Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, takie psy powinny być kochane, rozpieszczane ale.. Polska rzeczywistość...

Niestety nie mogę pomóc inaczej niż w podnoszeniu wątku - u nas z kasa licho a DT niestety nie mogłabym zaoferować takiemu psu... Blok, 3 inne psy w tym pan i władca: doberman itd, itp.

Bidok straszny...

Posted

Hej hej, jestem i ja, sorki, ale trzeba mieć w głowie żelbeton, żeby scysję psią wrzątkiem porządkować, błagam! Dziś mi znajoma takie hasło zacytowała: i stworzył Bóg zło - człowieka....Będę rozsyłać wątek, biedny chrupek kochany.

Posted

[quote name='Karilka']Boże, takie psy powinny być kochane, rozpieszczane ale.. Polska rzeczywistość...

Niestety nie mogę pomóc inaczej niż w podnoszeniu wątku - u nas z kasa licho a DT niestety nie mogłabym zaoferować takiemu psu... Blok, 3 inne psy w tym pan i władca: doberman itd, itp.

Bidok straszny...

Winter nie oczekuje pomocy finansowej :):) co na dogo jest nieslychane ;), chodzi o podnoszenie watku i domek dla staruszka.

Za to koty potrzebuja wsparcia, kup kalendrz:

http://www.dogomania.pl/threads/199634-Unikatowe-kalendarze-A4-i-biurkowe-z-kotami-na-chatulowe-koty-do-31.01.-godz.22/page2

Posted

Winter7 bardzo bym Cię prosiła o dobry tekst do ogłoszeń + zdjęcia staruszka na mail: irenaka7@wp.pl
Zarezerwowałam jeden zestaw z ogłoszeniami z bazarku dla niego.
Czy jest ktoś na wątku, kto może zrobić i opłacić allegro dla niego?

Posted

[quote name='Marycha35']Hej hej, jestem i ja, sorki, ale trzeba mieć w głowie żelbeton, żeby scysję psią wrzątkiem porządkować, błagam! Dziś mi znajoma takie hasło zacytowała: i stworzył Bóg zło - człowieka....Będę rozsyłać wątek, biedny chrupek kochany.
Swiete slowa cioteczki oj swiete!Dziadziuniu z nadziejka w gore:thumbs::iloveyou:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Czy ta rana po poparzeniach sie zgoila?

Najlepsza mascia na szybkie gojenie sie ran po oparzeniach jest Multicare ,ale nie na rany pooperacyjne szyte

To jest już stara rana po oparzeniu. Niestety jej powierzchnia nie pokryje się już nigdy sierścią. Więc ma łysy placek ...

Posted

[quote name='irenaka']Winter7 bardzo bym Cię prosiła o dobry tekst do ogłoszeń + zdjęcia staruszka na mail: irenaka7@wp.pl
Zarezerwowałam jeden zestaw z ogłoszeniami z bazarku dla niego.
Czy jest ktoś na wątku, kto może zrobić i opłacić allegro dla niego?

Poszło :):):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Dzieki :):) pewnie przyszlas od Welsha ??

Tak, od Welsha, gdzie Wapiszon proponuje dać mojego psa :) do potencjalnego domu :)

A Dziadzio teraz będzie miał lepsze życie, tak się cieszę :)

Posted

Słuchajcie,
jeśli wszystko się uda w niedzielę pojadę do schroniska i adoptuję Dziadzia. Zawieziemy go do hotelu w Promnej u donki5. Będzie bliżej mnie i w razie potrzeby będę mogła zabrać go do weterynarza, czy chociażby odwiedzić. Jest tam tylko 10 boksów, więc nie zginie w tłumie potrzebujących. Rozmawiałam też z mariamc o hotelu w Szczecinku, ale to jest 380 km ode mnie i nie miałabym szans na jakąkolwiek pomoc czy interwencję. W razie czego zawsze jeszcze będzie można go tam przenieść, ale mam nadzieję, że wcześniej znajdzie dom.:razz:
Co o tym sądzicie????