PaYooK Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Serdecznie zapraszamy na zlot, który już po raz czwarty odbędzie się w Morsku (kolo ZAWIERCIA) :-D Termin: 16 - 20 sierpień 2006 Adres ośrodka: www.morsko.com.pl Tam znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, włącznie z mapą dojazdu :-D NOCLEGI: Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia. Rozbicie namiotu koło domku w cenie 8 zł za osobę na dobę. WYŻYWIENIE: We własnym zakresie - najbliższe sklepy znajdują się około 5 km od ośrodka :wink: Ale do dyspozycji jest restauracja w hotelu, kawiarenka, pub jaskinia i szałas jurajski :-D LISTA: 1.Asiunia+ 1 osoba+ 2psy - domek 2.Linka -domek 3.AggA + 4 osoby - namiot+Koszulka czarna M-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14 +osoba - namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot 12.lucy* + 1 osoba + pies - domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera +koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC - 2psy - domek +Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.rav - namiot 19.Truskawa - namiot 20.AgaCzips + 1 pies - namiot 21.Agatha i CObra +3 psy - namiot 22.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 23.Malawaszka - namiot+koszulkaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 24.marmara_19 + 2 psy - namiot 25.gosica + osoba + 2 psy -namiot 26.rebellia+ pies+koszulka 27.Bogarka-domek+koszulka czarnaM-nick koło logo-tył 4OZDM 2006 28.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 29.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie 29.KalinaM+1osoba+1pies-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 30.PatikujekZabrze+2 osoby+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 Pagaj -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera INFO cena koszulki bedzie sie wachac pomiedzy 29 a 32 zł narazie prosze o zapisy podajac kolor koszulki oraz rozmiar... proponuje logo z zeszlego roku tylko z aktualnymi danymi jesli ktos ma jakies inne propozycje to pisac ;) Koszt w raz z koszulka (logo male na piersi- to z załacznika) , z tyłu napis , + nick koszt to 29-32 zł brutto. Koszulka 155 gr/m2 100% bawełna, niebieski, biały , czarny , grantowy, rozmiary od S do XXL a na tylniej stronie jest skrot IV OZDM2006 oczywiscie bedzie pelna nazwa :) Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hej! Hohohoh widze ze nie tylko mnie tęskno do Morska już:evil_lol: W tym roku zdecydowanie chce domek i z tego co sie orientuje Lineczka tez sie na domek pisze.Takze masz 2 pierwsze osoby+pies-domek:evil_lol: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jakie one wygodne hahahaah...CO dziewczynki boicie sie kolejnego spanka w namiociku... Ja tez się pisze... NAMIOT!:cool3: Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!! a ja tu i tu :evil_lol: :loveu: Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Agga']Jakie one wygodne hahahaah...CO dziewczynki boicie sie kolejnego spanka w namiociku... Ja tez się pisze... NAMIOT!:cool3: Hej!! Aggusia Ty mi nawet nie mow tak zmarzlam tragicznie..Ty to tatusia mialas a mnie Linka przytulic nie chciala:lol: Ps:Ojciec a co tak oficjalnie Asiunia? :P Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!!! taki masz nick no nie ?? :mad: Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! taki masz nick no nie ?? :mad: Hej!! Odezwie sie czlowiek a tu juz przemoc w rodzinie..:shake: No niby mam ale siakos takos wole Asik:oops:No ale niech bedzie co by sie nie narazac siedze cicho;) Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!! tak mi sie wpisało :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!! a ja tu i tu :evil_lol: :loveu: Mozesz mi to wyjaśnic? Asiu kochana no to trzeba było sie ciepło ubrać. Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!!! hehehe slonko w nicy w namiocie w dzien w domku :evil_lol: Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Agga napisał(a):Mozesz mi to wyjaśnic? Asiu kochana no to trzeba było sie ciepło ubrać. Hej!! Kochanie moje w ostatnia noc to juz spalam we wszystkim co tylko mialam lacznie z kurtką.Pies tez pod spiworem lezal i obie sie trzeslysmy:lol: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! hehehe slonko w nicy w namiocie w dzien w domku :evil_lol: dobrze, że taka opcje obrałeś. Inaczej to ja sobie tez bym grafik jakos ustawiła :eviltong: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Kochanie moje w ostatnia noc to juz spalam we wszystkim co tylko mialam lacznie z kurtką.Pies tez pod spiworem lezal i obie sie trzeslysmy:lol: PIes ro rozumie bo na golasa ale Ty?:shake: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No to może ja(chyba) z Olkiem i naszymy psiorami pojedziemy :cool3: Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Agga napisał(a):PIes ro rozumie bo na golasa ale Ty?:shake: Hej! Psa to co innego powinno grzac:lol: Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!! jaki grafik ?? chyba ze corki mnie przygarna na noc:evil_lol: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!! jaki grafik ?? chyba ze corki mnie przygarna na noc:evil_lol: córki kochaneczku moga z towarzyszami pojechac hahah Quote
asiunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Agga napisał(a):córki kochaneczku moga z towarzyszami pojechac hahah Hej!! Cyta w naszych myslach czy cuś?:cool3: Tatus Metka sie chetnie miejscem podzieli:evil_lol: Quote
PaYooK Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 ELO!!! jak cos Ci towarzysze beda spac osobno :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 NO widzisz payooczku znam swoje dzieci za dobrze:cool3: :p Metunia to tatusia moze jeżorem zalizać na smierć.:eviltong: O widze, że tatus sie boi o córeczki. Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 W tym roku jade na 100% chodzby sie paliło i waliło Namiot Quote
Lucy* Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja jade !!! Lucy + pies + prawdopodobnie siostra :evil_lol: - domek !!! Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 marcino ja cie osobiscie za uszy zaciągnę. Bierz juniora do plecaka i do MORSKA PAY A TY DOPISUJ LUDZI:multi: Quote
Recommended Posts