Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, dzisiaj byli u KateBono ludzie zainteresowani adopcją Hery (spryciara chyba jest po kursie "Jak znaleźć sobie nowy dom w dwa tygodnie" :evil_lol:), normalnie podbija serca wszystkich, robi sztuczki marketingowe (w przeciwieństwie do Saurona, który nigdzie się nie wybiera :roll:.

Teraz trzeba przeprowadzić wizytę u nich na miejscu. Wybierzecie się na tą wizytę?

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Ania przywiozła dzisiaj klatkę dla Sol.
Sauron i Hercia postanowili ją "wypróbować".

"Może być. Mieszczę się" :lol:

Najfajniejsza okazała się ta tektura w środku. Razem z Amfą zabrali się czym prędzej za jej gryzienie.

Posted

Angel napisał(a):
czyli jest domek dla Herci ? :D

Jest. Dziewczyny, poproszę Was o szybką decyzję odnośnie wizyty PA, dobrze? Jeżeli nie możecie przyjechać to ja podjadę, ale mogę tylko dzisiaj wieczorem albo jutro w niedzielę wyjeżdżam i nie będzie mnie dwa tygodnie. Uznałam, że decyzja należy do Was, nie chcę absolutnie, żeby coś było nie tak, że wtryniam się nieproszona w WASZĄ adopcję.

Posted

[video=youtube;Ifc2nN1z8Ck]http://www.youtube.com/watch?v=Ifc2nN1z8Ck[/video]

[video=youtube;HDUo54PRLiU]http://www.youtube.com/watch?v=HDUo54PRLiU[/video]

[video=youtube;0BCr0oYTv0A]http://www.youtube.com/watch?v=0BCr0oYTv0A[/video]

Posted

ania z poznania napisał(a):
Jest. Dziewczyny, poproszę Was o szybką decyzję odnośnie wizyty PA, dobrze? Jeżeli nie możecie przyjechać to ja podjadę, ale mogę tylko dzisiaj wieczorem albo jutro w niedzielę wyjeżdżam i nie będzie mnie dwa tygodnie. Uznałam, że decyzja należy do Was, nie chcę absolutnie, żeby coś było nie tak, że wtryniam się nieproszona w WASZĄ adopcję.

ja uwżam zebys ty pojechała na wizyte :) jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko... chyba że Kate albo Beat pojada :D

Posted

Dzisiaj małe glizdy zostały odrobaczone.
Jutro cioteczka Ania jedzie na wizytę p/adopcyjną, jak domek będzie ok. to Hera i Koka pojadą we wtorek ( wtedy będą zaszczepione ) do swojego domku. A do Amfy domek też się szykuje.
Cieszę się ,że małe będą w Poznaniu - przynajmniej będę mogła je zobaczyć jak dorastają i jak się chowają.
Cioteczka Ania kupiła puszki dla całej naszej piątki maluchów - pięknie dziękujemy:Rose::Rose::Rose:

Posted

KateBono napisał(a):
Dzisiaj małe glizdy zostały odrobaczone.
Jutro cioteczka Ania jedzie na wizytę p/adopcyjną, jak domek będzie ok. to Hera i Koka pojadą we wtorek ( wtedy będą zaszczepione ) do swojego domku. A do Amfy domek też się szykuje.
Cieszę się ,że małe będą w Poznaniu - przynajmniej będę mogła je zobaczyć jak dorastają i jak się chowają.
Cioteczka Ania kupiła puszki dla całej naszej piątki maluchów - pięknie dziękujemy:Rose::Rose::Rose:

ojej jak sprawnie wszystko ! :D Rozliczenie jest ?

Posted

:multi::loveu:Dziewczynki mogą jechać!

Dom fajny, mieszkają we troje, właściciel mieszkania, Paweł, bierze Herę a para, której wynajmuje pokój, Ola i Adam, Kokę. Pracują w różnych godzinach, więc przeważnie ktoś w domu jest, jak zostaną same to na krótko. Mieszkanie, będą się mogły gonić łobuziaczki :)

Posted

Songo82 napisał(a):
Przepraszam za off ale jeśli znacie kogoś, kto mógłby w przyszłym tygodniu sprawdzić dom w Brzezince koło Oświęcimia, napiszcie do mnie na PW.
Do Brzezinki chcemy wyadoptować tego malucha
http://www.dogomania.pl/threads/200515-CHCĄ-JE-UŚPIĆ!!!!-MAŁO-CZASU-!!!!!-Maleństwa-szukają-domków-!!!/page4

Pozdrawiam

Super !! Cioteczki.. takie pytanie. Czy zostanie coś kasy z której dałam ? Bo mamy w pilnej potrzebie pieska z nowotworem, który musi przyjmowac chemie.. został zabrany przez jedna z naszych wolontariuszek do domu wraz z suczka z ktora sie zzył ale pani nie ma pieniedzy i musimy jej pomóc !

Posted

Angel jeszcze zabraknie. Koszt szczepień maluchów to 180 zł. Po południu jadę jeszcze z Koką do weta bo ma temperaturę i nie wiem co jej jest- i tu będzie koszt wizyty. A czy nowe domki się dorzucą to nie wiem