Jump to content
Dogomania

IV Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - Morsko 2006

Recommended Posts

Posted

no to ja się na 100% piszę w takim układzie :razz: (od razu po pracy do was pognam tyle, że ilość psów może uledz zmianie - oczywiście na większą, co mam nadzieję nie stanowi przeszkody)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to witam jak zwykle raz na rok mozna sie wpisac... ja tez sie pisze na zlocik, oczywiscie namiocie... a co do osoby towarzyszacej to gitarka + moze ktos jesczze ale zastanowie sie kto:D... a poza tym to pozdro for all;);)

Posted

Jureja napisał(a):
czy ten domek bedzie zrzutka?

Standardowo zawsze koszty doby dzieli sie przez osoby zamieszkujace domek :roll: Jesli w domku jest wystarczajaca ilosc osob,to koszty sila rzeczy ida w dol.W ub.r zdaje sie za caly pobyt placilismy po 130zl od osoby.

A tak w ogole to gdzie sie podziewa Rav ? Pies go zjadl ? :roll:

Aneta,nie jechalabys sama z Wa-wy,bo jedzie z niej chocby Dbsst ;)

Pagaj,Ty sobie nie zartuj....W koncu obiecalas nam w zeszlym roku,ze przywieziesz pewnego przystojniaka na zlot.... :cool1:

Posted

[quote name='carragan'].W ub.r zdaje sie za caly pobyt placilismy po 130zl od osoby.

Pagaj,Ty sobie nie zartuj....W koncu obiecalas nam w zeszlym roku,ze przywieziesz pewnego przystojniaka na zlot.... :cool1:

Primo: nie od osoby, ale za domek za jedną dobę 130 zł. Dzieliliśmy to na 6, bo tyle nas się tam zmieściło :)

Secundo: Znasz mnie Carr, stanę na głowie, żeby przyjechać, ale nie potrafię dziś powiedzieć, że na 100%. Dlatego nie zapisuję się. A jeśli uda mi się przyjechać, to nawet na kawałku podłogi się prześpię (no chyba, że maleństwo użyczy mi rąbka kołderki...;) ):lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
no chyba, że maleństwo użyczy mi rąbka kołderki...;)

Jakby co to ja pojde z nim spac...W koncu mam wieksze doswiadczenie w tej materii...:evil_lol: ;)

Posted

carragan napisał(a):

A tak w ogole to gdzie sie podziewa Rav ? Pies go zjadl ? :roll:

:cool1:

Rav zyje i ma sie calkiem dobrze. Ja go pomolestuje troszke to moze wpasnie na chwilke z osoba towarzyszącą:razz:

Posted

dbsst napisał(a):
łoooooo Zolcik sie szykuje

my sie raczej piszemy

dzis przeprowadze rozmowe czy kcemy dom czy namiot ;)

Weźcie domek, w razie burzy będzie miał kto przygarnąć :razz:

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!

uzupelnilem liste na pierwszej stronie sprawdzac i mowic czy dobrze zapisalem :diabloti:
O fiu fiu... połowa lutego i aż tylu chętnych....:multi:
Ciekawe kiedy się stawka zacznie wykruszać:diabloti:
Wpisz mnie Pay rezerwowo do domku na kawałek kołderki u konika.:cool1:

Posted

Cimi napisał(a):
Olka nie trzeba było namawiać :lol:. Nawet będziemy mieć wspólny namiot :evil_lol:

No nie wiem. Jak ja go namawiałąm to mi powiedział,że nie ma po co tam jechać.:mad:

Posted

Agga napisał(a):
No nie wiem. Jak ja go namawiałąm to mi powiedział,że nie ma po co tam jechać.:mad:

A widzisz a mi od razu powiedział, że jedzie i jeszcze mnie namawiał :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
A widzisz a mi od razu powiedział, że jedzie i jeszcze mnie namawiał :evil_lol:

Olek pogadam na miejscu:eviltong: Grunt, żebyś się tam pojawił.:evil_lol: