zaba14 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Agguś zobacz... Olus rozmawiał z Tobą i powiedział, że nie ma po co tam jechac... nagle Cimi nam pisze, że beda razem w namiocie i nagle Olek jedzie :evil_lol: To zadna aluzja :evil_lol: Ja tez byc moze bede z osoba towarzyszaca ale to nic pewnego wiec nie pisze ;) Quote
Cimi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Oj Wy :roll:, 'se' wymyślacie :mad:. Oluś za młody :evil_lol: Quote
Agga Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Cimi napisał(a):Oj Wy :roll:, 'se' wymyślacie :mad:. Oluś za młody :evil_lol: na co Oluś za młody:p :roll: Quote
Cimi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Matko co za insynuacje :roll:, bo więcej tu nie wejdę i nie pojadę na zlot z Fionką :evil_lol: Quote
Agga Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Cimi napisał(a):Matko co za insynuacje :roll:, bo więcej tu nie wejdę i nie pojadę na zlot z Fionką :evil_lol: CImi no co ty my zartujemy no:cool1: Quote
olekg89 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 MAtko Boska wy macie zryte berety jakies :D My sie z Cimi niecierpimy :) Quote
zaba14 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 tiaa yhy... jasne :P nie mam zrytego beretu :mad: :eviltong: Quote
00000 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 olekg18 napisał(a):MAtko Boska wy macie zryte berety jakies :D My sie z Cimi niecierpimy :) Kto się czubi, ten się lubi...:diabloti: :lol: :lol: Olek przyjeżdżaj, pomożemy Ci cyrk rozstawiać :cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 MNie z cImi nic nie łaczy :) Cyrku nie bedzie bo bedzie iglo :) MNie też moze nie będzie :) I mojego psa którego wszyscy obmacywali:) ooo tak wam powiedziałem :) Quote
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Hahah Pagajku nie zapomne akcji rozkłądania cyrku olkowego...:eviltong: Olek z igolo tez bęzie cyrk...:eviltong: A Kaja nie protestowałą jak ja głąskali:eviltong: Nie lubiecie sie? ciekawe:shake: Quote
olekg89 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 To był piekny namiot nieudolnie rozkładany poprostu:diabloti: Kaja przez grzecznosc nie protestowała,była zmuszana do niemoralnego lizania pewnego palca paya :lol: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 HAhah Olek przypomne, że sam zaczałeś nieudoline rozkłądać namioto-cyrk:eviltong: Palec powiadasz, dobrze, że tylko palec:diabloti: Słuchajcie moze ten temat przykleic gdzieś na widoku tak jak to było w zeszłym roku. Quote
komar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 a walsnie... czy na owym zliocie bedziemy mogli znow podejsc jakis harcerzy??:> hehe:D nocne spacerki:D i panowie w czerwonych polarkach;P Quote
Agga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='komar']a walsnie... czy na owym zliocie bedziemy mogli znow podejsc jakis harcerzy??:> hehe:D nocne spacerki:D i panowie w czerwonych polarkach;P Komar tylko przyjedź a coś się wymyśli...:multi: :evil_lol: NIestety w zeszłym roku harcerze byli chyba troszkę przednami:angryy: Quote
Agga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Carr Ty sie chyba pytałaś o rava:cool1: Tak więc rav mi powiedział dziś, że będzie i albo w namiociku albo w śpiworze pod gołym niebem:multi: :multi: Pay dopisz kolege rava + namiot lub spiwór Quote
asiunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hej!! A ja mam takie pytanko-do kiedy jest ostateczny termin zapisów?Bo byc moze pojedzie ze mna jeszcze jedna osoba ale nic pewnego,w razie czego bedzie spal na podlodze:roll: Quote
komar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 a oczywiscie ze bede, chyba ze mi meteoryt spadnie na leb;P... ale w zeszlym roku nie wyszlo niestety:(... musze nadrobic straty... poznacie nowa gitarke;) a co do podchodzenia... to mozna zawsze jakis miejscowych ludkow:D Quote
jo-jo Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 heh Wy tak planujecie a ja tylko się temu przygldam 8) Quote
misiekesa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ja musze wkoncu dorwac tego pana w czerwonym polarku i zabrac mu ten polark:) Quote
Agga Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Misiek pan w czerwonym polarze specjalnie sie dla ciebie znajdzie. Quote
bigos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja bardzo bym chiała jechać z moim Bigoskiem!!!!!!!!Jeszcze nie wiem czy będę mogła, ale czy ktoś zabrałby nas lub wybrał się wspólnie z Poznania???? Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 bigos napisał(a):Ja bardzo bym chiała jechać z moim Bigoskiem!!!!!!!!Jeszcze nie wiem czy będę mogła, ale czy ktoś zabrałby nas lub wybrał się wspólnie z Poznania???? Z Poznania ja i Jureja mamy zamiar jechac ale my pewnie pojedziemy pociagiem;) Quote
bigos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No to może wspólna podróż???? A tak nawiasem -to co ze spotkaniem???? Quote
Recommended Posts