fotolaf Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1689552,0,1,wprowadzil-psa-pod-pociag-kara-go-nie-spotka,wiadomosc.html zobaczcie sami a o to komentarz mojego kolegi na facebook do tego linka .. wsumie rozumojac jak to zrobili prokuratorzy to on ma dosc duzo racji: "No do ciężkiej cholery to oprawca musi mieć psa na smyczy, żeby to zostało uznane za przestępstwo? A jak pierdyknę psa kamieniem to też jestem niewinny, bo przecież mógł się uchylić? To może idźmy dalej. Ja Ci dzisiaj wypalę w czoło z dwururki. Oczywiście jestem niewinny, nie byłeś na smyczy, mogłeś się schować za winkiel... Idiotyzm" Quote
Miawko Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Zgadzam się w pełni z komentarzem Twojego kolegi. Ciężki był dla mnie ten materiał filmowy, nadal mam łzy w oczach i poczucie bezsilności, tam tak bardzo widać, że ten pies ufa swojemu panu i grzecznie wykonuje polecenia... Przecież ten człowiek musi mieć spaczoną psychikę, jak można tak potraktować zależną od siebie istotę, i to z premedytacją, bo wypadek to na pewno nie był? Straszne. Quote
Recommended Posts