Angel Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 jak miło :loveu: małe rozrabiaki już w domku ! Quote
What May NN Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dobrze, że juz w DS :-) Dziewczynom smutno bo oddają całe serca w "robotę psią', ale pewnie jak tylko odpoczną to uratują kolejne maluchy :-) a tu jeszcze tetryki czekają u dziewczyn na domki .. wiec nie będą miały za dużo czasu na smutki!! Quote
Alicja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Angel napisał(a):jak miło :loveu: małe rozrabiaki już w domku ! ale już nie będzie filmików :( Quote
Ajula Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 i jeszcze został szczeniak Kajko u dziewczyn Quote
Ajula Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ania z poznania napisał(a):I Anuszka- Solinka :)! o własnie! :) Quote
aniao Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 cieszę się, że dziewuszki już w nowych domkach i trzymam kciuki za Kokunię! Quote
KateBono Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dziękuję przede wszystkim Supergodze:Rose::Rose::Rose:, że wzięła Kokunię pod skrzydełka Fundacji " Animalia" Wczoraj już był tel. od nowego domku Herci i Amfetki - maludy "wpadły" do domku i obwąchują wszystkie kąty, zdążyły zrobić koopę:evil_lol:. Nowe konto do wpłat na Kokunię : Fundacja dla Zwierząt Animalia Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 " dla Kokuni " W domu zrobiła się cisza. Wszyscy ( i piesy i koty i ludzia ) dzisiaj chodzą od rana i smęcą, nie mogą znaleźć sobie miejsa, brakuje nam dziewczynek i Saurona Quote
KateBono Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Tak Amfetka pojechała zamiast Kokuni do nowego domku. ale te posty skaczą Quote
ania z poznania Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Solinka też na pewno tęskni za Sauronkiem........ Kasiu, czyli Amfa poszła do domu zamiast Koki? Quote
conceited Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dziewczyny...nie smuccie sie...macie Dyzia:grins: Quote
BeaBono Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cioteczki zrobiłam "porządek w finansach" - post 54 - klik 120 zł przelałyśmy dziś na konto Koki w fundacji "Animalia". Quote
ania z poznania Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 conceited napisał(a):Dziewczyny...nie smuccie sie...macie Dyzia:grins: Tylko, że Dyzio jest mało towarzyskim zwierzątkiem :evil_lol: Beata zmusiła raz Dyzia żeby mi się pokazał, zrobił to jak za karę, ale podszedł, popatrzał, lekko się nastawił do pogłaskania i zrobił w tył zwrot, stwierdził, że koniec części artystycznej programu :roll: Quote
KateBono Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzwoniłam do kliniki - Kokunia ma się dobrze:lol:, prawdopodobnie odbiorę ją w sobotę. Jak będzie w domku to przez dwa tyg. będę podawała leki i będzie ponowna kontrola w klinice. Napisałam do kliniki maila z danymi fundacji i jutro lub pojutrze wstępnie będę wiedziała jaki będzie koszt leczenia naszej Kokuni. Quote
izabelka_70 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 na razie zapisuję :-) zdrówka dla Koki !!! Quote
dara9 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ale dobrze, że z małą już lepiej, trzymam kciuki za szybciutki powrót do zdrowia Quote
supergoga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja dobrze, że szczeniorki w domkach. To ważny etap w ich zyciu, super, że maja już własnego człowieka, bo im później tym miłośc do Opiekunek Tymczasowych naszych wspaniałych zmąciłaby im radość z posiadania domu. teraz Kajko. Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
KateBono Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dzisiaj odbieram o 16 Kokunię z kliniki:lol:. Cioteczki, rachunek za leczenie powalił mnie z nóg - koszt 609 zł:placz::placz::placz: oprócz tego będzie potrzebna karma weterynaryjna dla" jelitowców " i krople do oczka ale jeszcze nie wiem jakie. Proszę pomóżcie, każde 5 zł się liczy:modla::modla::modla:. Quote
ania z poznania Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 A czy to jest rachunek już z rabatem???? Quote
KateBono Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ania z poznania napisał(a):A czy to jest rachunek już z rabatem???? Tak, z rabatem:shake: Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 KateBono napisał(a):Tak, z rabatem:shake: :shock:............. Quote
BeaBono Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla Koki - micele Barbra Pro... Quote
Recommended Posts