bigos Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Oglądam galerię z wczesniejszego zlotu i wpadło mi w oko cosik takiego W związku z powyzszym mam pytanie: czy mozna na ośrodku wypożyczyć rowerek? byłoby idealnie:multi::multi::multi: Quote
olekg89 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Rowerów tam chyba do wypozyczania nie ma...a szkoda Quote
00000 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 olekg18 napisał(a):Rowerów tam chyba do wypozyczania nie ma...a szkoda Są. Bynajmniej dwa lata temu były. Manu wypożyczała. Quote
bigos Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pagaj napisał(a):Są. Bynajmniej dwa lata temu były. Manu wypożyczała. Byłoby świetnie:multi::multi::multi: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 bigos napisał(a):Byłoby świetnie:multi::multi::multi: Bigos w srode w dniu wyjazdu zbiórka na peronie o 7:15:razz: Quote
asiunia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Hej! To ja tylko przypominam ze slask i okolice spotyka sie o 12.00-12.15 pod kasami glownymi na dworcu w katowicach:evil_lol: Quote
bigos Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='KaRa_TC']Bigos w srode w dniu wyjazdu zbiórka na peronie o 7:15:razz: Dziękuję:lol:Wiem, bo dzwoniłam dzis do PaYook:cool1: Bilecki zakupione? Bo ja jeszcze nie mam:shake: Ale moze dziś podejde na dworzec:p Quote
kalina. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 heja:eviltong: kiedy będzie wiadomo kto wpłacił za koszulki??????:diabloti: Quote
Akitka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Widzę, że szykuje się zjazd w moich rodzinnych okolicach. Pochodzę z Zawiercia i w tych dniach będę odpoczywać z moją małą akitką u rodziców. Życzę miłej zabawy w Morsku!!! :lol: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='bigos']Dziękuję:lol:Wiem, bo dzwoniłam dzis do PaYook:cool1: Bilecki zakupione? Bo ja jeszcze nie mam:shake: Ale moze dziś podejde na dworzec:p Ja jutro jade kupić bilety bo akurat bede na dworcu, bo musze przekazac tam klatki:evil_lol: Quote
Akitka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Hm... Olekg18: może w sumie was odwiedzę... :) Quote
Agga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 bigos pewnie Agatha z Cobrą będą mieli rowerki. Dziś w kuchni pokonał mnie nóż:roll: Ale nie dałam się walczyłam jak lwica.:cool3: Quote
PaYooK Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 ELO!!! ja pewnie bede kupowal bilet we wtorek.... :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: co do koszulek to wplacili: PaGaJ Szamanka Malawaszka Agga Orzech PatikujekZabrze Truskawa Beria Saint Rebelia Efra-husky Lucy* x 2 :) Zaba14 KalinaM AnTu PaYooK KaRa_TC hmmm a reszta??? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Agga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kochani no zostało juz was tak mało. Prosze łądnie zapłacic za koszulki i bedzie si. Truskawa ja cie prosze no. :mad: Quote
Cobra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Agga']bigos pewnie Agatha z Cobrą będą mieli rowerki. Dziś w kuchni pokonał mnie nóż:roll: Ale nie dałam się walczyłam jak lwica.:cool3: niestey zadnych rowerow nie bedzie, aramis wykonczyl wszystkie w poprzednim sezonie :) Quote
Agga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Cobra']niestey zadnych rowerow nie bedzie, aramis wykonczyl wszystkie w poprzednim sezonie :) Morderca rowerów????:shake: :crazyeye: Quote
Cobra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Agga']Morderca rowerów????:shake: :crazyeye: sportowca extremalny :D Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cobra napisał(a):niestey zadnych rowerow nie bedzie, aramis wykonczyl wszystkie w poprzednim sezonie :) :placz::placz::placz: Quote
Cobra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 bigos napisał(a)::placz::placz::placz: hehehe nie placz, kto wie moze zaopatrze sie w nowy rower, ale kto to wie? Quote
efra-husky Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 a jak się nie weźmie pod uwagę długiego weekendu to w sumie zlocik już za 2 dni ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts