Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze, że juz w DS :-)
Dziewczynom smutno bo oddają całe serca w "robotę psią', ale pewnie jak tylko odpoczną to uratują kolejne maluchy :-) a tu jeszcze tetryki czekają u dziewczyn na domki .. wiec nie będą miały za dużo czasu na smutki!!

Posted

Dziękuję przede wszystkim Supergodze:Rose::Rose::Rose:, że wzięła Kokunię pod skrzydełka Fundacji " Animalia"

Wczoraj już był tel. od nowego domku Herci i Amfetki - maludy "wpadły" do domku i obwąchują wszystkie kąty, zdążyły zrobić koopę:evil_lol:.

Nowe konto do wpłat na Kokunię :

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704
" dla Kokuni
"

W domu zrobiła się cisza. Wszyscy ( i piesy i koty i ludzia ) dzisiaj chodzą od rana i smęcą, nie mogą znaleźć sobie miejsa, brakuje nam dziewczynek i Saurona

Posted

conceited napisał(a):
Dziewczyny...nie smuccie sie...macie Dyzia:grins:

Tylko, że Dyzio jest mało towarzyskim zwierzątkiem :evil_lol:
Beata zmusiła raz Dyzia żeby mi się pokazał, zrobił to jak za karę, ale podszedł, popatrzał, lekko się nastawił do pogłaskania i zrobił w tył zwrot, stwierdził, że koniec części artystycznej programu :roll:

Posted

Dzwoniłam do kliniki - Kokunia ma się dobrze:lol:, prawdopodobnie odbiorę ją w sobotę. Jak będzie w domku to przez dwa tyg. będę podawała leki i będzie ponowna kontrola w klinice.
Napisałam do kliniki maila z danymi fundacji i jutro lub pojutrze wstępnie będę wiedziała jaki będzie koszt leczenia naszej Kokuni.

Posted

Ja dobrze, że szczeniorki w domkach. To ważny etap w ich zyciu, super, że maja już własnego człowieka, bo im później tym miłośc do Opiekunek Tymczasowych naszych wspaniałych zmąciłaby im radość z posiadania domu.
teraz Kajko.

Posted

Bardzo przepraszam za offtop.

Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt.

Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć.
Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie.

Posted

Dzisiaj odbieram o 16 Kokunię z kliniki:lol:.
Cioteczki, rachunek za leczenie powalił mnie z nóg - koszt 609 zł:placz::placz::placz: oprócz tego będzie potrzebna karma weterynaryjna dla" jelitowców " i krople do oczka ale jeszcze nie wiem jakie.
Proszę pomóżcie, każde 5 zł się liczy:modla::modla::modla:.