszym psem jakiego znam :) Zdjęć nie robiłem, bo serwis na allegro na pewno zrobią jej dziewczyny ze Szczecinka. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Piękny tygrysek :)! Ta czarna łata z tyłu jest po prostu rewelacyjna! Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 śliczności moje maleńkie!:loveu: krzysztof, jak to amstaffy brzydkie???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kmk Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='agaga21']śliczności moje maleńkie!:loveu: krzysztof, jak to amstaffy brzydkie???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] :) Gdzie tam - żartowałem. Przecież wiadomo, że astki są wyjątkowej urody :diabloti: Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='kmk']:) Gdzie tam - żartowałem. Przecież wiadomo, że astki są wyjątkowej urody :diabloti:[/QUOTE] no. to już lepiej:evil_lol: zobaczysz, jeszcze kilka bullowatych transportów i się całkiem nawrócisz:diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='agaga21'] zobaczysz, jeszcze kilka bullowatych transportów i się całkiem nawrócisz:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Z ust mi to wyjęłaś :)! Quote
baster i lusi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='agaga21']no. to już lepiej:evil_lol: zobaczysz, jeszcze kilka bullowatych transportów i się całkiem nawrócisz:diabloti::diabloti:[/QUOTE] ha ha i będziemy mieć rodzynka w swoim gronie:lol: Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
margolcia402 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 widze ktoś tu rozpieszcza Bajunie .. świetnie ! a my się bałyśmy przyznać, że szarpanie się smycza to cos co ona bardzo lubi .. i nas wszystkich ciagle do tego namawia :) Quote
fioneczka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://img692.imageshack.us/img692/3729/amstaffy049.jpg no i spociły mi się oki :( rybeńka malutka ... w szelkach Fionusiowych na spacer poszła ten przód trzeba dociągnąć lalce bo wisi jej strasznie ;) Quote
agaga21 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 zapraszam na bazarek(również na bajeczkę) NOWE ROLETY OKIENNE! RÓŻNE ROZMIARY! http://www.dogomania.pl/threads/201776-NOWE-ROLETY-OKIENNE-na-psy-z-bb-do-20-lutego?p=16266705#post16266705 Quote
tatankas Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pieniążki na Bajeczkę jak z bajki już poszły-z bazarku dla niej wyszło 47zł i tyle przelane :) Quote
agaga21 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 ROZLICZENIE NASZYCH PSIAKÓW: http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16272180&viewfull=1#post16272180 Quote
fioneczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 z bazarku dla Bajeczki uzbierała się kwota 89 zł dziś zrobię przelew proszę o potwierdzenie wpływu na konto na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/200701-mega-bazar-zakończony-w-trakcie-rozliczenia?p=16274156&viewfull=1#post16274156 Quote
choleraa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zaczełam bazarek ogłoszeniowy..... ale bylo mi wstyd, ze mam zaległość na wątku Bajki, wiec mam najpierw coś dla niej:) (oczywiscie poza bazarkiem;) ale jakby co, to zapraszam:) http://www.dogomania.pl/threads/201854-Super-TEKSTY-OG%C5%81OSZENIOWE-w-extra-cenie!-Na-amstaffy-TTBS-do-13.02?p=16273728#post16273728 Bajke smutną Ci opowiem, o sierotce zagubionej. Wlesie strasznym zabłądziła, nagle światło zobaczyła... Biegło dziecie przerażone do jasności wytesknionej... Nagle ból ją przeszył srogi, położyła sie koło drogi.. Światło znikło gdzieś za rogiem, stało sie najwiekszym wrogiem. Samochodów jeździ mnóstwo, "ranny szczeniak- toż to głupstwo..." Żaden z nich sie nie zatrzymał, taki miał być Bajki finał... Ale znalazł sie kierowca, co od Boga serce dostał, umrzeć Bajce nie pozwolił, wielu z nas tym zadowolił.. Bajka cudny ma charakter, wygląd i usposobienie, zostań dla niej dobrym światłem- pokaż przeznaczenie... Troche serca, ciepły dotyk, nutka głosu miła... Żeby Bajka mimo wszystko dobrze sie skończyła.. Quote
tatankas Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 choleraa -jesteś the best,jak ja bym chciała takie Bajki umieć pisać ;) Quote
Recommended Posts