Awit Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Kochany starszy biedaczek..... Wrzątkiem psy polać... Quote
Karilka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Boże, takie psy powinny być kochane, rozpieszczane ale.. Polska rzeczywistość... Niestety nie mogę pomóc inaczej niż w podnoszeniu wątku - u nas z kasa licho a DT niestety nie mogłabym zaoferować takiemu psu... Blok, 3 inne psy w tym pan i władca: doberman itd, itp. Bidok straszny... Quote
Marycha35 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Hej hej, jestem i ja, sorki, ale trzeba mieć w głowie żelbeton, żeby scysję psią wrzątkiem porządkować, błagam! Dziś mi znajoma takie hasło zacytowała: i stworzył Bóg zło - człowieka....Będę rozsyłać wątek, biedny chrupek kochany. Quote
Szarotka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Karilka']Boże, takie psy powinny być kochane, rozpieszczane ale.. Polska rzeczywistość... Niestety nie mogę pomóc inaczej niż w podnoszeniu wątku - u nas z kasa licho a DT niestety nie mogłabym zaoferować takiemu psu... Blok, 3 inne psy w tym pan i władca: doberman itd, itp. Bidok straszny... Winter nie oczekuje pomocy finansowej :):) co na dogo jest nieslychane ;), chodzi o podnoszenie watku i domek dla staruszka. Za to koty potrzebuja wsparcia, kup kalendrz: http://www.dogomania.pl/threads/199634-Unikatowe-kalendarze-A4-i-biurkowe-z-kotami-na-chatulowe-koty-do-31.01.-godz.22/page2 Quote
irenaka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Winter7 bardzo bym Cię prosiła o dobry tekst do ogłoszeń + zdjęcia staruszka na mail: irenaka7@wp.pl Zarezerwowałam jeden zestaw z ogłoszeniami z bazarku dla niego. Czy jest ktoś na wątku, kto może zrobić i opłacić allegro dla niego? Quote
Nadziejka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Marycha35']Hej hej, jestem i ja, sorki, ale trzeba mieć w głowie żelbeton, żeby scysję psią wrzątkiem porządkować, błagam! Dziś mi znajoma takie hasło zacytowała: i stworzył Bóg zło - człowieka....Będę rozsyłać wątek, biedny chrupek kochany. Swiete slowa cioteczki oj swiete!Dziadziuniu z nadziejka w gore:thumbs::iloveyou: Quote
xxxx52 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czy ta rana po poparzeniach sie zgoila? Najlepsza mascia na szybkie gojenie sie ran po oparzeniach jest Multicare ,ale nie na rany pooperacyjne szyte Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Goldenek nas zaprosiła, zapisuję, będę odwiedzać Dziadzia. Jest uroczy :) Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 xxxx52 napisał(a):Czy ta rana po poparzeniach sie zgoila? Najlepsza mascia na szybkie gojenie sie ran po oparzeniach jest Multicare ,ale nie na rany pooperacyjne szyte To jest już stara rana po oparzeniu. Niestety jej powierzchnia nie pokryje się już nigdy sierścią. Więc ma łysy placek ... Quote
malawaszka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 tam ma taką cieniutką jak pergamin skórę? :( to powinien mieć smarowane w mrozy czymś tłustym, jejku nie buda i łańcuch dla takiego psiaka :( Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='irenaka']Winter7 bardzo bym Cię prosiła o dobry tekst do ogłoszeń + zdjęcia staruszka na mail: irenaka7@wp.pl Zarezerwowałam jeden zestaw z ogłoszeniami z bazarku dla niego. Czy jest ktoś na wątku, kto może zrobić i opłacić allegro dla niego? Poszło :):):) Quote
Marycha35 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 chrupku kochany niech ci się poszczęści:) Quote
_gos_ Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jestem i ja. Winter, podeślij mi tekst ogłoszeniowy na gos_r@wp.pl - zrobię allegro. Quote
Cantadorra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Cieszę się, że Dziadzio pojedzie w lepsze miejsce... Quote
Szarotka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Cantadorra napisał(a):Cieszę się, że Dziadzio pojedzie w lepsze miejsce... Dzieki :):) pewnie przyszlas od Welsha ?? Quote
wapiszon Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A jaki jest stosunek staruszka do psów i kotów? Quote
Cantadorra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Szarotka napisał(a):Dzieki :):) pewnie przyszlas od Welsha ?? Tak, od Welsha, gdzie Wapiszon proponuje dać mojego psa :) do potencjalnego domu :) A Dziadzio teraz będzie miał lepsze życie, tak się cieszę :) Quote
wapiszon Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ja też od Welsha. Może coś będę miała? Tylko muszę wiedzieć co nieco więcej. Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Słuchajcie, jeśli wszystko się uda w niedzielę pojadę do schroniska i adoptuję Dziadzia. Zawieziemy go do hotelu w Promnej u donki5. Będzie bliżej mnie i w razie potrzeby będę mogła zabrać go do weterynarza, czy chociażby odwiedzić. Jest tam tylko 10 boksów, więc nie zginie w tłumie potrzebujących. Rozmawiałam też z mariamc o hotelu w Szczecinku, ale to jest 380 km ode mnie i nie miałabym szans na jakąkolwiek pomoc czy interwencję. W razie czego zawsze jeszcze będzie można go tam przenieść, ale mam nadzieję, że wcześniej znajdzie dom.:razz: Co o tym sądzicie???? Quote
Recommended Posts