Wala2006 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To mała jedzie w środe do szczecinak?? Tola wstawi pózniej zdjęcia Hesi z krótkiego spacerku :) Quote
agaga21 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 wala, jak ona chodzi? w jakim jest stanie po kilku dniach? dostaje ciągle leki przeciw bólowe? Quote
dalmibea Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 agaga21 napisał(a):ja wam bardzo dziękuję ale zdecydowałyśmy z agnieszką32, że hesia pojedzie do szczecinka. tam dostanie profesjonalną opiekę i myślę, że w polsce szybko znajdzie się dla niej dobra rodzina. ze szczecinkiem współpracujemy od dawna, mamy pełne zaufanie do mariamc. mam nadzieję, że was naszą decyzją nie urazimy. prosząc dalmatyńczykowe ciotki o pomoc, miałam na myśli pomoc w polsce ;) Trzymam za malutka kciuki z calych sil , ja tylko zaoferowalam wam swoja pomoc , ale akzeptuje i rozumiem wasza decyzje. Nie chcialam nikomu nic nazucac tylko zaoferowac pomoc. Quote
dczn Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 agaga21 napisał(a):a ja nie rozumiem twojego postu, nie wiem w którą stronę jest sarkastyczny i w jakim celu. co? co ci odbilo? Nie wiesz w ktora strone jest sarkastyczny- bo wogole nie jest sarkastyczny,....lol Byla cisza... a nagle kupa ludzi chce pomoc. To chyba zajeb()&*^&^%$ , co? I ciesze sie, ze tylu chetnych do pomocy malenstwu. zamiast doszukiwac sie slownych potyczek skupcie sie na piesku Ktos mi powiedzial ( ktos, kto zna sie na psach), ze to nie zaden kundel, a juz na pewno dalmatenczyka- tylko jakiejs odmiany amstaffa... sharky, czy cos takiego. ze takie maja ciapki , kropki.... no ale, kto wie. OK. CO BY NIE BYLO- TO JA SIE UCIESZYLAM, A NIE ZADRWILAM. No chyba, ze ktos mi drwine wskaze... ja nie widze Quote
Gabi79 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo u mnie pod górkę. Ta sunia jest przecudna! Quote
chita Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dczn napisał(a):co? co ci odbilo? Nie wiesz w ktora strone jest sarkastyczny- bo wogole nie jest sarkastyczny,....lol Byla cisza... a nagle kupa ludzi chce pomoc. To chyba zajeb()&*^&^%$ , co? I ciesze sie, ze tylu chetnych do pomocy malenstwu. zamiast doszukiwac sie slownych potyczek skupcie sie na piesku Ktos mi powiedzial ( ktos, kto zna sie na psach), ze to nie zaden kundel, a juz na pewno dalmatenczyka- tylko jakiejs odmiany amstaffa... sharky, czy cos takiego. ze takie maja ciapki , kropki.... no ale, kto wie. OK. CO BY NIE BYLO- TO JA SIE UCIESZYLAM, A NIE ZADRWILAM. No chyba, ze ktos mi drwine wskaze... ja nie widze dczn Twoj post pojawil sie zaraz pod postem agagi, gdzie zdecydowaly ze Hesia zostanie w PL dlatego to wygladalo...sarkastycznie ale wiem ze nie mialas takiego zamiaru:evil_lol: a co do tej odmiany to na yt jest slynny sharky;) i wyglada podobnie do Hesiuli:loveu: [video=youtube;pl93Hc1uH2w]http://www.youtube.com/watch?v=pl93Hc1uH2w[/video] Quote
some Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 faktycznie podobny... zwroccie uwage, ze psina ma adresowke. czy tylko u nas jest to tak malo popularne? a filmik z kurczaczkiem niesamowity :) Quote
Tola^^ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hesia jest do niego bardzo podobna, tylko nie aż tak masywana i duża, bo to dziewczyna :loveu: Na boku też ma taką dużą plamkę jak on, dziś wieczorkiem na pewno wstawie małej zdjęcia... Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 dczn napisał(a):co? co ci odbilo? Nie wiesz w ktora strone jest sarkastyczny- bo wogole nie jest sarkastyczny,....lol Byla cisza... a nagle kupa ludzi chce pomoc. To chyba zajeb()&*^&^%$ , co? I ciesze sie, ze tylu chetnych do pomocy malenstwu. zamiast doszukiwac sie slownych potyczek skupcie sie na piesku Ktos mi powiedzial ( ktos, kto zna sie na psach), ze to nie zaden kundel, a juz na pewno dalmatenczyka- tylko jakiejs odmiany amstaffa... sharky, czy cos takiego. ze takie maja ciapki , kropki.... no ale, kto wie. OK. CO BY NIE BYLO- TO JA SIE UCIESZYLAM, A NIE ZADRWILAM. No chyba, ze ktos mi drwine wskaze... ja nie widzewybacz, jeśli źle odczytałam twój post. ostatnio na dogo spodziewam się samych problemów i niezadowolenia, stąd pewnie moje przewrażliwienie ;) chita napisał(a): a co do tej odmiany to na yt jest slynny sharky;) i wyglada podobnie do Hesiuli:loveu: [video=youtube;pl93Hc1uH2w]http://www.youtube.com/watch?v=pl93Hc1uH2w[/video]faktycznie! widziałam kiedyś ten filmik. kto wie, może hesia wyrośnie na takie psisko jak sharky:cool3: Tola^^ napisał(a):Hesia jest do niego bardzo podobna, tylko nie aż tak masywana i duża, bo to dziewczyna :loveu: Na boku też ma taką dużą plamkę jak on, dziś wieczorkiem na pewno wstawie małej zdjęcia...to jeszcze szczeniak. ma czas by urosnąć :) hesia jutro ok. 13 jedzie do szczecinka:multi: zawozi ją kmk, któremu serdecznie dziękuję :) :) Quote
Canaveral-staff Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 oby nie była to powazna kontuzja - trzymam kciuki Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Agaga21 Hesi nie kuleje, no chyba że duszy czas chodzi to wtedy... Jedna z jej tylnik nóżek nie pamiętam już która chyba prawa, jest wystawiona nie wiem jak dokładnie opisać jak ona chodzi... Leków przeciw bólowych chyba już nie dostaje :( I maleńka ma tak jak by dziure w ogonie :( Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Super że Malusia jedzie już jutro oby to nie było nic poważnego :) Quote
MalgosMalgos Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dla tego biedaka: http://www.dogomania.pl/threads/187361-Farcik-mixamstaff-odgryz%C5%82-mu-%C5%82ap%C4%99-%28Radom%29-zn%C3%B3w-szukamy-domu! Moje wysilki jak narazie nie przyniosly owocow.. Malgos Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 nie mogę się tych zdjęć doczekać... jutro mariamc obfoci dziewczynkę :) malutka pewnie się stanie ulubienicą wszystkich pracowników coś tak czuję... Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 A czy ktoś rozmawiał w jej sprawie z pracownikami?? Bo ona nie jest jeszcze 2 tyg. i nie wiem czy zostanie wydana... Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Wala2006 napisał(a):A czy ktoś rozmawiał w jej sprawie z pracownikami?? Bo ona nie jest jeszcze 2 tyg. i nie wiem czy zostanie wydana... tak. jestem w kontakcie z panią magdą. obiecała, że wszystko załatwi :) Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 agaga21 napisał(a):tak. jestem w kontakcie z panią magdą. obiecała, że wszystko załatwi :) To dobrze :) Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Na pewno umaszczenie ma oryginalne... Biedulka śliczna.... Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 A ona w szczecinku będzie w DT czy jak?? Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ania z poznania napisał(a):W hotelu :) Dziękuję za informację :) Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Gdyby do któregoś ze schronisk (największe prawdopodobieństwo wielkopolskich) trafił ten pies, Mars to bardzo proszę o kontakt! Quote
Wala2006 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Będę pamiętać! Czytałam przed chwilą jego wątek oby był cały i zdrów! Quote
chita Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Wala2006']A ona w szczecinku będzie w DT czy jak?? Wala to ten sam hotel u mariamc na ktory od wczoraj glosujemy juz na krakvetowskiej ankiecie;) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=60 Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 dziewczyny z niebieskiego się dorzucają więc mamy taką sytuację na dzień dzisiejszy: deklaracje stałe: 20zł fioneczka na 6 miesięcy) 15zł some 20zł chita 70-80zł murzyńska łydka (od lutego) 20zł mad-len(od lutego) deklaracje jednorazowe: 40zł chita 100zł ankub 30zł messalina 20zł canaveral staff 40zł murzyńska łydka :: FiGa :: deklaracja 70 ogłoszeń :smile: Quote
Recommended Posts