UBOCZE Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy możesz przesłać oryginalne, pojedyncze fotki bezpośrednio na maila: ahohendorff@o2.pl ? Wtedy będzie lepsza jakość i będzie łatwiej je wykorzystać w celu rozpropagowania... Bo odzew już znajomych z grupy na FB, chcących pomóc - jest. Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 UBOCZE napisał(a):Przybywam z wątku Rufusa. Wrzuciłem Dziadzia na FB - do swojego profilu i do grupy dogo... Ubocze jak sie zwiesz na f.b??, bo ja tez tam jestem, ale wygladam jak kot :):) Quote
mc_mother Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Szarotka:crazyeye: Jak możesz wyglądać jak kot, Ty zdrajczyni:evil_lol:;) Jestem, bo Szarotka wkleiła bidulka na forum podhalana... Niestety wyjeżdżam na 3-4 dni, nie będę miała dostępu do netu- zajrzę po powrocie i spróbuję coś pomóc w miarę możliwości... Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Glownie to chyba chodzi o wsparcie moralne i szukanie domu. Wygladam bardzo przystojnie jako kot:):) czarno- bialy :):) Dzieki mc mother za przyjscie :):) Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Zapraszamy wszystkich milosnikow duzych bialych psow do Mirabelki, sunia narazie siedzi w klinice i czeka na operacje: http://www.dogomania.pl/threads/199631-Ciezki-przypadek-podhalanka-w-Radomiu!!! Quote
gudzik Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jestem z zaproszenia Szarotki z forum podhalana. Podnoszę biedaczka i trzymam kciuki za znalezienie nowego domu!!! Quote
Nadziejka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Matenko jaki cudny dziadzio , dziadziunio wierny pieknosci...taki los :shake::-(.....cioteczko jak dobrze ze ma ciebie ! trzymam mocno za dziadziunia:thumbs::thumbs::glaszcze: Quote
korelacja Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Też podnoszę ;-( biedaczek, jak ktoś mógł wpaść na pomysł oblania psa wrzątkieem ;-( to jakaś katastrofa!!! Biedaczek ... :-( Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Porozsyłałam wątek u znajomych.... może wątek zacznie żyć. To zawsze pomaga :) Quote
AniaGucio Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Też jestem! Widzę, że jest ciocia Szarotka, gonzales i wujek Ubocze - dobrze wróży psince. Zaraz wejdę na FB i udostępnię innym wątek chłopaka Quote
Becia66 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 serce się kraje, takie staruszki w schronach rozkładają mnie na łopatki. Może jego coś boli że tak ,,śpiewa?'' Quote
Yv1958 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jestem i ja. Trzeba porozsylac zaproszenia. Serce mi sie kraje!:placz: Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Winter glownie potrzebuje pomocy w znalezieniu pieskowi domu stalego. Mam nadzieje, ze sie jakas litosciwa dusza znajdzie, bo dziadzio jest leciwy. Quote
tripti Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 biedny psiaczek, taki właściciel bez serca mu się trafił...:( Quote
diana79 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 jestem na zaproszenie Euni Gonzales :loveu: biedny piesio :-( na stare lata w schronie:-( porobię mu ogłoszenia tylko potrzebuję dane do kontaktu tekst mogę wziąć z pierwszej strony czy będzie może jakiś inny? Quote
Nadziejka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='diana79']jestem na zaproszenie Euni Gonzales :loveu: biedny piesio :-( na stare lata w schronie:-( porobię mu ogłoszenia tylko potrzebuję dane do kontaktu tekst mogę wziąć z pierwszej strony czy będzie może jakiś inny?:cool2::buzi::thumbs:Dianus:loveu::loveu::loveu: serduszkami za dziedziunia mocno trzymamy! a moze bazarusiek by sie przydal maluni? pozdrowionka serdeczne Quote
winter7 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy możesz przesłać oryginalne, pojedyncze fotki bezpośrednio na maila: ahohendorff@o2.pl ? Wtedy będzie lepsza jakość i będzie łatwiej je wykorzystać w celu rozpropagowania... Bo odzew już znajomych z grupy na FB, chcących pomóc - jest. Poszło na mail'a. Pozdrawiam i BAAARDZO dziękuję. Quote
winter7 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Jesteście WSZYSCY wspaniali. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
winter7 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 diana79 napisał(a):jestem na zaproszenie Euni Gonzales :loveu: biedny piesio :-( na stare lata w schronie:-( porobię mu ogłoszenia tylko potrzebuję dane do kontaktu tekst mogę wziąć z pierwszej strony czy będzie może jakiś inny? Wysłałam wiadomość. Quote
UBOCZE Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 winter7 napisał(a):Poszło na mail'a. Pozdrawiam i BAAARDZO dziękuję. Już przekazałem dalej.:loveu: Gdyby były potem nowe, to oczywiście poproszę...;) Dziadzio jest cudny...:lol::lol::lol: Quote
winter7 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Widzę, że nie tylko ja mam problemy z zasypianiem :) Quote
Recommended Posts